acim 765 Napisano Januar 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja ZX-12R 2000-2006 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Januar 25, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da niko nema ovaj motor??? A mene su bas zanimala vasa iskustva sa istim jer planiram kupovinu ovog lepotana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepotan kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Januar 25, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan lepotan kazes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Februar 4, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja , mada stariji model isti agregati samo malo uradjen facelift nista drugo , agregati isti ,jedino na ovoj seriji je odziv gasa malo nezniji nije grub ko na starijim modelima sad ko planira ovako nesto a pita za potrosnju nek slobodno zaobidje ovaj motor ,odrzavanje papreno , [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:2002[b]2. Vreme provedeno na motociklu: lokalna voznja ( skoro uzet)[b]3. Šta mi se dopada:kako ide ,,ubrzanje ,,zastita od vetra je solidna ,izuzetno podvozan motor s obzirom na gabrite [b]4. Šta je moglo biti bolje:fali amortizer volana ,retrovizori ,,tek se vidi kad se sagne ispod vetrobrana ,,zamena svecica (motor mora da se otkaci od nosaca ) ,dihtung poklopca ventila (slinavi ,,vecina se zali na to )[b]5. Moj utisak:[/b] 8/10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Februar 4, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...a slike kolega...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Februar 4, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan aa da slike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 25, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2001.god, ne mora da se otkacinje motor kad se menjaju svecice. Prvi put je jebacina, svaki sledeci je laksi. Isim ako na novijem modelu nisu nesto jos malo zakomplikovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5983 Napisano Decembar 25, 2017 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao 2001.Za svecice i baljenje dihtunga dekla se ne pomera masina-sve se moze nije toliko ni komplikovano.. Meni nije trosio puno. Dobar motor, lepotan , pogotovo u odnosu na Busu.. Moj je otisao u kobasice, tj nije sve otislo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Decembar 26, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li neka krštena 12-ica ristajling model al da nije 4000e + jbt...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Boki jel smo se ti i ja dopisivali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 26, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nema ... a i ta za 4000 je upitno da li je krštena.... https://www.polovniautomobili.com/motori/11527798/kawasaki-zx12r boja nedeluje kao fabrička kawasakijeva već pravljena da liči.... pitanje je zašto... nema fabrički auspuh... https://www.polovniautomobili.com/motori/7985486/kawasaki-zx12r ista priča... ali makar nudi fabrički top... https://www.polovniautomobili.com/motori/10701304/kawasaki-zx12r nalepnice nisu od tog godišta.... nema fabričkog topa... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=253141713&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.modelDescription=zx12r&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING evo ga ali je preko 4000..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Decembar 27, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @sreten75 pojma nemam druze, moguce...imas nesto za mene? @grof Fala bato moj, prvi je bruka dobar al mnogo para jbt, drugi znam, treci crven, cetvrti nije ristajling.... evo pregovaram za onu 10-ku kad nema normalnih 12-ica jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 27, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Najveca je fora sto se pojave sa vremena na vreme neke 12ke u oglasima, od 2000 do 4000 za isto godiste... Dobrodosli u Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 27, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Bokyboy, dopisivao sam se preko emaila sa jednim deckom, mislio sam da si ti, al sam se setio da se on zove Bratislav. Pa nemam nista, moj jos uvek nije na prodaju. A i prvi model je, mada bolji od svih ovih gore :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Momentum said: Najveca je fora sto se pojave sa vremena na vreme neke 12ke u oglasima, od 2000 do 4000 za isto godiste... Dobrodosli u Srbiju Nase trziste je totalno u k.... sto se motora tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 27, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @bokyboy: pogledaj na mobile.de..... ja sam nalazio da su fabrički tj onakvi kakvi su izašli iz fabrike sa svim detaljima koji su na mestu gde treba da budu ... ali takvi primerci nikada nisu jeftini čak bih se usudio reći da su i do 50% skuplji od najskupljeg u Srbiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Decembar 27, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, grof said: da su i do 50% skuplji od najskupljeg u Srbiji... visok standard tamo jbg pa i cene motora... badvej...tezim ovome tj ovo ce mi biti neki riper u sredjivanju svog buduceg... (prvo da ga kupim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 27, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy mislim da to nema veze sa standardom. Gde god sam gledao, i na youtube a i po stranim forumima, motor u tip-top FABRICKOM stanju, znaci sve originalni delovi, je uvek skuplji od neke budzovine farbane "po mojoj zelji" (takvih oglasa koliko hoces kod nas ima). To ovi nasi ne mogu da shvate. Jos kad vidis da za isti motor traze, recimo u slucaju zx12, od 2000e do 4000e za isto godiste, bude ti sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17026 Napisano Januar 3, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog dooobrog primerka i to za razumnu cenu...jos ako opanci idu pride, do jaja... https://www.polovniautomobili.com/motori/11541074/kawasaki-zx12r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 3, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobijes dva komada onda je cena razumna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 3, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguće da se neko toliko zajebava da u oglas najskupljeg motora ne stavi ni pismene slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 3, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Svakakvih ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Januar 3, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vidiš na prvoj fotki, deda ga kupio da pozira po selu, stao pred babu, ali ona gleda u tuđe dvorište. Razočarao se i prodaje ga. I to malii što ga je vozio, vozio ga sa vunenom kapom na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 3, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skroz neozbiljno deluju fotke, a i nesto ne vidim gde je ta oprema u vrednosti od par hiljada evra na njemu, i jos prenabudzena cena, ja bi ovo zaobisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...