Mare70a 1399 Napisano Februar 8, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nov? Sad,u ovo vreme krize,za jako manje para mozes naci motor koji nije mnogo presao a da je odrzavan propisno i da je star dve tri godine. Chim ga isteras iz salona,isto je kao da si zguzvao dva somica i bacio.Pogotovu skutera. Slazem se i sa tim da je novo,novo,ali takodje ima ljudi koji kupe novo pa za godinu dana vide da motor nije za njih i prodaju ga duplo manje. Razmisli i shunjaj se malo,siguran sam da ce ti istrchati dobra prilika. Pogledaj recimo Nexsuse.Da ti se zavrti u glvi koje su cifre u salonima.Takodje,pogledaj im cene sad na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ne grešiš - sva tri su Master-i... i svi prelaze bez problema 50.000 km :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nov? Sad,u ovo vreme krize,za jako manje para mozes naci motor koji nije mnogo presao a da je odrzavan propisno i da je star dve tri godine. Chim ga isteras iz salona,isto je kao da si zguzvao dva somica i bacio.Pogotovu skutera. Slazem se i sa tim da je novo,novo,ali takodje ima ljudi koji kupe novo pa za godinu dana vide da motor nije za njih i prodaju ga duplo manje. Razmisli i shunjaj se malo,siguran sam da ce ti istrchati dobra prilika. Pogledaj recimo Nexsuse.Da ti se zavrti u glvi koje su cifre u salonima.Takodje,pogledaj im cene sad na oglasima. sada je satelis 500 na akciji + neka poznanstva i zasluge koje imam u veranu mene ce kostati 5200e i to u 24 rate ,mislim da je to ok cena !!! prosecno prelazim godisnje od 12 do 15 .000 km i mogu da se vozim bezbrizno 4 god bar se nadam !!! posle 4 god neka vredi upola od ovih para ja cu biti zadovoljan, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5163 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu dobre logike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Black 17 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White Prijavi odgovor kao problematičan Osvrnuo bih se na pricu o polovnom Burgmanu uvezenom sa 11.000 iz inostranstva i dve generalke. Pre par meseci se vrteo jedan K6 na mobile.de sa predjenih blizu 100.000 zaboravio sam tacnu cifru ali je za razliku od italijana svaba naveo tacnu kilometrazu i podatak da masina trosi 1L ulja na 1000km... Takav se uveze, stavi novi klip od 5e, kilometraza spusti na 15.000 i lupi cena 3000e+ i prica kao deda ga vozio samo nedeljom do crkve... E zato nov... i treba kad moze da priusti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Osvrnuo bih se na pricu o polovnom Burgmanu uvezenom sa 11.000 iz inostranstva i dve generalke. Pre par meseci se vrteo jedan K6 na mobile.de sa predjenih blizu 100.000 zaboravio sam tacnu cifru ali je za razliku od italijana svaba naveo tacnu kilometrazu i podatak da masina trosi 1L ulja na 1000km... Takav se uveze, stavi novi klip od 5e, kilometraza spusti na 15.000 i lupi cena 3000e+ i prica kao deda ga vozio samo nedeljom do crkve... E zato nov... i treba ako moze da priusti... kada sam ja otisao u it po motor on bukvalno nije imao ni jednu ogrebotinu,plastike gde se stavljaju noge su bile nove,sediste novo nigde ni mm da je bilo pocepano i onda 2 dana pred polazak u umag on se pokvari i ja ne odem u umag :-)))eto price sa polovnim burgmanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Februar 8, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... i treba kad moze da priusti... Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, može da se nađe dobar polovan skuter u Srbiji, svakako povoljnije nego nov, ali ako neko može sebi da priušti nov - samo napred. Iskreno, zavidim ti Uživaj u prvoj vožnji za sve nas sa foruma kojima je tako nešto nedostupno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 74 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ima jos jedan problem, Ako se odlucis za atlantic, bas nov, fabrika pravi samo verziju od 300ccm, jos nema 500 a da li ce i kad biti.... a pezo umi samo ako imas para ko salate pa se ne uzbudjujes oko cena delova i servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan . Iskreno, zavidim ti Uživaj u prvoj vožnji za sve nas sa foruma kojima je tako nešto nedostupno ma nije ni meni nego cemo smisliti neku prevaru da bi se vozili letos da ne budemo bez motora :-)))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...