mrxfon 1495 Napisano Februar 19 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako neko hoce da ugradjuje quickshifter na FJR, na prodaju je. Skinut sa moje yamahe, odlicno radi, potpuno ispravan. Podrazumeva se popust. Healtech Quickshifter - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Healtech Quickshifter IQSE-1 Jedan od najpopularnijih quickshiftera, koriscen je, ali perfektno radi. Mogucnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1668 Napisano Četvrtak u 17:41 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да ли смо разглабали на ову тему... понекад (читај баш ретко) ми се деси да кад је мотор баш врућ и угаси се на кратко, рецимо станем за гориво, приликом паљења он завергла само на блиц и у том тренутку као да му неко лупи шамар , некако се ресетује. Сва струја као да нестане за један кратак тренутак а сат се рецимо врати на 1:00 што је по дефолту... Након тога, окренем кључ назад, дам контакт поново и упали нормално. И подесим сат поново, наравно, али ово иритира... Да ли се некоме дешавало ишта слично? Иначе пали лако, акумулатор добар, све у апсолутном реду... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 491 Napisano Petak u 06:47 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Влајко said: Не знам да ли смо разглабали на ову тему... понекад (читај баш ретко) ми се деси да кад је мотор баш врућ и угаси се на кратко, рецимо станем за гориво, приликом паљења он завергла само на блиц и у том тренутку као да му неко лупи шамар , некако се ресетује. Сва струја као да нестане за један кратак тренутак а сат се рецимо врати на 1:00 што је по дефолту... Након тога, окренем кључ назад, дам контакт поново и упали нормално. И подесим сат поново, наравно, али ово иритира... Да ли се некоме дешавало ишта слично? Иначе пали лако, акумулатор добар, све у апсолутном реду... Najverovatnije anlaser. Uglavnom krece takve simptome da pokazuje kad je agregat zagrejan. Ne bih preporucio nikakve popravke jer zapravo meni nisu pomogle, samo bacene pare. Nasao zamenski na ebayu, ubacio i sve radi kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8471 Napisano Petak u 07:42 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio slučaj obavljene kleme. Mislio sam da je aku kaput....kad sam mu prišao da dopuni ...vidim labavo...ujedno montirao "brzu vezu" jer je drkanje skidati one plastike.... Srećno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8574 Napisano Petak u 07:47 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mislim se,kakva li je to ,,obavljena" klema.....ma znam,jutro,sanjiv čovek još kišno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8471 Napisano Petak u 08:02 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Žaksi je napisao: Evo mislim se,kakva li je to ,,obavljena" klema.....ma znam,jutro,sanjiv čovek još kišno. Dobro jutro......Beše si pre 9 god......motor iz uvoza prva godina upoznavanja....požalim se prijatelju...palila mi se i ABS lampica s vremena na vreme , ali bez nekih posledica na ABS.....reče čovek da je 99% Aku.....pogledam i eto vidim....plus izvod može rukom da se pomera. Ujedno montiram brzu spojku i stegnem "ko za oči"....i dopunim Aku....nikad više nisam imao problema........Bem li ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Petak u 09:06 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Влајко je napisao: Не знам да ли смо разглабали на ову тему... понекад (читај баш ретко) ми се деси да кад је мотор баш врућ и угаси се на кратко, рецимо станем за гориво, приликом паљења он завергла само на блиц и у том тренутку као да му неко лупи шамар , некако се ресетује. Сва струја као да нестане за један кратак тренутак а сат се рецимо врати на 1:00 што је по дефолту... Након тога, окренем кључ назад, дам контакт поново и упали нормално. И подесим сат поново, наравно, али ово иритира... Да ли се некоме дешавало ишта слично? Иначе пали лако, акумулатор добар, све у апсолутном реду... kreni od baterije, moz biti da se klema popstila pored bateriej imas automat anlasera, zna uc voda....proveri i to Takodje moze biti i da je anlaser (simptom kratke cetkice ili izgorelog dela kolektora rotora), do njega je teze doci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1668 Napisano Petak u 09:18 Никад не једи жути снег!, 750 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan kreni od baterije, moz biti da se klema popstila pored bateriej imas automat anlasera, zna uc voda....proveri i to Takodje moze biti i da je anlaser (simptom kratke cetkice ili izgorelog dela kolektora rotora), do njega je teze doci.Хоћу, хвала! Ово је бобијева?Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...