Bigor 7717 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce i biti izgleda, pa postaviti i opet premjerti da bi dosao do tacne dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2814 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Микрометар или шублер.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2814 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Од садашње дебљине плочице минусираш потребни зазор. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam sve samo u Leskovcu,a sad ne mogu dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Krokodilo said: Од садашње дебљине плочице минусираш потребни зазор. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Mislim da treba opet mjeriti jer ne znam koliko su se sicevi ili ventili istrosili? Nemam dimenziju od koje bih mjerio plocice Edit: Da kad razmislim u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2814 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није ово KTM друже, обрусај то и не замарај се. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2814 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи тамо где не пролази 0,05 рачунаш као стегнут вентил. Те плочице брусаш 0,14/0,15, монтираш и здравооо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno, palo mi je na pamet da slucajno ventili nisu vise istroseni ali mislim da to ne moze da se dogodi. Moram to rijesiti cim prodju ove sankcije! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2814 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јапанац је то, без секирације ја гарантујем.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo prednji disk i pločice. Novo kočiono ulje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se nesto svidja taj suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano April 19, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Blueser je napisao: Promenuo prednji disk i pločice. Novo kočiono ulje. gde si nabavio disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano April 19, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 4/18/2020 at 11:23 AM, m.milivojevic said: Ne bas danas, al ovih dana... Skinuo retrovizore, konzolne plastike, presao smirglom 270, pa prajmerom i crnim sprejom. Rasklopio instrument tablu, ubacio ledovke kao pozadinsko svetlo. Potpuno drugaciji i dozivljaj Sent from my iPhone using Tapatalk Gde tamo utaknete ledovke? Bio ja rastavio pa mi izgledalo ko spansko selo to sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1728 Napisano April 19, 2020 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Das kontakt, upalis svetla, pa vidis gde svetli. ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče rasturio pola motora, zamenio pločice pozadi, proverio ležajeve u točkovima i volanu, proverio osovine, ulje u prednjim amortizerima, teflone, semeringe, prašinjare, proverio stanje opruga i još sto sitnica usput. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: gde si nabavio disk? Aliexpress. CHINA. Znam da nije neki kvalitet, ali novo je i "jeftinije". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Blueser je napisao: Promenuo prednji disk i pločice. Novo kočiono ulje. Stvarno lep Suzuki, nisam ranije obracao paznju jer mi se 125ccm verzija iskreno ne svidja toliko. 250ccm je mnogo lepsi motor, a i kubikaza je taman za ne toliko zahtevnog vozaca. Sto bi se reklo 'paketic'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Zlatko LA said: Stvarno lep Suzuki, nisam ranije obracao paznju jer mi se 125ccm verzija iskreno ne svidja toliko. 250ccm je mnogo lepsi motor, a i kubikaza je taman za ne toliko zahtevnog vozaca. Sto bi se reklo 'paketic'. Slažem se sa tobom u potpunosti. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste praznik ali ja sam danas promenuo paknove na dobošu zadnjeg točka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 19, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan se izlezavao i igrao WT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Pevac said: Ceo dan se izlezavao i igrao WT Nisam mogao da odolim. Ako bude sutra kiše i ja ću se izležavati, možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Gde tamo utaknete ledovke? Bio ja rastavio pa mi izgledalo ko spansko selo to sveRasklopis sve pa vidis gde svetli.Takodje, moras malo da se cimas sa davanjem kontakta i skidanjem sa istog...od tri sijalice, svaku sam naopako okrenuo ( + i - ).Plasticni cep i u njemu sijalicica. Izvuces i metnes ledovku.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano April 19, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, m.milivojevic said: Rasklopis sve pa vidis gde svetli. Takodje, moras malo da se cimas sa davanjem kontakta i skidanjem sa istog...od tri sijalice, svaku sam naopako okrenuo ( + i - ). Plasticni cep i u njemu sijalicica. Izvuces i metnes ledovku. Sent from my iPhone using Tapatalk Moracu i ja da se pozabavim sa tim, meni ocajno sija plus mi ne broji ukupne km, al to je posao za nekog drugog ja ne umem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17383 Napisano April 19, 2020 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Blueser said: Aliexpress. CHINA. Znam da nije neki kvalitet, ali novo je i "jeftinije". Ne fali im nista, ja vozim takodje vec 2-3 godine nikakvih problema. Naravno ko vozi na stazi, treba da kupuje ipak nesto skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 19, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vuleta je napisao: gde si nabavio disk? meniovaj disk vizuelno liči na moj sa skutera longija trevis 125 i 50 cm a verovatno ide na gomilu motora .Platio ga 30 evra kod nas.Verovatno samo liči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...