vidakn 1778 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam samo promenio motociklSent from my SM-A705FN using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3613 Napisano April 28, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo neku polir pastu u Lidlu. Sasvim korektno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano April 29, 2022 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sajlu gasa uradio kod Siniše, cena sitnica. I danas ne mogu da je zakačim na karb, zabole me glava. Moraću deci da objasnim da prstićima to urade. Skinuo rezervoar, kućište filtera, sve do samih karburatora... muka. Promenio April 29, 2022 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano April 29, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo neku polir pastu u Lidlu. Sasvim korektno. Је ли ово Кавасаки неки?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3613 Napisano April 29, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jamana neka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano April 29, 2022 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan sklopio sam sneznu kraljicu. Lici mi na teneru pomalo, kao kad je @Novolaina bila bela, moram pod hitno fabrika nalepnice, da se ljudi ne zahebu pa da pomisle svasta jos 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate baš je lepa sad majke mi, al jbg nije baš kao Tenera lepa, da se ne zalećemo mnogo Turi neke krštene nalepnice i bog da te vidi, sklanjaj je sa oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano April 29, 2022 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Novola said: Brate baš je lepa sad majke mi, al jbg nije baš kao Tenera lepa, da se ne zalećemo mnogo Turi neke krštene nalepnice i bog da te vidi, sklanjaj je sa oglasa. Gledam fabricke da roknem, a za to imam i pripremu. Bice malo hebeno al pokusacemo. Skinuo sam je sa oglasa i zove me decko iz BB dosao bi po motor sledece nedelje, reko aj one tamo, sledece nisam tu. Tako da mozda i ode Necu stici ni da je provozam sa novim nalepnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Danas.... .......lep dan..... Ali za vožnjicu neku ozbiljniju ne ,nego ćemo uzeti da uradimo mali servis (ulje i filter ulja) Dolazim do pitomca koji čami u tami Da ga malo obradujem, istočim staru i silam mu svežu / kvalitetnu krv Ulje 1920 rsd na Shell pumpama sa 20% popusta sredom Filter 600 rsd Tu je i ostatak družine..... Rukavice od skoro NON - STOP da ne bih posle pola sata prao ruke Idemooooo napolje........ ....... postavka kartonska ispod da me matori ne bi terao da posle četkicom za zube glancam behaton i eto nas tu! Palim, i dok radi tako do 15 - tak minuta ja kuliram.uz kaficu gledam šta ću....... kafica se popila, motor je odradio malo, ulje se zagrejalo. Ispustam ulje I dok se cedi polako, jurcam tamo - vamo, okolo, naokolo prelazim na filter ulja, zaštićujem ispod.... Odšafljavanje šrafova.... Idemo daljeeee.... Neznm što mi nije htelo uploadovati fotke Nastavljamo i završavamoŠrafovi , gumice, dekla očišćeni i spremni za vraćanjenew oil filternew oilПослато са SM-A528B помоћу Тапатока 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7268 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 3028 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1920din?? Kupio sam ga pre koji dan za 1250 ako se ne varam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 2, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ах тај Advance, све има од Шела за ауто, за моторцикл нигде упм. Ово за МК важи. Користио сам раније Аdvance racing M и било меџу најбољих кастор уља за 2Т. Пробао бих 4Т али нема га.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2643 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Na nekoj od slika vidim da ti je kljuc 10, "okasto-viljuskasti". Zasto koristis "viljuskasti" pri otezanju? Ne moze da pridje "okasti"? Max izbegavam viljiskaste. Samo kad moram... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 2, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Na nekoj od slika vidim da ti je kljuc 10, "okasto-viljuskasti". Zasto koristis "viljuskasti" pri otezanju? Ne moze da pridje "okasti"? Max izbegavam viljiskaste. Samo kad moram...Тај кључ је Јамахин од комплета "испод седишта". Добар квалитетSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Na nekoj od slika vidim da ti je kljuc 10, "okasto-viljuskasti". Zasto koristis "viljuskasti" pri otezanju? Ne moze da pridje "okasti"? Max izbegavam viljiskaste. Samo kad moram...Može da priđe, ali kao što kolega napomenu, kad sam već izvadio originalni komplet alata, onda to koristimПослато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Maj 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2022. at 16:20, mrle je napisao: Sajlu gasa uradio kod Siniše, cena sitnica. I danas ne mogu da je zakačim na karb, zabole me glava. Moraću deci da objasnim da prstićima to urade. Skinuo rezervoar, kućište filtera, sve do samih karburatora... muka. Objasnio klincu kako se kači sajla na primeru kočnice od bajsa i mali zakačio sajlu gasa na karb za par minuta. Ljubi ga tata. Ja namontirao na ručicu i sve radi. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Maj 2, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I još sam primetio dve falinke: 1. Gumica dihtung je na par mesta oštećena. Ima li ko takvu višoa, gde da nabavim ili savet za budževinu? 2. Procureo mi rezervoar na mestu gde je zavaren držač slavine. Znam da je Ugrešić za to, ali znam i da je pretrpan poslom, pa ako neko još može to da sredi. Ne bih radio, restaurirao rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Maj 2, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače,ti ovo baš.............ne održavaš.Žao mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 2, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan I još sam primetio dve falinke: 1. Gumica dihtung je na par mesta oštećena. Ima li ko takvu višoa, gde da nabavim ili savet za budževinu? 2. Procureo mi rezervoar na mestu gde je zavaren držač slavine. Znam da je Ugrešić za to, ali znam i da je pretrpan poslom, pa ako neko još može to da sredi. Ne bih radio, restaurirao rezervoar. Узмеш неколико дужих оринга одговарајуче дебљине, спојиш меџусебно добрим супер лепком и ради посо. Препоручујем WURTHоф секундарни, није јефтин али и није 2гр.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Izvukao ga ispod cerade; upalio; oprao; nauljio lanac. Par krugova uz/niz ulicu. Sutra u planu zamena guma 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je zasluženi tretman dobila...od 4,možda i više sati,umori se bre! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Maj 3, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Odradio i dugo čekanu zamenu guma. Pre...: Posle...: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Maj 5, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2022. at 10:08, štampar je napisao: Залеми ...то ти је наједноставнје,најефтиније а држаће добро (ако се добро уради)...заваривање не препоручујем,може хартлетовање са месингом или сребрном легуром... (Врло вероватно и да је изнутра значајно начет корозијом) Krenuo da utvrdim detalje... držač slavine zanitovan ta rezervoar. Sada imam dve rupice. Možda dva knap šrafića u tečni metal i da ušrafim? Zajebano bilo jer je stalno smrduckao, ali sam mislio da je do nekog karba. Sve ovo je ispod bočne plastike koju nisam skidao... dugo pa nisam ni video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 5, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da se zaleme te rupe, to ti je najsigurnije i najbrže rešenje, a držač slavine nemoj šarafiti na rezervoar, ušarafi ga negde na šasiju, dodaj neki komad lima ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pocastio bandita novim setom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1966 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao highway pegsSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...