mrxfon 1495 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i moj 5.8 prosli vikend Rumunija, Madjarska, samo sto sam ja autoput vozio 150kmh. Odusevljen sam kako mu ptija ta brzina na autoputu, samo pliva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 19, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Isto i moj 5.8 prosli vikend Rumunija, Madjarska, samo sto sam ja autoput vozio 150kmh. Odusevljen sam kako mu ptija ta brzina na autoputu, samo plivaBukvalno, 150kmh 160kmh ne oseca, ko da ispod rezervoara gremlini vicu brze brze Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Protekli vikend bili u MaDZrskoj da ispratimo Svetski kup u kajaku. Svi moguci smestaji prebukirani i nadjemo vikendicu na 30 km od staze . Srecom M5 vodi do Segedina pa smo se nauzivali po njemu- nov put, blage krivine , policije bez. :) Potrosnju nisam pratio, nasim auto putem 150-180 sa unapred planiranim dosipanjem goriva radi proseka. Sta smo docekali, da preko vozimo bez opterecenja a kod nas 120 km/h. :( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Maj 21, 2018 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan По оној апликацији "Просечна брзина" пеглао сам до Пирота и назад 150-160 у деловима, али не можеш стално да будеш напет. И кад се све сабере и одузме испао просек 113 км/чПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze @Ninja66 i ja planiram sipanje goriva da nuliram prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BaneVuk58 je napisao: По оној апликацији "Просечна брзина" Како се тачно у продавници зове та апликација? Нешто не могу да нађем или тражим погрешно...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Maj 21, 2018 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Како се тачно у продавници зове та апликација? Нешто не могу да нађем или тражим погрешно...?EvoПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Хвала колега. Ја тражио на енглеском... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Maj 21, 2018 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Хвала колега. Ја тражио на енглеском... Nema na čemuПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 22, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Priroda je lepsa uz FJR Sent from my SM-J530F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend je susret u Sapcu. Ako Bog da , ja sam makar u subotu tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 22, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend je susret u Sapcu. Ako Bog da , ja sam makar u subotu tamo.Bicu i ja u subotu vece, pa pijemo pivce jedno dva tri Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Throttle Addict said: Bicu i ja u subotu vece, pa pijemo pivce jedno dva tri Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene u subotu ako ne bude kise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 23, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mrxfon said: Eto i mene u subotu ako ne bude kise. Odlicno, ja sam na godisnjem, predvece sam slobodan i mozemo se videti, ako se secas price o Malom Balkanu, pa preko puta skupa je i imaju fenomenalnu klopu Hteo sam da idem za Banja Luku ali slavim u nedelju i nikako pa sam tu za vikend. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ndmoj samo bas predvece da dodjes, ja treba i da se vratim za bg A pecenje cemo da probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 23, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, mrxfon said: Ndmoj samo bas predvece da dodjes, ja treba i da se vratim za bg A pecenje cemo da probamo Trebalo bi da do 16h sve zavrsim, taman da padne "lagan" ruckic u Malom Balkanu, tipa Civijaska snicla (punjena, pohovana, prelivena sosom od sampinjona i zapecena sa kackavaljem) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 23, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @mrxfon sad se setih tebe u Malom Balkanu Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kako se zove ovaj Levijatan u tanjiru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Throttle Addict said: @mrxfon sad se setih tebe u Malom Balkanu Sent from my SM-J530F using Tapatalk Covece, ovo je ozbiljna klopa, cak i za nas 130+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Covece, ovo je ozbiljna klopa, cak i za nas 130+ Pa zar ti ja delujem neozbiljno? Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 25, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo@mrxfon pozelim dobro jutro uz par finih fotki i on odma preti da ce mi zapaliti motor....sta je provokativno na ovim fotkama? Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Претње схватити крајње озбиљно! Ако не његове, ондаК моје- на дијети сам! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i one slike posle. Cu da dodjem i sve cu da ti pojedem to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 25, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i one slike posle. Cu da dodjem i sve cu da ti pojedem to ...Mislis na ovo Dok ti dodjes bice druga tura, vruca fuj Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...