Nika 0 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 17 postova Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri, zovem se Nenad iz Sapca sam. Imam 29 godina, pre neki dan sam kupio prvi motor tj. skuter Suzuki Burgman 400. Hvala na svim dosadasnjim informacijama i pomoci pri odluci kupovine motora, znaci mi to . Nadam se da cemo razmenjivati utiske sa mnogo hiljada predjenih kilometara. Pozzz... SRECAN PUT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 28, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Nenade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6268 Napisano Januar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12463 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Imaš ovde podforum za skutere pa verujem da ćeš se snaći tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Januar 28, 2011 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kupovina. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nenade. dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 900 2 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: I S T R A - Sv. Lovreč Motocikl: T D M 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Sapcanine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...