Satelis 16062 Napisano Januar 4 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato sto nema....pre će 'neko' kucati model u pretrazi (ono šta ga zanima) nego 'sta ste danas uradili na svom motociklu'. Ne znam ni što postoji ova tema iskreno, teme se i onako čitaju. Možda ćeš imati neku nedoumicu ili problem gde će ujedno biti i rešenja....i ondak sve to stoji u ovoj temi.....nidje logike. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6484 Napisano Januar 4 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas tukao svoju macku zato sto mi je pocepala ceradu za motor. Dakle, nije nista radjeno direktno na motoru ali je radila indirektna vaspitna… narednih par dana smo u svadji 1 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 454 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 73 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 1. 2025. at 18:47, Satelis je napisao: Ne znam ni što postoji ova tema Valjda za nas koji izvršimo sve pripreme za montažu vizira, pogledamo slike i snimke, nadjemo odgovarajuće ključeve za svaki šraf (tri različita u mom slučaju), odemo do garaže, poskidamo zaštite, ciradu, oduševljeno probamo kako će da čuči i krenemo u montažu. A onda ono čuveno prc. Neće nosač da se ubudži tamo gde treba, na slici ima mesta ali slika i život su dva sveta. Temperatura raste, skida se jakna, ode i duks, naidje gospodja koja je parkirala svoj auto dva mesta pored i kad me ugleda u majici ospe paljbu na mene jer je u garaži hladno kao u zamrzivaču. Kakav zamrzivač gospodjo, ovo je peć moje pokojne babe kad je naloži ko da sutra ne postoji. Guraj, šrafi, meri, pomeraj, al neće, fali ta čuvena tri milimetra. Dobro, polako, ne paniči, pogledaj šta je problem. Kad ono sve pomereno malo u levo kad smo nameštali nagib. Jer Peppermint nije porasla dovoljno. I eto, uradila sam danas na mom motoru jedno veliko NIŠTA. Lepo spakovala sve, vratila disklok, ciradu, vezala je lancOm što bi rekli da ne dobije noge i otišla kući sa sve vizirom u ruci. Ma i ti viziri su skroz bezveze. Posebno kad imaš zabranu i upravljanja i vožnje na dvotočkašima od celog tima fizijatara (ako se pitate koliko će da traje zabrana pitala sam se i ja, mogu da sednem na motor NIKAD jer je to opasno ). 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10202 Napisano Januar 7 (promenjeno) Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint Samo bez nervoze, lagano...nije ni prvi ni poslednji put da nešto "ne ide od ruke"... Sutra je novi dan, znaš gde je zajeb, biće lakše. Odem danas do garaže, skinem ceradu i gledam... Kažu, danas valja sve po malo uraditi. Ili, šta danas radiš, radićeš cele godine ? Uglavnom, malo sam ga prao, prebrisao, uglancao, upalio. Alat nisam uzimao u ruke ! Valja sutra na posao makinom, dosta je odmarala... Promenio Januar 7 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6484 Napisano Januar 7 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Blaza je napisao: šta danas radiš, radićeš cele godine I ja sam to pomislio danas tako da sam se vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Januar 7 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza..., šta danas radiš, radićeš cele godine ?.....shodno tome danas malo erotike.... 1 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1758 Napisano Januar 8 Drug član, 1011 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, BaneVuk58 said: @Blaza..., šta danas radiš, radićeš cele godine ?.....shodno tome danas malo erotike.... Znao sam da sam se zeznuo. Izgleda da cu zenu samo lupati po du*etu cele godine... sto ne odradih i nesto vise od toga juce, sjebah brak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17458 Napisano Januar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dos'o motorom na pos'o...sreca-rados' 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3821 Napisano Januar 8 Drug član, 997 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi kad možeš. Ja sam na odmoru, pa ne mogu na posao. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1758 Napisano Januar 8 Drug član, 1011 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec zima, cistim usput i sredjujem i sta treba i sta ne i sta se vidi i sta se ne vidi, prija Inace, kada sam kupio motor, kako sam narucivao iz UK neke sitnice, kao hajde da narucim jos par stvari zbog postarine i uzmem tipa maticu prednjeg lancanika, zadnjeg itd. (koji ce mi...) i sad taman lepo cucnulo, novo. P.S. nije namontirano skroz, zato nije savijeno da drzi maticu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10467 Napisano Januar 8 (promenjeno) Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep topao dan iskoristio da napravim jedan krug, izluftiram cerade i probam Motul sredstvo za čišćenje i negu sedišta. Šta znam, nije loše... Promenio Januar 8 član bajker71 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Januar 8 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bila neka novogodisnja proslava u firmi, drugar odlepio na neku koleginicu iz obracuna... posle par pica, opusti se malo i pridje... proguta knedlu i nekako prevali preko usta, nesto u fazonu "najlepsa si ovde"... devojka ga pogleda hladno i kaze:'' hvala, znam...''. Ovaj se popismani i vrati za sto, kaze video sam joj u pogledu da je ne zanimam. Sad, zasto sam ja ovo sve vama ispricao. Zato sto @bajker71 sigurno to vec znaš, ali brate imas najlepsu i najocuvaniju 600-tku koju sa do sada video, mint 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10467 Napisano Januar 8 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate (znam)! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Januar 8 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Vuleta Praksa je pokazala da se prilazi tek kad koleginica popije par pića i mali opusti...... mislim tako je bilo u moje vreme i posle se osvešta neka od zabačenih kancelarija...ali eto vremena su se promenila 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi počeli. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Januar 11 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Januar 14 (promenjeno) Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadjen akumulator, na punjacu. Uskoro ce da padne neka zastita keramikom. Ne mogu da docekam 15c+ pa malo krivinarim. Agregat me je prijatno iznenadio. Promenio Januar 14 član Motorcyclist 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5849 Napisano Januar 14 (promenjeno) Drug član, 2033 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 1/11/2025 at 1:38 PM, sale600 said: Radovi počeli. Kad vidim kako radiš motor u dnevnoj: Naklon do poda! Edit: To se zove sloboda! Promenio Januar 14 član živke 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5583 Napisano Utorak u 22:35 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: Izvadjen akumulator, na punjacu. Uskoro ce da padne neka zastita keramikom. Ne mogu da docekam 15c+ pa malo krivinarim. Agregat me je prijatno iznenadio. Gde krivinaris? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Sreda u 03:34 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, drmilan_ said: Gde krivinaris? Bodjanski put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Sreda u 05:22 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, drmilan_ je napisao: Gde krivinaris? Nije to Bačka, tamo se i nađe poneka krivina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Sreda u 06:48 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Nije to Bačka, tamo se i nađe poneka krivina Kako nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Sreda u 07:03 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, ja utripovao da je to već Srem, al blizu je, a i tamo ti Fruška u komšiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Sreda u 07:16 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Disko Nindža said: A jbg, ja utripovao da je to već Srem, al blizu je, a i tamo ti Fruška u komšiluku Ne ne, cistokrvna Backa. Al imamo i mi Bodjane ring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 324 Napisano Sreda u 08:22 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, živke je napisao: Kad vidim kako radiš motor u dnevnoj: Naklon do poda! Edit: To se zove sloboda! Mnogi se čude, ali sve je to planski napravljeno. Kada smo kuću zidali supruga i ja smo donijeli prvu odluku, a to je da; kuća treba služiti nama, a ne da mi budemo robovi zidova. Sada sve sredim po planu i jedva čekam proljeće. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...