Darko Mihajlovic 7350 Napisano Jun 19 Drug član, 2063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta nam tesko ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jun 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неко овде да је скидао маску напред и да је заменио ове делове? Да скратим причу овде имате приказ како се решава проблем за ген 1 и ген 2 . Мени се баш не мили да ово радим сам, а када ћу немам појма Списак делова који су потребни за ГЕН 1 5JW-28329-00-00 , 12 комада (ако су оштећени, нагрижени) 3P6-28396-00-00 , 2 клизача (разлог за климав визир), 3P6-28372-00-00 ово је амортизер, мислим да није потребно мењати ако је ок Списак делова који су потребни за ГЕН 2 5JW-28329-00-00 , 8 комада манжетни силиконски одбојник 3P6-28396-10-00 2 клизача (разлог за климав визир) Ставио сам снимак решења и фотографију клизача па ко има живаца да скида ону пластику напред... Promenio Jun 21 član akibuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1148 Napisano Jun 27 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @akibuki planira da mu ugradi i mikrotalasnu, a @Skiboban i ja smo vise za mangal! Promenio Jun 27 član bobi_krofna 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akibuki 129 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJR1300P-A Prijavi odgovor kao problematičan Док не стигне микроталасна и седмица на лотоу ево још један користан видео како да се испита АБС. Нисам видео да је неко објаснио. Значи не треба онај магични кабал да се бацају паре. Једна жица , бускне на оба краја. Потребно је притиснути кил свич, спојити жицу/ буксне са стране где је удубљење, укључити мотор, блинка АБС светло, држати СТАРТ дугме 4-5 секунди, пустити Старт дугме, онда у исто време стиснути ручну и ножну кочницу, процес пулсирања кроз систем, осећа се тачно када проварава ручну или ножну кочницу. Ако нема тог пулсирања у ручној или ножној могућ проблем код АБС вентила задње или предње кочнице. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...