jboban 412 Napisano Maj 16, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Podesio zategnutost lanca na Suzuki V-Strom DL650. Sad je šaltanje još bolje, posebno iz 1. u 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 16, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjenje "skoro" dotrajale plocice na teneri Kupljena pre 2 nedelje, polako se sredjuju sitnice.Sent from my SM-G900V using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 17, 2018 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, nessa said: Zamenjenje "skoro" dotrajale plocice na teneri Kupljena pre 2 nedelje, polako se sredjuju sitnice. Sent from my SM-G900V using Tapatalk Ostavi neki utisak u temi... https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104397-xt-1200-z-super-tenere/&page=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Maj 17, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio svetlo i presvukao sivu lajsnu na koferu mat crnom folijom. Sad je moderniji i lepsi. Ja zadovoljan! Razmisljam ceo motor da prelepim u neku mat metalik plavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Montirane nove Pirelli Scorpion Trail 2 na Teneri u Biker House, po preporuci kolege s foruma. Sve pohvale momcima, brzo i pedantno urađeno. S obzirom da su prethodne gume potrošene do slick varijante, razlike u ponašanju motora su i više nego drastične. @doktor Vcrs pišem utiske o Teneri u rezervisanoj temi za XT1200Z. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 18, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Motao malo oko Ninetua. Mnogo mi se svidja rezultat. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 18, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio antifriz u Stromu i očistio filter vazduha....dosta za danas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Josh par sati rada, i nas zimski projekat spreman za registraciju! Kawasaki GPZ 305 Drive Belt 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 21, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2018. at 22:00, nessa je napisao: Zamenjenje "skoro" dotrajale plocice na teneri Kupljena pre 2 nedelje, polako se sredjuju sitnice. Sent from my SM-G900V using Tapatalk mogle su te još da teraju. Vidi moje kada sam ih skinuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 21, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Imam već isplaniranu neku turu na leto, nisam hteo da razmišljam. U kakvom su stanju diskovi posle tih pločica? Brazde po par milimetara i pište kao hitna pomoć? Šalim se, deluje da si u poslednjem trenutku obradovao kočnice Sačuvao sam ove zamenjene, ako nekom trebaju mogu da poklonim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 21, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ti si pravilno postupio, ja bio lenj da ih zamenim nekoliko meseci. Stajale mi nove pločice i čekale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove gume koje idu iz airboxa na karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja promenio ulje i filter u mašini. Naravno, sipano Elf 10w50... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 23, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao nosac daljinca za Gopro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo nekada takmičenje tipa ko ima najviše dodatne opreme na upravljaču? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan turio novi filter za vazduh, stari tero 40000km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Al će da prodiše ...ja montirao ove zaštite za migavce, ne izgleda loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 23, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan palo je ciscenje Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 24, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao nosac daljinca za Gopro. Може ли још која слика како то изгледа?Јел то нешто фабрички или лична прерада? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 24, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 23.5.2018. at 18:31, veljabandit je napisao: Al će da prodiše ...ja montirao ove zaštite za migavce, ne izgleda loše... @veljabandit Mozda nije mjesto ni vrijeme za off teme, ali mislim da smo se danas mimoisli ( bio sam u autu, a ti na motoru ) kod Zvjezdinog stadiona u 16h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17001 Napisano Maj 24, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje (Silkolene Comp 4, 20-50) i filter ya ulje (MAN). Do sada sam uvek koristio polusintetiku Silkolene 15 50, a ovg puta probam mineralno 20 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2018. at 22:00, nessa je napisao: Zamenjenje "skoro" dotrajale plocice na teneri Kupljena pre 2 nedelje, polako se sredjuju sitnice. Ovo se zovu dotrajale pločice Nisam danas menjao, već prošle godine u ovo vreme na predhodnom motoru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 25, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan gledam na ZZR-u da zategnem lanac. Drugačije je nego na GPZ-u, pa bolje da prvo pitam, obično nešto zajebem. Da pustim točak, onda one zatezače, da li prvo da odvrnem malo matice, pa da odšrafljujem one brezone? Pa da onda nategnem točak u nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano Maj 25, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stavio upravo H7 led kao dnevno svetlo, led pozicije takodje... Rasturam drugu stranu i ugradjujem ksenon za noc, oboricu na duzinu kratkog svetla kako ne bih drugima smetao... Inace, motor je svajcarac pa oboreno svetlo sam pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17001 Napisano Maj 25, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, N.F.S. je napisao: Stavio upravo H7 led kao dnevno svetlo, led pozicije takodje... Rasturam drugu stranu i ugradjujem ksenon za noc, oboricu na duzinu kratkog svetla kako ne bih drugima smetao... Inace, motor je svajcarac pa oboreno svetlo sam pali. Izvini kolega, nešto mi nije jasno okotvoje prepravke. Postavio si u jedan far LED h7 kao dnevno svetlo, a u drugi stavljaš xenon kao kratko. A gde ti je onda dugo svetlo? Samo napiši koja ti je bila originalna postavka farova i sa kojim sijalicama su bili. Mislim da si ili nešto pogrešno uradio, ili da si pogrešno napisao to što si uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...