BaneVuk58 7649 Napisano April 21 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SHOKLA je napisao: Nisam to znao. Moraću ujutru da pogledam i na Kawi i na Yamahi. I ja prvi put čujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 21 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde tabele guma i posebna oznaka A u zagradi (A) to je A spec ili verzija A za teže motocikle (ne prave se u svim dimenzijama u verziji A.Ima i verzija D to je za Ducati Multistradu 1200S Granturismohttps://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/catalogue/product/angel-gt Pirelli Angel GT Rear -D- Spec Motorcycle Tire | Tires and Wheels | Rocky Mountain ATV/MC WWW.ROCKYMOUNTAINATVMC.COM Shop for Tires, like Pirelli Angel GT Rear -D- Spec Motorcycle Tire at Rocky Mountain ATV/MC. We have the best prices on dirt bike, atv and motorcycle parts, apparel and accessories and offer excellent customer service. Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 21 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga sad .... Solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 21 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ni prodavci naši ovo me znajuSolo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 21 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, zato forumi postoje, uvek se nešto novo nauči.Sent from my M2101K9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 21 (promenjeno) Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, vidakn je napisao: Pa eto, zato forumi postoje, uvek se nešto novo nauči. Sent from my M2101K9G using Tapatalk Još samo na kom mestu to piše (na gume) da se obrati pažnja, jer imam utisak da će me gledati kao telad ako ih to pitam Promenio April 21 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 21 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde najbolje se vidi u videuSent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 22 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko termostat ili dihtung termostata? Interesuje me gde bih mogao da uzmem termostat ili dihtung (gumeni o ring)? Procureo mi a idem na put za 7 dana. Verujem da moze preko Platnera ali oni nista nemaju na stanju i tesko da ce stici do kraja nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 22 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za ne paše od nekih kola???Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 22 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam nasao oring, drugar mehanicar mi nasao. Sutra cemo videti jel radi posao. Nisu mogli na gore mesto da zavuku ovaj termostat na gen 1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 6 Napisano April 25 U prolazu, 19 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problem sa prednjom plastikom sa desne strane neko pre mene nije lepo vratio plastike pa su bile jedna na drugoj i klimalo se tj. Zvakalo .E sad sam ja to vratio na svoje mesto ali ne mogu da zavijem sraf otisao mi navoj da li zna neko nekog ko bi to umeo da resi ili kako ja da resim hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 359 Napisano April 25 U prolazu, 74 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Ivan21 said: Pozdrav imam problem sa prednjom plastikom sa desne strane neko pre mene nije lepo vratio plastike pa su bile jedna na drugoj i klimalo se tj. Zvakalo .E sad sam ja to vratio na svoje mesto ali ne mogu da zavijem sraf otisao mi navoj da li zna neko nekog ko bi to umeo da resi ili kako ja da resim hvala Ako se ne varam sa unutrašnje strane bi trebalo da je ovako nešto Promeni se ta žabica sa maticom i uvije se šraf posle od gore i to je to 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 25 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je običan krstasti šraf Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 6 Napisano April 25 U prolazu, 19 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neki majstor neko ko se time bavi sklapanjem rasklapanjem moto plastika posto ja nisam bas stručan a hteo BiH da to bude sve fabrika ili bar koliko je to moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 6 Napisano April 26 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo BiH Jos nesto da znam pun sam pitanja upoznajem se Jos sa motorom ali forum je za to valjda da pitamo svašta.Kako se vama ponasa vizir na nekih 160 na sat fabrički je vizir kod mene .Da li se trese sto je mozda negde lose zategnut ili se to kod svih trese zbog velike brzine . Najizraženije je naravno u najvišem položaju kada je skroz dole minimalnio se trese Promenio April 26 član Ivan21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 26 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba da dotegneš šrafove ali nežno da ne pukne vizir onda JBGa a možeš i da zameniš gumice ispod pozdrav srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 26 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na 200 km/h ima još više da se trese Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan21 6 Napisano April 26 U prolazu, 19 postova Lokacija: Gaj Motocikl: Yamaha Fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Na 200 km/h ima još više da se trese Solo rajder sa i Verujem ,a da li ti terass istu jamahu od početka ove teme ili si menjao da li si ostao veran jednoj i da li si imao nesto od problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano April 26 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ,a da li ti terass istu jamahu od početka ove teme ili si menjao da li si ostao veran jednoj i da li si imao nesto od problema Teram je i dalje ..8 godina...i ide u grob zajedno samnom. Inače vizir zbog dizanje i spuštanja se drži na "100" poluga...vidiš a sam koliki je tako da naravno pri toj brzini ima da "ljulja"...inače u zavisnosti kakav ti je primerak u vlasništvu zavisi i da li će imati nedostatke. Moj lično je u savršenom stanju po mojim standardima. Sve radi, bez mana, nikad nije upalio nijednu lampicu i ako se redovno servisira nećeš imati nikakvih problema. Solo rajder sa i 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 359 Napisano April 27 U prolazu, 74 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se juč̣e desilo da mi je motor pri startovanju prijavio grešku 14 - odnosno problem sa MAP senzorom (konkretno po kodu zaprljanost MAP senzora). Nakon ponovnog startovanja nije više peijavljivao grešku ali sam danas skinuo taj senzor i očistio onim sprejom koji namenjen za to tako da je i taj senzor mogući razlog, pre nego anlaser, za problem sa startovanjem vrućeg motora koji sam imao. Nakon ćišćenja rekao bih da se agregat nekako još bolje ponaša i da još nekako lakše startuje kada je ugrejan.Svakako preporuka očistiti ga s vremena na vreme, lako je pristupačan i glava ne boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 27 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se tacno nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 359 Napisano April 27 U prolazu, 74 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Skiboban said: Gde se tacno nalazi? Podigne se rezervoar, skine ona izolacija i sa leve strane je pričvršćen sa dva šrafića ključa 8. Ovako izgleda: Otkači se džek sa jedne strane i sa donje strane se skine crevce koje je povezano 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar016 49 Napisano Maj 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Yamaha Fjr 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama, a narocito onima koji su mi svojim ucescem u temi pomogli da konacno odaberem "pravi" motor!!! Od juce u vlasnistvu lepo ocuvane Yamahe. Ne mogu mnogo da kazem, sem da mami osmeh na lice 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 2 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama, a narocito onima koji su mi svojim ucescem u temi pomogli da konacno odaberem "pravi" motor!!! Od juce u vlasnistvu lepo ocuvane Yamahe. Ne mogu mnogo da kazem, sem da mami osmeh na liceДобродошао у клуб љубитеља нуклеарних реактора Желим ти пуно лепих и безбедних километара са овом прелепом, новом машином! Кандо!Сент фром мај Шајоми... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Maj 2 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Влајко je napisao: Добродошао у клуб љубитеља нуклеарних реактора Желим ти пуно лепих и безбедних километара са овом прелепом, новом машином! Кандо! Сент фром мај Шајоми... "Добродошао у клуб љубитеља нуклеарних реактора"......nemoj i ti majke ti ...... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...