sergio 2328 Napisano Maj 27, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro treba da pazarim neki enduro i to ce najverovatno biti Kawasaki KLE500 '99god. E sad .. interesuje me s' obzirom da motor ima 50KS da li je moguce sa njim prevaljivati duze etape bez prevelikog naprezanja ako na sebi vuce stoku od 85kg, 3 kofera od ~40L i eventualno saputnicu ? Motor bi trebalo da uvezem iz SLO ovih dana nakon cega me ceka jednomesecni odmor pa sam planirao da idem u SLO motorom i to HR-SLO-HUN-SER (mozda i obrnutim redom) eto tako .. cekam odgovore profesiJonalaca p.s. ako ima zainteresovanih da mi se pridruze dobrodosli su, imamo smestaj u SLO kod moje sestre i zeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije idealno, ali sta jeste?! Samo cepaj, nista nece da fali ni tebi ni KLE. Srecan put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 125 ccm isao najvise do 200 km, a KLE opet ima cetiri puta vise kubika. Uostalom sta otprilike moze sa KLE-om mozes vidjeti i ovdje http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=30801&highlight=#30801 Znaci, sjedaj i voziiiiii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno saputnicu ili ne nije mala razlika... Svejedno, šta je tu je... Samog sa koferima te vuèe gde oæeš, kol'ko oæeš... 110-120km/h turing brzina opušteno. Veæ sve ovo + saputnica rezultira manjom putnom brzinom i ništa više. Recimo 90-100km/h sem ako neæeš da putuješ u crvenom polju obrtometra :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno saputnicu ili ne nije mala razlika... Svejedno' date=' šta je tu je... Samog sa koferima te vuèe gde oæeš, kol'ko oæeš... 110-120km/h turing brzina opušteno. Veæ sve ovo + saputnica rezultira manjom putnom brzinom i ništa više. Recimo 90-100km/h sem ako neæeš da putuješ u crvenom polju obrtometra :? Pa moj NSR je brzi od toga sa punom opremom(+saputnica), a da ne ide u crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj NSR je brzi od toga sa punom opremom(+saputnica)' date=' a da ne ide u crveno. [/quote'] i duplo je lakši, a 4 puta neudobniji, svake ili svake druge sezone generalka, saputnica psuje posle pola sata puta, 3 kofera na njemu izgledaju k'o King-kong na BMX-u, silazak s asfalta sanja s prstom u ustima i još mnogo toga što nije tema veæ putovanje KLE-om Biæe tu i magistrale pa preticanje autobusa šlepera, a zbir 'saputnica + 3 kofera' garantuju dobru zabavu :wink: :wink: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 27, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je kombinacija fantasticna, sve dok ne pozelis da vozis brze ili da izvodis ambicioznije manevre (doduse ni na jednom motoru nisu zabavne serpentine sa tri kofera i saputnicom). Al u svakom slucaju, sa 120 na kraj sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobra volja i moze i ono sto ne moze!!! Znam ljude koji su na apencima i automaticima vozili po staroj Yugi bez problema (onoj staroj).... Samo dobra volja i tempo i nacin voznje koji ce prijati i masini i tebi i saputnici naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne postoji prepreka za to sto si zamislio, taj motor je divna kombinacija cijene i onoga sto za nju dobijas, bez brige, samo naprijed :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan sad kad sam s.ebao TDma razmisljam koliko je KLE ustvari OK izbor za motor koji ce vjerno pratiti covjeka na svim putovanjima! Kao prvo u startu na razlici u cijeni izmedju njega i bilo kog drugog(novog ) motora ostaje ti kinte da vozis na kraj svijeta! S obzirom da je ispod 500ccm registracija ti dodje smjesna pa si i tu dobar.....ihihi.... S obzirom da masina nije "bjesna" sigurna voznja ti je skoro zagarantovana..... Rijetko kad ces da placas kaznu za brzu voznju ...jer jaci motori ipak ponesu covjeka! Mislim da je investicija u njega (ako pricamo o novom motoru) jedna od najpametnijih EVER! Pogledaj cijene polovnih na www.mobile.de a uporedi sa cijenom novog(ovde ispod 5000eura) pa ti vidi! Ne mozes promasiti! ....a o offroadu da ne pricamo......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 27, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... interesuje me s' obzirom da motor ima 50KS da li je moguce sa njim prevaljivati duze etape ... obavezno pogledaj ovaj sajt... :wink: www.nmsite.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i na kraj svijeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ce KLE biti i moj sledeci motor... Razmisljao sam o njemu i pre kupovine yamahe, al sam hteo prvo da naucim da vozim... I bas mi je zelja da putujem, a cena mu je pristupacna... Imam jedno srpsko pitanje- kolko trosi? Nasao sam neki podatak 6,3l... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 27, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno (buduce) kolage! ne volim brzinu preterano, cak ni u kolima tako da mi turing brzina od 100-120 zvuci i vise nego dovoljno ako saputnica bude pravila probleme i opterecivala masinu, ostavicu je negde na alpima hehehe hvala jos jednom, lepo ste me ohrabrili najavicu moj polazak sredinom jula u rubrici "putovanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 27, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ce KLE biti i moj sledeci motor... Razmisljao sam o njemu i pre kupovine yamahe' date=' al sam hteo prvo da naucim da vozim... I bas mi je zelja da putujem, a cena mu je pristupacna... Imam jedno srpsko pitanje- kolko trosi? [/quote'] pa ja koliko sam gledao po specifikacijama trosi 1L na 18.2km ... pa ti racunaj uglavnom sa punim rezervoarom predje oko 300km sto je super zapremina rezervoara 15l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi ga lako ces ga prodati ako ti se ne svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...