lalajko 2016 Napisano Jun 20, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je prilicno krupna stvar :-) Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa otprilke, koliko vozim u posljerdnjih par godina vise potrosim na registraciju nego na gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A gde je održavanje tek Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali ( u stvari znam posto je cijena - kolicina goriva bila proporcionalna kolicini voznje na motoru ) od kad sam poceo voziti motor ( davne 1974-te ) bilo koje vrijednosti sam vrsio usporedbu sa cijenom - kolicinom goriva. Odrzavanje je nuzno zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jun 22, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao Hondu, al' nije poenta u tome već to što sam bokove napravio nove od lima (original su plastični, ali nedostajali još pri kupovini) i korektno ispali: Za farbanje rezervoara sam napravio "roštilj" da ga vrti (motorić 12v, sa reduktorom, gospodski, hehe) dok se suši pa time spreči eventualno stvaranje kapljica, nisam baš vičan farbanju predmeta takvog oblika. Radi, nema "slivki" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jun 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dopisivao sam se za Ivanom, uradiće mi vizir kakav hoću, ali tek kad skroz sredim masku, sve ostalo uklopim i namestim. Onda će da radi vizir zbog odstupanja koja mogu da nastanu pri prethodnim radovima.A to neće biti skoro, odlučio sam da idem na more.E, a problem je jer ne mogu da vozim bez vizira, oduva me sa motora sve preko 100tke.Ima li neko neki naprsli, delimoćno polomljen, izgreban vizir od zzr-a da namestim na ove patrljke od maske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ne mogu da otvorim temu u odgovarajućem topiku, pišem ovde. Administratori nek rade ono što misle da treba. Zahvaljujući nemaru vulkanizera koji radi besplatnu montažu novih guma, otkrio sam Ivicu. Tek montirana, nova guma,mi je ispustila baš ispred njegove radionice.Ajd da svratim, da rešim problem i pošto je to bila i perionica i da operem auto. Odem u obližnji kafić (kod Kize) dok sve to ne bude gotovo.Dođem po auto i ne mogu da ga prepoznam, odrađen vrhunski! Tako sam postao stalna mušterija.E onda Ivica reši da zatvori perionicu, moj auto više nikad nije bio opran kao kod njega, čak i kada ga sam perem.Umesto perionice, napravljen je deo za rad sa moto gumama...URAAA!Kako to izgleda kada se radi kako treba?Dođeš motorom, skineš kacigu...motor podignut. Par minuta razgovora..gume namontirane i izbalansirane.Gde bi nam kraj bio kada bi svi ovako radili svoj posao?Koordinate radionice, za one koji imaju navigaciju: 44.279865, 19.887801Evo i par fotografija:I na kraju, da vam otkrijem da je ovo, najpozitivnije moguće, iskustvo sa našim ˝ivica744˝. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 24, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan dopisivao sam se za Ivanom, uradiće mi vizir kakav hoću, ali tek kad skroz sredim masku, sve ostalo uklopim i namestim. Onda će da radi vizir zbog odstupanja koja mogu da nastanu pri prethodnim radovima. A to neće biti skoro, odlučio sam da idem na more. E, a problem je jer ne mogu da vozim bez vizira, oduva me sa motora sve preko 100tke. Ima li neko neki naprsli, delimoćno polomljen, izgreban vizir od zzr-a da namestim na ove patrljke od maske? Koje godiste je taj ZZR ? Imam ja jedan vizir ako te ne mrzi da se provozas do Smedereva montiracemo ga i teraj na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zabio ekser u zadnju gumu nakon samo 2800km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ispade u ovoj Temi kao da si sam sebi zabo ekser u gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ga teram kod vulkanizera, pa cu videti sta ce reci, nadam se da moze da se zakrpi i da ne moram da menjam celu gumu. Danas mi nakon 15 minuta voznje pritisak u gumi pao sa 2.6 na 0.6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno, neka stavi vrucu fleku ( peglom ) sa unutrasnje strane i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 25, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Aktivirao Dealer Mode, proverio TPS i video da crticu diže tek na 4000 obrtaja Onda sam podesio TPS i dobio nešto ispod 2000 obrtaja i nisam imao strpljenja za još. Sledeći put ću spustiti na 1500-1600. Napravio test vožnju i oduševio se razlikom! Prvo, bolje pali, onda mirnije radi, povlači iz najmanjih obrtaja, jače poteže, lako i tečno prima gas. Neverovatno kako malo podešavanje ima veliki uticaj na rad motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Bas se oseti kako se lako zavrti na malim obrtajima, kada se nasteluje lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 26, 2016 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Popravio podmazivač lanca nakon što sam ga sjebo pri ugradnju alarma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos ugradio .... Sutra cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 12, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nastelovani ventili. Sredjen damper u zadnjem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filter, Motul 300V 15w50..moglo je staro još fino, al neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan danas promenio lanac , a bolo i viška delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Jul 18, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Iscupao anlaser. Sada palim samo na kick... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 18, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Bolje nego kod ovih novih motora na gurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16897 Napisano Jul 24, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio mi danas nas predobri cika Arakis uticnicu i zujalicu za migavce...rade fantasticno... ...odusevljen kvalitetom radova...zahvaljujem mu se i ovom prilikom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jul 24, 2016 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ga u garažu i pokrio ciradom. Pa kad skupim pare za registraciju, nastavljam dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 26, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^to je vise za temu "sta vas je danas iznerviralo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...