bajone 304 Napisano Januar 10, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! pošto bi izmeđuostalog trebalo da menjam kočiono ulje, da li je neophodno da se menjaju i te gumice na kočionom cilindru ili gde se već nalaze ili može samo da se promeni ulje? znači nigde ništa ne pušta, sve radi kako treba ali radim servis pa se menjaju tečnosti. pitam takođe jer motor u pitanju je aprilia pegaso, model od 91-96, tako da nije kao da se delovi za taj model nalaze olako. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 10, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj samo ulje, ako nigde ne curi nemas potrebe da menjas gumice. A i zamena gumica je mnogo veci posao od samo promene ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 10, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sjajan odgovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6746 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo menjaš ulje, ali može da se desi da sveže ulje pojede stare gumice, posebno u glavnom cilindru, na ručici. E, onda moraš i nove gumice. Desi se, ne uvek, ali ume da se desi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 15, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dzabe da trosis pare, nema potrebe da menjas gumice.. Ja sam moje menjao tek kad sam osetio da mi kocnica slabije koci, tj osecam da gubi pritisak, nije opasno, nece otput da otkaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...