alex r6 193 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan sredio za kombi da mi preveze do Marinkovica.Ima da padne servis a onda kud koji mili moji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Insistiram-o. Nije loše stvarno, možda ne vidiš nešto što bi nam bilo interesantno. Evo ga! Lepo radi, ali se treba navici. Promeni koju napravis zavrtnjem treba desetak sekundi da se odrazi na nivo ulja u crevima. Zato se mora biti strpljiv. Pokusacu da izbacim 30% ulja, verujem da cu ubrzati reakciju. Kako god, vremenom cu ja za sebe ipak nabaviti ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 27, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam novi prekrivač za motor umesto najlona (i to je nešto) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko- mislim da se ništa ne dobija manjom količinom ulja već nešto ređom tečnošću koja je manje inertna. Znaju ovi što su pravili to bolje. Antifriz je najbolji koliko su ljudi izneli mišljenje al postoji opasnost ako ga usisa motor. I koliko su ti creva, trebalo bi 6 mm po kazivanju "starijuh". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se sa skijanja i on neće da pali skinuo akumulator i napunio ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jos nisu stigli novi opanci za Yami,jbg, ali ono sto sam radio preko weekenda - e to nema veze sa motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend (ovaj i pretprosli) promenio prednje vesanje. Naleteo u oglasima na skoro ceo motor bez agregata za male pare pa sad ima sve i svasta "za nedaj Boze". Viljuske i trougao konacno zamenjeni. Nije bilo strasno ni sa starim ali ipak sad je sve u "vinkli" Stiglo i kuciste filtera samo mi sad fale gume od kucista do karba Na zalost nisam uspeo da probam jer je pola metra snega ispred garaze... Inace i gornji trougao sma zamenio zajedno sa delom na koji se kaci "kormoran " pa je sad ceo volan za oko 2cm vishi i blizi vozacu. Sad moram da menjam sajle jer su kratke (kvacilo i obrtaljka) Eto toliko za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan oshmirgl'o izduvne grane. ofarb'o ih u crno i voz'o se 70-tak km.... do baba i nazad.... i jel ostala boja il se podiže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Danas napunio prednju gumu antifrizom 100% a zadnju 60% tako da po ovom snegu prestizem sve zivo... A kad se istopi sneg punim ih zivinom emulzijom radi stabilnosti i proklizavanja u krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan upalio je i plakao sto nemogu da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas bio veoma vredan, ali i majstori kod kojih sam bio Prošlog vikenda sam bio na finoj turi, Požarevac - Petrovac - Žagubica - Bor - Zaječar - Negotin (kod Ribolovca) - Kladovo - Donji Milanovac - Golubac - Veliko Gradište - Požarevac i sve je bilo super, ali mi je nekako u povratku ispao zavrtanj koji pričvršćuje izduv za suvozački fuzaster. Verovatno je navrtka bila labava, pa se odvila od vibracija, a onda je sve poispadalo, navrtka, zavrtanj, distancer, ona ukrasna podloška ispod glave zavrtnja Bio sam jutros kod majstor Bangeje iz Požarevca i sredio mi je to. Nije aluminijum, ali nije loše i drži dok ne nabavim bolje (lepše). Neko mi reče kasnije da ima neki strugar koji može to da mi napravi od aluminijuma, pa ću videti da to bolje odradim. U razgovoru mi majstor reče da prohrom vari majstor Luče iz Smoljinca, koji pravi ograde i gelendere i da ima TIG aparat. Sav srećan, pozovem ga ja i pošto je i on bajker, reče da mogu odmah da odem da mi to odradi To imate na ovom linku. E onda sam i ja lično bio vredan. Konačno sam zategao zadnji amortizer jer sam težak, a često vozim i ženu, pa se događalo da na rupama dotaknemo kraj vešanja Iznenadilo me da se to veoma lako radi na FZ1, odnosno daleko lakše nego na FZ6. Posle toga sam rešio da po prvi put zakačim PCIII na laptop. Ubacio sam novu mapu i čini mi se da mašina sada bolje radi nego ranije, ali videću kada malo bolje to isprobam. U svakom slučaju veoma interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 4, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preko vikenda konačno završio neke električne upgrejdove 1. led stop svetlo sa integrisanim migavcima - zamenjene diode, sada svetli barem tri puta jače negor ranije 2. regler pomeren i instaliran mali ventilator od kompjutera na njega radi boljeg hlađenja 3. instalirana mala spravica koja pokazuje napon punjenja akumulatora 4. izvedena "mala" operacija dodavanja releja i prespajanja žica tako da motor puni 13.9 V sa svim potrošačima na leru, oko 1300 obrtaja. ono što je najbolje, sa svim potrošačima, na 5000 obrtaja (oko 120km/h na mom motoru) napon punjenja - 13.9 V (ovo sam sve uradio uz pomoć druga koji je završio elektrotehničke studije - red je da napomenem ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio sam da imam originalne nosace zadnjih migavaca - i odmah ih postavio. Zamenio gumeni dihtung ispod cepa za sipanje ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Promenio plocice i jedan sraf na klestima, skinuo jedan lonac i spremam se da zakrpim rupicu na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano April 23, 2011 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ulje,uljni filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 23, 2011 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi konacno stigle dizne za karburator iz Engleske, pa sam malo tjunirao makinu Sve sam prste polomio dok sam skinuo i vratio karb ali je vredelo, motor mi se pretvorio u zver, sad ide na tocak i iz trece brzine na gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 23, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan skinuo tochkove pre neki dan i namontirao gume (michelin pilot activ) mnogo sexy gume namontirao prednji tochak, zadnji u sobi, skinuo lanac i lanchanike, druga sedmica se zavrshava kako chekam lanac i lanchanike da stignu josh samo to da odradim pa idemo na regu i gaaaaaas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan e ja sam ga danas registrovao i bogami to je trajalo 4 sata stajanja u onoj usranoj ljermontovoj a saobracajna tek za 10dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ali onako ofrlje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Dotegao oplatu ispod repa,montirao nosac tablice,dotegao zadnje sediste,oprao i podmazao lanac,zamenio plasticne rukohvate silikonskim (sa starim kad dodjem sa voznje kao sa oranja da sam dosao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64269-ulje-u-vilama-zamena-i-odredivanje-nivoa/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 24, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ga naglancao posle dobre voznje,imao sam gomilu krvavih buba na prednjem delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo crash bar i nosače bočnih kokera u nameri da ih opeskarimo ( ekipa iz Negotina ) i plastificiramo. Čekamo da se plastificira u crnoj boji pa da delujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Montirao auspuh. Uuuuuu al sad ima zvuuuuuk Videcem samo dokle ce da drzi zakrpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan stavio distancere za retrovizor, one iz louisa ovo mogu da preporucim svakom ko kuburi sa gledanjem sopstvenih ramena u retrovizoru. neuporedivo bolja preglednost ! louis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...