BokyBoy 17264 Napisano Septembar 4, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Biker-Boy je napisao: @BokyBoy Jel znas mozda koliko % je ta folija zatamnjena? Jedna jedina postoji, to je za farove, nije za stakla, samo tako i trazis, ima na Bubnju, 50x70 cm oko 200-300 dindzi, dosta je deblja od te za stakla i ima odlepljujucu zastitu sa obe strane, sa jedne je lepak, sa druge ne, moze se oblikovati tek kada se dobro zagreje tj ne kvasi se kao ova za stakla.Kupi i dodji da zalepimo, ja nemam vise jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14782 Napisano Septembar 4, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve, ako ne i vise i neka kao mat ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14782 Napisano Septembar 4, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne muci se, stavi obicne selne, kvalitetnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ide li spec alat za stezanje ovih selni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Septembar 4, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: Ima dve, ako ne i vise i neka kao mat ... Nisam znao, ovaj lik na Bubnju sto sam uzimao od njega, ima samo ovu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14782 Napisano Septembar 4, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, bocca_bastard je napisao: Obicna kljesta armiracka. Ima ih i malenih Zaboravih da ti je gradjevina bliska Mene kod tih selni nervira demontaza, a kljesta "sto gora-to bolja" (tupa) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Septembar 14, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Spremio Ninju za snimanje spota... Oprao i podmazao lanac, oprao lancobran, zadnju felnu i podrep.... Izvoskirao ga celog...level:BOLES' Ovih dana pravim Skot oiler ko sto sam imao na 9-ki... Moram da zovem Brku, da vidim za zadnji blatobran, da mi vise ne prskaju voda i blato po zadnjem amortizeru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nalepnice na felnama pa me podseti, nikako da pitam. Kupio sam ih, behu stvarno jeftine kod čika Luisa, i rado bi ih zalepio ali me interesuje čime je najbolje da očistim felnu pre toga? Imam sprej za odmašćivane kočnica ali da li je on dovoljno dobar ili imate neki drugi predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17264 Napisano Septembar 14, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, lomitelj je napisao: Vidim nalepnice na felnama pa me podseti, nikako da pitam. Kupio sam ih, behu stvarno jeftine kod čika Luisa, i rado bi ih zalepio ali me interesuje čime je najbolje da očistim felnu pre toga? Imam sprej za odmašćivane kočnica ali da li je on dovoljno dobar ili imate neki drugi predlog? Moj motor je dosao sa nalepnicama na felnama, ja da sam ih lepio, isao bih sa brejk klinerom ili sa nitro razredjivacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, lomitelj said: Vidim nalepnice na felnama pa me podseti, nikako da pitam. Kupio sam ih, behu stvarno jeftine kod čika Luisa, i rado bi ih zalepio ali me interesuje čime je najbolje da očistim felnu pre toga? Imam sprej za odmašćivane kočnica ali da li je on dovoljno dobar ili imate neki drugi predlog? Alkohol. Sve na bazi alkohola. I taj sprej za kocnice je u principu nekim delom alkohol. Ako je felna masna, prvo odmascivac Akra K2, Axel Sgrasso pa onda 96% alkohol. Boja netaknuta, sve ocisceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy [mention=34454]Astral[/mention] Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I, rekoše mi, kad se zalepe posle toga jedan sloj laka preko toga. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I, rekoše mi, kad se zalepe posle toga jedan sloj laka preko toga. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProE jbg sad Savane. Rado ali toliko mi se licka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Skines točak jer ćeš tako lakše ga očistiti a ujedno i lakše zalepiti. A kad je tako skinut onda ga odneses nekome da ga isprska malo i to je to. Kad sam sve to odradiš sigirno neće biti ni neka cifra. Mislim da ima i sprejeva pa da sam uradiš ali za ljubav par desetina eura ne bih eksperimentisao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Savane brate, sad još i točak da skidam!? Znam da govoriš iz najbolje namere ali ja sam i nalepnice slučajno kupio pa ako ih i ne stavim, ne menja mnogo. Kakvo crno skidanje točka, nema šanse. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Oprao jedan, pa mi bilo glupo drugi da ostavim onda oprao i drugi. Rezultat: Oni čisti a ja crko od posla a ništa uradio nisam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 14, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol. Sve na bazi alkohola. I taj sprej za kocnice je u principu nekim delom alkohol. Ako je felna masna, prvo odmascivac Akra K2, Axel Sgrasso pa onda 96% alkohol. Boja netaknuta, sve ocisceno.Jel bolji Axel nego brake cleaner za felne? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, X8 Vračar said: Jel bolji Axel nego brake cleaner za felne? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Axel je odmascivac, skida naslage masti i prasine koja se u mast zalepila. Brake cleaner je sjajan ali u slucaju ovakvih naslaga je nemocan ili ga treba jako puno. Ja uvek kada treba odmascujem pa tek onda glanc udaram sa brake cleanerom ili krpom natopljenom alkoholom. To ostavi cistu suvu povrsinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12982 Napisano Septembar 14, 2019 Ne silazi, 7425 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite jednostavno čistač za felne. Akrin, jeftin, odličan. Prvo šibneš crevom, šta spadne, spadne. Prskaš čistač i čekaš par minuta. Namenska nežna četka. Za moto felnu, dobra je ogrukla duguljasta. Prođes sve lepo i felna se sija. Doduše meni potraje dva dana iako je voskirana. Vozimo po govnima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pokazao Sonax kao najbolji od svih, vec godinama ga koristim za aute, a sad i motor Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 14, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sonax je profi.Za break cleaner sam imao veća očekivanja ali je za naslage i neredovno čišćenje zaista nemoćan Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 14, 2019 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Budite oprezni sa brejk klinerom. Zna da bude agresivan u odnosu na neke farbe ili plastifikacije. I gumeni delovi mu se ne raduju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Konačno ponovo vidim felnu.Imamo pobednika za odmašćivanje od 170 dinara i to jako inventivnog naziva...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1962 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam konacno nasao 15 min da stavim novu plocu kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 15, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Konačno ponovo vidim felnu.Imamo pobednika za odmašćivanje od 170 dinara i to jako inventivnog naziva...Sent from my EVA-L09 using TapatalkPostoji i pobednik tog pobednika Ima ga u Lidlu, ona njihova robna marka w5, narandžasto je pakovanje tog odmašćivača. Jeftiniji je a ima i pumpicu da prska penu i normalno. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...