acim 766 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NX500 Dominator 1993-1999 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1.1995.god. 2.oko 1000km ,posedujem ga jos uvek,95% asfalt 3.dobro sedenje,dobra upravljivost,idealan za nase puteve koji su nikakvi,ekonomican za registraciju ako se ima u vidu da moze da se vozi i van lokala a ne samo u lokalu 4.Obzirom da je enduro a ne klasican cross,sediste je moglobiti malo udobnije za dfuza putovanja,osecaju se vibracije pri duzem putovanju ali kazu da je to mana jednog cilindra,nizi ljudi mogu imati problema u gradskoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakanovic 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. NX 650,1993 god 2.Pa vozim ga od pocetka sezone otprilike 3 meseca 3.Dopada mi se sve u vezi domija,pa cak i vetar koji rastura kad predjes 70km/h,motor je savrsen za voznju i po gradu i ofroad,doduse imam gume za kombinovanu voznju,pesak ne vole ali okej ,vozio sam dosta motora ali ovo je cool,jako dobro koci i staje bezbedno,ubzava isto tako dobro,motor,ah taj jedan klip....sta reci vise.... 4.Pa mogli su malo bucniji izduvni sistem da stave,recimo merac za gorivo i temperaturu motora!!! 5.Moj utisak je da jednostavno motor je prica za sebe,ima dusu,mozes ga osetiti,svaki zvuk koji nije u skladu sa njegovim standardnim taktom mozes da cujes i preduzmes adekvatne mere za isti...Ponekada se ugasi na semaforu,ali bilo bi bezveze da je sve savrseno :zvizduk:Posto je jednocilindras malo trosi ulje...bolna tacka mu je klackalica ventila i dekompresor...to treba proveravati svremena na vreme... Eto toliko od mene pozz svim bikerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...