Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru popio dva piva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zadnji kraj gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Pa daaa,stavio ga na centralnu,sjeo na motor,otvorio Apatinsko i laganica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan EVO, MALO PRE, KOLEGI STAO er5, SAMO SE UGASIO NA LERU. capslock Nema šanse ni na gurku da upali, i najvažnije prvi put sam šlepovao motor motorom. Od Hilandarske do iza Pančevca do majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas i juce, skinuo nalepnice i namontirao auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Pa daaa,stavio ga na centralnu,sjeo na motor,otvorio Apatinsko i laganica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prošli (ili beše pretprosli) vikend uzeo kanticu ulja i filter. A danas mu narucio dve nove gume michelin pilot 4 gt. A ujedno nasao i majstora koji ce da ih zameni, živi dve ulice dalje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja napokon ofarbao nosače bočnih torbi, iz kućne radinosti, i sve to lepo namontirao ( 4 šrafa - oba nosača ) flah, malo iseci, malo, zavari, išmirglaj, ofarbaj i eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga isterah iz garaze i oprao sam ga. Blato od jos 2015 godine. Prasina od proteklih meseci u garazi. Glet masu sam na par mesta skidao lagano...lepak od plocica.. A prvi put sad da me je accu na njemu izdao. A stojak je vise puta po par meseci i nista. Pretpostavljam da su deca nesto drndala jer su kljucevi bili u njemu! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da dopunis mozda i nije riknuo Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 24, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga, ocistio lanac, podmazao ga dostelovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da dopunis mozda i nije riknuo Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Stavio sam ga odmah na punjač i izmeriš nepunih 11V. Ali posle pola h na punjaču uspeo je da kreane. Ostavio sam ga pola h da malo odradi u mestu dok sam ga kupao. A malopre Sam ga ponovo prikopcao na struju pa nek se puni do ujutru. Valjda nece neka kiša Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja s...m a cim slabije vergla kupim drugi acc pa posle mislim mogao je stari jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jutros 12,8V Pitam se samo jel moram ponovo da instaliram power commander jer je ostao bez struje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Prao lanac i podmazao pa sam obratio paznju i na lancanike,mogu li ove jos da koristim i koliko otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i prednji već ima oštećenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao, da kada bude menjao lanac, neka promeni i lančanike, a do tada, sa ovim lancem neka tera tako. Ionako su se zubi iskrivili prema postojećem lancu. Ako ih promeni a zadrži stari lanac, desiće se isto i sa novim lančanicima. Ako promeni lanac, a zadrži lančanike, desiće se isto sa novim lancem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ja danas izveo masinu iz zimskog sna da malo se provozam i htedoh da podmazem lanac i zaboravih. Sad čim stignem kuci prvo lanac da se podmaze @icebet Poznavajuci prošlost i koliko sam skužio ti taj motorin vozikas oko kuce tako da ne bi ja to jos menjao. Puno gore sam vidjao na forumu pa idu. A možda budeš menjao motor pa onda ti niko taj novi lanac nece uracunati. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao, da kada bude menjao lanac, neka promeni i lančanike, a do tada, sa ovim lancem neka tera tako. Ionako su se zubi iskrivili prema postojećem lancu. Ako ih promeni a zadrži stari lanac, desiće se isto i sa novim lančanicima. Ako promeni lanac, a zadrži lančanike, desiće se isto sa novim lancem. Dobio si +, a + i ovako. I ja sam htjeo reci da vozi jos ovako ( ako je 125ccm u pitanju ), a onda zamjena komplet lanca i lancanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, čkolovala sam od vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prao lanac i podmazao pa sam obratio paznju i na lancanike,mogu li ove jos da koristim i koliko otprilike? Dok ti ne dođe vreme za zamenu tog lanca. A onda promeni sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 25, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта бре не ваљају ти ланчаници, гле како ја Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 26, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uradio pre par dana, uradio sajlu kvacila po uzorku na pokidanu. Jos majstor kaze ostavicu ti jedan cm da bude 121cm da je lakse vratis. Namontiram je a ona duza 5-8 cm. Namestio ja, odvaja,ali sve na prvom navoju i gore i dole. Pri montiranju mi ispala ona osovina iz kvacila dole gde se kaci sajla, da li sam je mozda vratio koji stepen manje? Da li moze da se okrene jos malo, drugacije da se uzubi? Onda je mozda sajla taman, ili da idem da mi je skrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja imo zzr-a ko tvog ... mislim da ne mozes polozaj dole one poluge da menjas .. jedina stelovanja kod njega su gore na sajli i dole na onom navoju ... bolje nosi da ti skrati sajlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan uradio pre par dana, uradio sajlu kvacila po uzorku na pokidanu. Jos majstor kaze ostavicu ti jedan cm da bude 121cm da je lakse vratis. Namontiram je a ona duza 5-8 cm. Namestio ja, odvaja,ali sve na prvom navoju i gore i dole. Pri montiranju mi ispala ona osovina iz kvacila dole gde se kaci sajla, da li sam je mozda vratio koji stepen manje? Da li moze da se okrene jos malo, drugacije da se uzubi? Onda je mozda sajla taman, ili da idem da mi je skrati? Krs i promasaj od motora.....na gsxr hidraulicno kvacilo,nema sta da pukne,stelujes na tockic gde hoces da hfata....ma milina jedna..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...