ekozelj 819 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MOMCI Pročitao sam u cugu a sad sam otvorio google earth i krećem od početka da utvrdim gradivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 30, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja !!! Dobro si se setio ! BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Januar 30, 2011 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 30, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan NEVEROVATNO!!!!!!!! Svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Davno nisam nesto ljepse, ludje i interesantnije procitao. Svaka vam cast i nastavite tako Zna li neko gdje se moze "pogledati" serijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gdje se moze "pogledati" serijal? Isto bih i ja pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 30, 2011 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Konacno na jednom mestu Putopis koji ostavlja bez texta A serijal koliko kapiram je nedostupan siroj javnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aleluja !!! Dobro si se setio ! BRAVO ! Mikko, sta im se desilo?? Zaradili se ? Bravooooo momci, daj jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, predispitne obaveze treba da predam u ponoc, a procitao sam ovo u dahu, odlican putopis, super fotke. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 30, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, sta im se desilo?? Zaradili se ? Alo, mrcine, mogli bi vi taj vash Japan da sastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Januar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Napisa već čovek ranije: Putopis - Google maps - Putopis - Google maps - Putopis - Google maps... i tako u krug... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Zaista impresivno - pročitah u dahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ali 6 dana kampovanja na granici sa Azerbejdzanom , kakve ste vi majstorchine, kakva avantura, svaka chast ljudi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam iz triput zavrsio citanje.. Stvarno podvig za divljenje.. pogotovu tako velika tura, a tako niski motori.. umesto kres barova kamera, a ni k od krampona.. Za trenutak smo bar putovali sa vama.. mogu misliti kako je bilo vama svakog trenutka na tolikom putu.. pa taj Sevastopolj - grad koji ne spava .. nikad ..pa to stvarno treba doziveti..toliko sarenilo kroz koje ste prosli.. I dabogda uzeli dobre pare za taj serijal.. pa da pravite novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem u prethodnoj poruci - imam jednu zamerku na fotografije. Gde su bre te lepe Moldavke i ostale? Ako vas mrzi da kačite, dajte sloperu, on će jedva dočekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 30, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napišem u prethodnoj poruci - imam jednu zamerku na fotografije. Gde su bre te lepe Moldavke i ostale? ne smeju zbog zena :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci Zavidim vam iako nisam tako vaspitan :lol: Alal' vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,kapa dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 30, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad je ovako dobar putopis, kakv li ce tek serijal da bude ?! Serijal je do 00 ! :D Jeeeeel?! Hocu i ja, hocu i ja !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, dapače izvrsno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ne smeju zbog zena :D Sme sloper, a neće ni reći odakle mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva avantura. Svaka cast. Uziveo sam se kao da Ja kad ono Kad ce video materijal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...