Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Sr3ck0 said: Da ali ja ni priblizno nisam toliko brz kao vi. Morali bi da me cekate posle dve-tri krivine... Mada ni ja nisam bas toliko labav vozac ali snaga je snaga. Ti si onda moj covek, jashemo lagano na zacelju kolone, ali sa stilom Inace, znam da govorim u ime vecine ljudi ovde, bez obzira na sve mogucnosti koje ovaj motor pruza, retko ko ih iskoriscava do maksimuma (cast izuzecima)... Ipak je to R ali nekako izgleda da dolazi sa godinama...pa se ne vozi kao sto bi neki mladji clanovi recimo... a ako bas zatreba snage i elasticnosti da te izvuce iz odredjenih "situacija" onda je tu i ne treba da razmisljas da li moze i da li ce uspeti...hoce! Tako je moj cale pricao meni da uvek kupujem sto jaci auto...kaze, ako ga vozis normalno/polako, sve je u redu, potrosnja normalna a kad ti zatreba snaga tu je.. a ne kao on, kaze, krenem sa Yugom 45 i nas 4 u njemu na more...pa kad treba da obidje nekoga mora da pravi ratni plan...pa ako nema nikog iza sledece krivine, pa ako nije uzbrdo, pa ako ga izvucem drugom i obidjem pre naredne krivine, pa... ma strashno... Ovako, tu je kad zatreba (bar neko moje skromno misljenje) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Inace, na prvoj zajednickoj voznji sa suprugom sam zakacio centralnim nogarom asfalt i to u gradu. Nisam sme da joj kazem sta je to bilo 6 meseci inace ne bi vise sela samnom na motor nikad. A kad sam kasnijim blagim voznjama stekao njeno poverenje, e tad sam joj rekao... A joj reakcije.... Ali nemamo vise tih problema jer se ona malo navikla a i ja vozim malo blaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ti si onda moj covek, jashemo lagano na zacelju kolone, ali sa stilom Inace, znam da govorim u ime vecine ljudi ovde, bez obzira na sve mogucnosti koje ovaj motor pruza, retko ko ih iskoriscava do maksimuma (cast izuzecima)... Ipak je to R ali nekako izgleda da dolazi sa godinama...pa se ne vozi kao sto bi neki mladji clanovi recimo... a ako bas zatreba snage i elasticnosti da te izvuce iz odredjenih "situacija" onda je tu i ne treba da razmisljas da li moze i da li ce uspeti...hoce! Tako je moj cale pricao meni da uvek kupujem sto jaci auto...kaze, ako ga vozis normalno/polako, sve je u redu, potrosnja normalna a kad ti zatreba snaga tu je.. a ne kao on, kaze, krenem sa Yugom 45 i nas 4 u njemu na more...pa kad treba da obidje nekoga mora da pravi ratni plan...pa ako nema nikog iza sledece krivine, pa ako nije uzbrdo, pa ako ga izvucem drugom i obidjem pre naredne krivine, pa... ma strashno... Ovako, tu je kad zatreba (bar neko moje skromno misljenje) U potpunosti se slazem sa kolegom, niko od nas ovde nije profi vozac a ne bi rekao ni "napaljeni klinac".Ako se krenulo u grupnu voznju zna se kako se vozi i ponasa i krenulo je da se uziva i pojede sto god Voznja za Uskrs me odusevila, nigde nismo presli 120kmh (moja zona komfora cak i malo preko nje) a po krivinama smo opet uzivali a i posteno peglali (sto se mene tice, daleko od toga da smo VR ili 99).U jednom momentu sam zastao blejuci nesto, kad sam vratio pogled oni vec peglaju 2 krivine ispred mene, uopste nisam hteo da ih jurim, naravno momci me sacekali na prvom prosirenju odakle smo krenuli ponovo skupa...Voznju ne cine motori vec vozaci Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da se organizujemo i da odvozamo tu zajednicku voznju fjr-ovaca i naravno (Throttle Addict) da pojedemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano Maj 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se najedete puno ili prejedete onda vam treba samo cebe na nekoj livadi a od voznje nema nista. Zato samo salatice i corbice.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da se organizujemo i da odvozamo tu zajednicku voznju fjr-ovaca i naravno (Throttle Addict) da pojedemo nesto Od 09.05. sam na godisnjem, do 13.05. mogu di god a od 13. moram dozvolu da iskukam Bio sam kul tip Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se najedete puno ili prejedete onda vam treba samo cebe na nekoj livadi a od voznje nema nista. Zato samo salatice i corbice.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ ТапатокаSamo zdrav zivot....zdravoooTeleca krem corbicaZatim teleci medaljoni u sampinjon sosu i grcka salataSent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hocete u subotu da skoknemo negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hocete u subotu da skoknemo negde?Trebalo bi da odmaram, ja sam za!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja, ako bude lepo vreme odoh do Trebinja...tako da...uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Maj 2, 2018 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sutra palim za Pirot...pa do nedelje kod kumova. Pakovanje u tokuПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1653 Napisano Maj 2, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Naci cemo mi dan, da se okupimo svi lepo, i na taj dan da se okupljamo svake godine... Samo, mora da se isplanira malo unapred, recimo mesec dana ili vise i onda svi da planiraju taj dan...recimo, svaka prva nedelja Juna ili slicno...pa da bude FJR dan i da uzivamo u deljenju iskustava, mozda nekoj zajednickoj voznji, klopi i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li vama dovoljni ovi bocni koferi za neki put od 10 dana? Meni su bas mali i bas malo stvari moze da stane u njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8424 Napisano Maj 2, 2018 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se bas guzim, a idem na 4 dana Jesu li vama dovoljni ovi bocni koferi za neki put od 10 dana? Meni su bas mali i bas malo stvari moze da stane u njih.Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, WlayCo said: Naci cemo mi dan, da se okupimo svi lepo, i na taj dan da se okupljamo svake godine... Samo, mora da se isplanira malo unapred, recimo mesec dana ili vise i onda svi da planiraju taj dan...recimo, svaka prva nedelja Juna ili slicno...pa da bude FJR dan i da uzivamo u deljenju iskustava, mozda nekoj zajednickoj voznji, klopi i sl. Podrzavam ideju, jutros sam na kafi docekao ekipu sa ljutim TDM-vima , momci su se generalno upoznali svi preko ovog foruma i redovno organizuju neka druzenja i voznje. Danas su isli u voznju Sabac - Valjevo - Osecina - Loznica - Trsic - Sabac pa razlaz kucama. Bas mi je bilo drago videti ih u grupici od 6-7 motora, tako da se slazem i podrzavam da ih malo iskopiramo samo sa LEPSIM MOTORIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 2, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prtljaga, standardni bocni koferi i top case Kappa K46, prosle godine sam isao na put od 9 dana a 8 nocenja, sve sam spakovao u 3 kofera a u tank torbu od nekih 8L sva dokumenta i sitnice (punjac, kablovi, go pro...) i na sve to sam imao jos lufta u top case-u. Ove godine idem po prvi put na putovanje sa lepsom polovinom, kuku lele, vec mi je napomenula da kupim dodatne roll torbe javljam utiske Ove torbe su mi zapale za oko, 30L, dobijaju se kompletni adapteri u vidi kukica za kofere i po dimenzijama bi mogle lagano da stoje na bocnim koferima. Cena im je kod nas 4.500rsd po komadu. P.S. Da se razumemo, prioritet mi je komplentan ves, majice i veliki neseser sa sve brijacem i gelom za brijanje, a prostor stedim na pantalonama, duksu, obuci itd...generalno obuca i garderoba za "hladnije" mi kolje prostor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam imao problem sa pakovanjem a nosim i kabastu foto opremu. Levi kofer zeni, desni meni, top kejs kisna odela, patike,cigare, neseseri i teleobjektiv. Tank torba foto oprema i pinjaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 3, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Pijemo pivo sutra na skupu? @mrxfon U subotu radim do 15h, posle toga sam slobodan i raspolozen za neku kracu voznjicu, sladoledcic neki i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 3, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dry bag je odličan. Pretpostavka je da nećeš nositi sako na put motorom i da je sva garderoba podložna gužva ju u ovoj torbi. Pretpostavljam da je Kappa kompatibilna sa ostalom njiho on opremom i da se bezbedno montira. Ima i kineskih varijanti značajno niže cene na aliexpresu. Video sam čak da Kappa ima top case od ovog materijala koji je 60l što značajno premašuje tvrde varijante, uz nešto umanjenu funkcionalnost, pa šta kome odgovara za individualni stil pakovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Throttle Addict said: @Ninja66 Pijemo pivo sutra na skupu? @mrxfon U subotu radim do 15h, posle toga sam slobodan i raspolozen za neku kracu voznjicu, sladoledcic neki i slicno Radim do popodne. Prepoznacemo se po junastvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 3, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Radim do popodne. Prepoznacemo se po junastvu. Odlicno, ja cu oko 19h 20h biti na skupu.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 4, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 5/3/2018 at 6:04 PM, Throttle Addict said: Odlicno, ja cu oko 19h 20h biti na skupu. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Jedno izvinjenje, otisao sam ranije kuci. Elem, da li od prasine ili cega vec , na FJR i kad oduzmem kontakt ostane neutral da sija. Uz to i pleksi ne vraca pri gasenju. Odlepio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 4, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno izvinjenje, otisao sam ranije kuci. Elem, da li od prasine ili cega vec , na FJR i kad oduzmem kontakt ostane neutral da sija. Uz to i pleksi ne vraca pri gasenju. Odlepio sam.Ma opusteno, evo i mi popili pice i bezimo nazad.Proveri akumulator.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 4, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Momka znam iz vidjenja sa skupova i znam da je iz MC Srem a posle skontah da mu je na FJR-u pukao vizir. Ukoliko hoce da stavi opet fabricki, imam ja da prodam pa mu prosledi linkhttps://www.kupujemprodajem.com/Vizir-Yamaha-FJR-1300-RP04-44579006-oglas.htm?filter_id= Mis siv FJR, druga generacija, tamne puti momak, danas je slikao na kapiji ko je stizao na skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2018 at 1:31 AM, Throttle Addict said: @Ninja66 Momka znam iz vidjenja sa skupova i znam da je iz MC Srem a posle skontah da mu je na FJR-u pukao vizir. Ukoliko hoce da stavi opet fabricki, imam ja da prodam pa mu prosledi linkhttps://www.kupujemprodajem.com/Vizir-Yamaha-FJR-1300-RP04-44579006-oglas.htm?filter_id= Mis siv FJR, druga generacija, tamne puti momak, danas je slikao na kapiji ko je stizao na skup. On kaze da je malo izmenjen za 2005., ako imas taj spojicu vas. Ceka se mesec dana novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...