m.milivojevic 2032 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Razmenio sa Robertom par mailova, naručio, iznervirao se zbog Aks kurira i jedva dočekao da ugradim novi auspuhAda Race by Robert.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo namontirao konzolicu za navigaciju. Posle dugo mozganja odlucio sam da ga stavim ispod šarafa od rezervoara napred. I iskren da budem, svidja mi se bas kako je ispalo. Onda sam namontirao torbe sa strane, jerbo sutra se ide na jednu turicu od 270km i ostaje se ceo vikend. Žene nema da me prati sa autom pa mi je frka kako sve da spakujem ali videćemo malo kasnije. Imam i torbu za napred ali mi to nekako previše. E onda sam sve to poskidao, nasapunjao ga i oprao kako valja. Ali to nisam slikao. Nakon svega toga sam ga provozao da izduvam kapljice od vode a ujedno i da probam torbe. Diže ih vetar tako prazne i pri većoj brzini od 100kmh. Imaju vezicu sa donje strane da se veze za nogostup pa ću tako i napraviti kad konačno krenem. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da sam lanac podmazao, pred put od 500km je bespotrebno pominjati zar ne? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Septembar 26, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Postavio produžetak prednjeg blatobrana. Iskorišćen za to poklopac motora električne kosilice, uz malo prerade fenom da se bolje prilagodi krivini: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 27, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли пуно звони у вожњи , мислим да би гума боље пасовала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Septembar 27, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali ne verujem, pa i oni after market dodatci za tu namenu nisu od gume. Btw, danas dodao proširenje za ćopavu, ništa fancy, podloške sa otpada (postolja za neke cevne noge), na donjoj, debljoj sam urezao navoj. Silikonsko crevo tako postavljeno da ćopa ne grebe viljušku kad je sklopljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Septembar 30, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Opran posle mesec dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio kočione pločice napred, u poslednjem trenutku. Prvi put. Sam. Napisaću u Yamaha YBR250, mada ništa bitno različito od drugih motora. Definitivno je ovo stvar koja se radi samostalno.Sent using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo joj dodatna svetla,rade odlican posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic Štapovi su ti procureli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan i kocnice su na izdisaju....i gume su pred kraj...i karburatori da se rade....ih.... samo da padne sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Octobar 14, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic Farovi od E30, a karburatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4852 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 sata se igrao sa krpama, sprejevima i cetkicama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Prelepo izgleda, ali je samo jednom dovoljno da pređeš (makar i slučajno) preko jedne barice i da sav ovaj tvoj rad bude uzaludan. Ta činjenica mene isfrustrira. Kad vidim baricu na putu, kočim kao manit, usporavam do brzine mrava i lagaaaano preko barice (ako nemam drugog izbora) da bi se motor što manje isprskao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4852 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ThePainkiller said: @Markone88 Prelepo izgleda, ali je samo jednom dovoljno da pređeš (makar i slučajno) preko jedne barice i da sav ovaj tvoj rad bude uzaludan. Ta činjenica mene isfrustrira. Kad vidim baricu na putu, kočim kao manit, usporavam do brzine mrava i lagaaaano preko barice (ako nemam drugog izbora) da bi se motor što manje isprskao... Kroz baru samo ako moram vozim motor po suvom uvek, cesto na trotoar popnem da izbegnem neke bare. E sad, ako se ide negde na put, neka duza tura, onda jbg, teram pa kako bude. Svakako mi pranje motora dodje kao terapija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na trotoar .Kakva bahatostПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Octobar 16, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 14.10.2019. at 22:22, Mirkic je napisao: Metnuo joj dodatna svetla,rade odlican posao Kako ova dodatna svetla uticu na punjenje? Kakav regler imas? I ja razmisljam da uradim ovakvo nesto, jer nebi da budzim fabricki far, posto svakako 90% vremena vozim po danu, ali nocu mi treba jos svetla definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma da budem iskren,sutra cu da proverim punjenje na leru i na 2 i 4 k obr pa javim a regler od joske naravno Slikacu i na putu kako sijaju,ovu u garazi nije bas verodostojno..ali rade posao full Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Octobar 16, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da trose mnogo.Led su.Obe zajedno 3-9w 0.2-0.7ASent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć do ponoći bio u garaži, pranje, voskiranje, utezanje plastika malo, poliranje vizira, poliranje topa (grane auspuha ću drugom prilikom, mada su i sad ok), sve u svemu, motor polako dobija pun sjaj, kakav ovakva mašina i zaslužuje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć do ponoći bio u garaži, pranje, voskiranje, utezanje plastika malo, poliranje vizira, poliranje topa (grane auspuha ću drugom prilikom, mada su i sad ok), sve u svemu, motor polako dobija pun sjaj, kakav ovakva mašina i zaslužuje... Nisi valjda odmastio cetralni stender i odozdole? lepo sam ti reko da ga to cuva od rdje i kamencica evo pitaj staru skolu, kad podmazujes lanac sa sae 90 onda dobijes fini zastitni sloj odozdo Lep ti je motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @stilgar Hvala! Ceo motor je detaljno opran i očišćen... Lanac je podmazan sa Fuchs Silkolene sintetičkim sprejem za lanac . Neće motor biti u prilici da ga rđa hvata, ja mu to neću dozvoliti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Octobar 22, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja sredio lanac... oprao ga i namazao al domacom guscijom mascu dotegao ga 1mm jer se malo istegao, sad je na pola klizaca i kao pracka... p.s. Prebrisao gume Nitro razredjivacem da ih odmastim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 22, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sada čujem za tretman guma nitro razređivačem... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o lanac ali ću ga naprskati samo sa unutrašnje strane, mora izaći dovoljno sa spoljašnje u vožnji kad se zagreje... pratiću fabulu radnje upload image for website Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...