Boriša 241 Napisano Januar 25, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jao ja sam to sve obišao letos Burgmanom sa devojkom....svrbe me tabani koliko mi se ide opet.....evo par sličica sa Vršiča i cenovnik u planinarskom domu ....izvini što uskačem u temu al sav sam se usplahirio Smanji slike, inaće neupotrebljive su.... Sredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan tako me je opustio ovaj putopis, ma nema, za medalju. samo ti druze pisi... sve je na svom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fenomenalno cista 10tka samo nastavite tako pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakvi predjeli... Lijep putopis! Cekam nastavak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 26, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, lijepo bogami. Ja umjesto da radim, blejim malo po Italiji, a vise po Sloveniji...tztztz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A ti,... pronto, mogao si barem da zvrcneš, ovaj put ja radim, kad mi je dosadno. Narod naš dokaze čuva.... ovde Povratak je neminovan,pa kad krenem javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari. Ja sam prakticno posle ove pauze zapucao direktno za moju krajnju destinaciju.Grad Labin u Istri,pa vam se unapred izvinjavam jer slika prakticno vise nema.Malo jos da vas udavim pricom i to je to... Dobro sam odmorio.Valjalo bi krenuti.Ima jos dosta do Istre,putevima kojima idem prvi put. Koliko je lepo nadam se ne i poslednji. Znaci pokret dalje na jug.Sledeca vazna tacka je mesto Godovic.Nije mnogo daleko od mesta gde sam se zaustavio (pumpa).Tu skrecem ka Crnom vrhu i put sada nosi broj 207.Ovo je vec saobracajnica manje vaznosti,pa je logicno i uza.Vrlo mi je interesantna cinjenica da sam citavim putem do sada video jako malo saobracaja,ne racunajuci krkljanac na Vrsicu,motociklista sve skupa...pa jedno 10-12.Od toga,provaljujem dva lika sa kojima sam se vec mimoisao jos u Italiji.Izgleda voze "kontra" krug Znaci i Crni vrh sam prosao posle ne tako komplikovanog uspona.U par navrata sam morao da izbegnem izuzetno lose zakrpe na putu.Sada lagano nizbrdo,put vodi za Ajdovscinu. Imam prilicno detaljnu kartu ovog kraja uz sebe i odlucujem da do Ajdovscine i ne dodjem,vec da ranije skrenem za Vipavu.Na karti putevi usitnili,al' bi trebalo da je asvalt Da ponovim jos jedanput.Cilj je Istra,a ideja je da se izbegavaju auto-putevi.Od Vipave put kojim bih ja da idem prakticno prati uz bok novoizgradjeni auto put.Imao sam malo problema da provalim smer.Slabo tabli u okolini grada.Ja iduci onom precicom usao sam u grad,a da to nisam ni provalio.Vidim kasarnu.Ostatak Titinih vremena.Ako se ne varam ovde je nekada bila i skola za rezervne vojne staresine.Deluje mi da sam opet izasao na put malo vece vaznosti,ali znate onaj osecaj kad nesto radite (idete motorom) a cini vam se da ipak nije sve kako bi trebalo da bude.Stajem na pumpu da pitam i tacno tako,krenuo sam opet ka Ajdovscini,a to mi ne treba.Kaze pumpadzija,krug i samo ravno Idem dalje na jug,usputne stanice Podnanos i Razdrto.Vidi se da se ovaj put sve manje koristi.Njime se sluze uglavnom kamioni koji dovoze (i odvoze) materijal.Radova oko auto puta,kojem bukvalno vozim uz bok,izgleda ima jos.Razdrto je vazna raskrsnica.Vidim da je tu i izlaz sa auto puta.Ja i dalje lokalnim,sad se zove 409.Pravac Senozece,pa dalje za KOzinu (granicni prelaz),koji koristim i kad idem kolima. Menja se i krajolik.Sve je vise zimzelenog drveca i rastinja uopste.Oseca se blizina mora,ovo je prakticno put koji vodi za Kopar.Verujem da je mnogim motociklistima poznat.Narocito slovenackim.Znaci ovde se peeegla nenormalno Ja volim malo da zategnem,ali ono sto su mi priredili neki "sportisti".Trojca ih je bilo,pored mene su jednostavno proleteli.Izgleda da su najinteresantnije deonice one koje su i najopasnije.Sa strane vidim znak namenjen bas motociklistima,mislim da pise "nevarni otdel".Neko ko ovuda cesce prolazi sigurno zna o cemu se radi. Od KOzine na dalje znam sve napamet.I ovo je izuzetno lepa deonica.Ide se ka granicnom prelazu sa Hrvatskom koji se zove Socerga.Preporuka To bi bilo to drugari.O Istri,u kojoj sam cesto cu da pisem neki drugi put.Bice i vise slika .Moracu da menjam navike.To mozda slozim ovog leta Sigurno nisam uspeo da vam prenesem svu moju odusevljenost i zadovoljstvo zbog izbora bas ove rute.Mnoge su bile u opciji,ali slozicete se,nema nista lepse nego kada se stvari dogode onako nekako spontano.Uz sve to,nije postojao apsolutno nikakav pritisak da se treba pojaviti negde u tacno odredjeno vreme.To je nesto sto moze da utice na to da citavo putovanje provedete u grcu,pa i da vam promaknu razne lepe stvari.Sigurno nisam video sve,ali toga kod mene nije bilo. Evo za kraj da vas pozdravim sa jednog mosta na Soci.Ovde da dodjete,da se zaustavite i da uzivate... Uploaded with ImageShack.us Zivi i zdravi bili 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenkop6 18 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si ovo podijelio sa nama,uzivao sam citajuci,Pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6146 Napisano Januar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično druže! Sada kad znaš i umeš, guraj dalje sa putopisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 27, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam ove tri fotke da slozim u jednu tipa-panorama.Nesto mi ne ide,mada mislim da mozete da zamislite okolinu Čestitke !! A evo i te tri fotke u dve varijante. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Januar 28, 2011 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan prelep prvenac evo da i ja pomognem sa par fotki tarvisia (da bude malo vise italija ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan BAndolero,svaka ti cast za reziju one tri fotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cek malo, jesam li ja dobro razumeo da ti nemas slika sa Stelvia?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imam po nesto. Nesto svoje,nesto od Ivketa. Slazem lagano sve uz tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 3, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan BAndolero,svaka ti cast za reziju one tri fotke Nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BREITNER 20 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: sLOVEnija Motocikl: YAMAHA Prijavi odgovor kao problematičan Dobar putopis! Bili ste na Vršiču? Je li ste si pogledali Rusku kapelicu? Mi smo prošli preko Vršiča kad smo išli za Tolmezzo. Vrlo dobro si opisao .... i slike so vrlo ljepe. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo čovek, fenomenalan putopis ! Mi smo neke 88-me spustajuci se od Praga preko Nemacke zalomili na tu stranu - i to slucajno. U fazonu, tu jos nismo prosli, pa aj da vidimo kako je. Sećanja živa, ko juče da je bilo. Penjanje na Vršič, sitna kiša rominja a usput obilazimo bar 30 biciklista koji neumorno guslaju dok sam se ja zamorio od silnih krivina. Na samom prevoju, što na putu, što sa strane, neki rogati stvorovi. Mi milimo po klizavom putu u drečavo crvenim kišnim kombinezonima baaa Ne znam da li je od straha, al mi se ucinilo da je medju onim kravama bio i jedan bik. Srecom nije im bilo do nabadanja, pa smo se glatko provukli. Pri spustanju ka kanjonu Soče vec pocinje sunce da se promalja, a drumom (mozes reci totalno sporednim) u oba smera nenormalno mnogo vozila sa svim mogucim Evropskim registracijama. To me je nateralo da se zamislim. Ubedjen sam da se bar 90% tih ljudi tu nije obrelo slucajno. Vecina je sigurno imala informacije o lepotama tog dela Slovenije. A mi - mi pojma nismo imali kakvih sve prekrasnih predela ima u nasoj Jugi, vec smo mastali samo o nekim udaljenim destinacijama. Znaci, mozemo da kazemo da smo sada blagosloveni sa ovakvim forumima, temama i ljudima koji nam svojim putopisima prenose svoja iskustva i daju materijal za maštanje i planiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...