jager 3445 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, karbi! Eeeee, ovo će da bude Honda LEPOJKA Hehe, stvarno, neće ti biti žao posle svega da je uteraš u neko blatište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Karbi druze sigorno ga radimo samo da vidim kako ce da stoji i koliko da ga srezem . A stvarno ce da mi bude zao za u blato tako da cu da biram termine kad je suncano . Ma nema vise blata za ovu lepoticu . Ako je neko zeli neka ponudi cenu pa neka je tera gde god hoce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sledi nastavak . Masina stavljena na sto pa je polozena na bok ( nije mu uspela fotografija ) i onda sam ram mavuko na masinu . To sam uradio bez ikakvog zasticivanja i potpuno SAM . Hocu da kazem onima koji ne veruju da je to najbolji postupak da se masina ubaci u ram kada se ovako detaljno rastura . Eto lepo je legla i usla samo tako . Svi drzaci motora , srafovi , distanceri i ostala cuda su polirana ( nisam hteo da stavljam bas sve slike da ne dosadjujem . Slika sa stavljenim kiksom koji je ranije uzasno izgledao a sada se sija samo tako . Kutija fltera i drzac za akumulator su bili u jadnom stanju dato da sam to reparirao i sad izgleda ovako Namontirano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo napred ! A mozda da presvuces sediste - da uklopis u nove boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nudim 5000 evra za baba-devojku,nije da ti podcenjujem motor,stvarno nemam vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto imas bar tih 5000 koje si napisao . Ja nemam nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi stop svetlo original za xl-a ili ako neko ima neki predlog . Rekose mi ljudi da moze i od afrike da pasuje tako da ako znate nekog ili nesto javite . Moze i neka prepravka samo da nista ne secem i slicno jer je sve vec ofarbano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 26, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vintagecycleparts.com/products/33702%252dMC4%252d671-Honda-Taillight-Lens-XL350R-XL600R-XR250L-NOS.html http://www.cheapcycleparts.com/model_years/351-honda-1985-XL600R/assemblies/4680 kataloški br.: staklo 33702-MC4-671 osnova 33703-MC4-671 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan hehe ti ga bre pola sastavio alal vera ja dok pocnem moje govedo da sastavljam ti vec ima da se e masina je ispala extra jos kako joj je cucnuo one polirane sitnice bruka e takve sitnice pokazuju skoliko ljubavi se radi jedan ovako mator primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 26, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaće opako, jedva čekam da vidim krajnji rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Februar 26, 2011 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko od ovih pasuje? http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=honda+xl+tail&_sacat=10063&_dmpt=Motorcycles_Parts_Accessories&_odkw=honda+xl&_osacat=10063&bkBtn=&_trksid=p4506.m270.l1313 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi ovaj ovakav trebao da pasuje . http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Taillight-Tail-Light-82-Honda-XL500R-XL-500-XL500-500R-/220735186125?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3364d7a4cd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...i ovaj http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-XL80-XL100-XL185-XL250-XL600-XR650-tail-lens-/400193374996?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item5d2d624b14#ht_959wt_939 pogledaj ispod modele... Pitaću ja sutra ovde na Hondi, dali imaju i pošto, ako želiš... ma da tu uvek je najskuplje. Bolje je odavde: http://stores.ebay.com/Motorbike-OEM-Spares-and-Race-Parts/_i.html?rt=nc&_sid=1010756947&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 27, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za svoju bivšu XL-ku sve delove koje sam tražio našao kod ovoga čoveka... jeftino... http://moto-berza.com/ponuda.php?id=82241&trazi=1&ur=1&model=94&tip=xl&m=--Oprema-i-delovi-Honda-XLV,-VT,-CB,-CBF,-CMX,-XR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala druze . Probacu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Februar 28, 2011 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa TomoB-ovog linka ne bi bio više od $20 sa poštarinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti mozes to da doneses , narucis ili mi samo dajes predlog ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 1, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.as-domzale-motoc.si/as_domzale.php?id=10 Kao što rekoh, suvo zlato kataloški br.: staklo 33702-MC4-671 = 27,24 € osnova 33703-MC4-671 = 50,00 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo radovi se nastavljaju . Dosta slika sam slucajno izbrisao ali nema veze idemo dalje . Izmedju karburatora je bila stari ususinik koji se nije bas pokazao kako treba ( ne samo na mojoj nego na svim xl-kama ) . Stavljen je novi koje je moj drug Aca cuvao negde u kutiji . Hvala druze !!! E da . Zamalo da upalimo motor bez ulja . Slucajno sam se setio od silnog uzbudjenja da li ce i kako da radi da u masini nema ulja . Zato cekamo da stigne ulje i filter . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Mart 1, 2011 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da upalimo motor bez ulja Ne bi mu bilo prvi put, kad sam mu sredjivao masinu,upalio ga i radio je bez ulja sigurno minut-dva dok nisam video neotvorene kante sa uljem na pongu Srecom, pre sklapanja sam sve premazao uljem zbog prvog starta i nalio malo ulja u glavu kroz sraf za stelovanje ventila, pa mu nista nije bilo p.s. Meni se cini da sam ti uz motor dao i 2 filtera za ulje, vec si ih potrosio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan NIsi filtere dao . Dao si mi semeninge ali filtere 90 posto mislim da nisi . Provericu ali bi sigurno znao i ne bi kupovao drugi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan NIsi filtere dao . Dao si mi semeninge ali filtere 90 posto mislim da nisi . Provericu ali bi sigurno znao i ne bi kupovao drugi . Nemoj da trazis te filtere da nebi pronasao i to ulje sto je aca hteo da sipa ( pa video da nije ) Odlicni radovi, pratimo i divimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Mart 1, 2011 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan NIsi filtere dao . Dao si mi semeninge ali filtere 90 posto mislim da nisi . Provericu ali bi sigurno znao i ne bi kupovao drugi . U pravu si, evo sad sam ih iskopao ispod gomile moto garderobe Ja sam bio ubedjen da sam ti ih dao. Bilo kako bilo, tvoja dva filtera ulja su kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto novog od danas . Motor startovan i prede ko macka . Inace poceo je da lici na motor . Ostale su jos neke sitnice : poliranje alu stitnika masine , nozice ..... Ali sad ce to ici brzo . Posle sledi montiranje plastika i cekanje da se sneg otopi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam . Ako neko slucajno ima na prodaju ovakva 2 zmigavca neka se javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...