Alien 603 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stavio dvoglasne sirene da me ozbiljnije shvate u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan presvukao sedista, crna koza ovo ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano April 27, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Priključio nove migavce na VF-u. Original. Original Tomos (Saturnus) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ceka me 1000 stvari, a ja nikako da se nakanim..... Kupio sam danas air filter za FJR 28 eura. Kao da je zlatni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ceka me 1000 stvari, a ja nikako da se nakanim..... Kupio sam danas air filter za FJR 28 eura. Kao da je zlatni... Uzmi MIle BMC ili KN, kosta vise, ali se meni vec isplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja danas gledao KN 85 eura sa dostavom, a ovo skoro 30. Zamislio sam se bio.... Ali M ne smijem rizikovati da "isporuka potraje" (zbog Garde), M se nadam nekim boljim vremenima i motorima dok skenjam jos 2 filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano April 30, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Na KLE-u montirao sat/stopericu. Na VF-u polirao dekle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 4, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac i vozao se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 4, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga kompletno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Konačno NOVA zadnja guma, stara nije imala DOT, bila je preeeeeeširoka za tu felnu, nije se trošila al je krenula da se cjepa i kad sam je skinuo vidio sam da ima kilu na gazećem sloju, a vulkanizer me gledao u fazonu "a jeli majke ti kako su oni ovo stavili?" A nova je tako............ meka i ............................. gumena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Maj 6, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Podsecanje na nemili dogadjaj... Dakle citiram samog sebe, kako ne bih opet objasnjavao sta sam, kako i zasto krpio A evo i dodatnih slika Crash barove sam prepravio, sad su "BABAROGA". Za nosac je koristen brodski lim debljine 10mm Guvernal sam pozlatio , nabacio tankpad nalepnicu, zakrpio i veliku rupu na plastici kod hladnjaka koja se naslonila granu od auspuha i spalila.. I tako, bili smo vredni ovih dana, a burazerova transalpina mi pravila drustvo Ostalo je jos da malo skupim kesa, pa da odradim vizir kod Ivana, i da nabavim jos tu desnu masku unutrasnju kod cajgera, postojecu nisam mogao popraviti, jer mi je veliki komad iste ostano negde na putu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ociscen lanac i zadnji tocak,nije bas nije bio ni zaprljan jer vozim samo asfaltom,posle toga naravno podmazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo sledece: ugradnja zicne komunikacije kaciga - telefon ugradnja GPS na motor i zamalo ugradnja dodatnih svetala, ali su ipak jaka za Transalpa (zbog potrosnje od 55W x 2) Za danas toliko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Maj 8, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo sledece: ugradnja zicne komunikacije kaciga - telefon ugradnja GPS na motor i zamalo ugradnja dodatnih svetala, ali su ipak jaka za Transalpa (zbog potrosnje od 55W x 2) Za danas toliko.. Bez fotki se post ne priznaje Daaaaaj te fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo igrao sa svojim Transalpom ,ugradio sam mrezicu sa unutrasnje strane nogostupa,na stitniku auspuha i lancobranu,ovako nekao to izgleda: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na lancobranu ali nisam slikao,uzivo je mnogo lepse,sutra nastavljam sa radovima,postavicu i na stitniku motora,slikacu pa cu postaviti slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u agregatu, zatim kocionu tecnost i nastelovao smesu i sinhronizovao karbove. Ako mislite da ja sve to umem grdno se varate. Ima ko je placen za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stavijene kros gume,drzac zadnje unutrasnje gume(da ne bi kidao ventil po 4. put), zamenjene zadnje plocice(kevlar), opran ceo moped, podmazan lanac,zalepio dve nalepnice i spreman za Stolove 13-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan zamenio lezajeve zadnjeg tocka i sad imam nov moped. ni manje para za delove ni vece razlike u voznji (pa kako i ne bi bila razlika kada se jedan stari lezaj skoro raspao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam nastavio sa postavljanjem mrezica,na stitniku motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 10, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao suzu, juce komplet ociscena (filter vazduha, svecice) i kupanje za kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 10, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan stavio GROMOGLASAN auspuh, Andjelo je odradio vrhunski posao, sve pohvale za njegov rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Maj 11, 2012 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan stavio GROMOGLASAN auspuh, Andjelo je odradio vrhunski posao, sve pohvale za njegov rad! daj stavi neki vidoje da cujemo gromoglasnu grmljavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...