Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem ploču Givi, Kappa...monolock i nosač za ZZR

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Kupujem ploču monolock system, marke Givi ili Kappa. Ploca treba da odgovara za kofere 42-46 lit. U isto vreme sam zainteresovan i za kupovinu nosača ploče-kofera za Kawasaki ZZR 600.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

....obe plače sa linkova su za taj kofer ...samo je razlika u kačenju na nosač...fabrički ti preporučujem kappa možeš ga kupiti u motoland-u u bg.

A nije ga komplikovano napraviti u home-made atmosveri...tu imaš opciju komšija ili moto laboratorija kod scube...

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

@Svetac,

greska druze.

Recimo, ja imam Kappa K46 na svom motoru, i sitem kacenja je Monolock.

Otvori sajtove

Givi

i

Kappa

Tamo su koferi lepo rasporedjeni prema sistemu kacenja pa mozes da vidis kojem koferu je koja ploca potrebna. 8):) :)

Pozdrav.

• U prolazu, 0 postova

potrazi na stranim sajtovima, mozda nadjes jeftinije, pa mozes preko mene da kupis.... radim kupovine kupovine sa svih sajtova koji imaju paypal nacin placanja.... vidi na sajtovima ebay.co.uk

ebay.de amazon.de itd...

za vise informacija javi se na email ebay_narucivanje@yahoo.com

pozz

Za moj kofer je devinitivno potrebna monolock ploca. Inace litraza kofera nema nikakve veze sa sistemom kacenja ali ima veze sa velicinom ploce t.j. treba voditi racuna da li brava kofera naleze na bravicu koja se nalazi na ploci. Kako koferima raste litraza tako je bravica udaljenija. Zato i spominjem litrazu 42L-46L.

Vec sam video na forumu ploce koje se nude. Ploca koju mi preporucuje Svetac mi deluje sasvim OK ali kako je cena priblizna ceni u prodavnici (gde ce ih uvek biti u izobilju) odlucio sam da postavim oglas u kojem kupujem plocu i nosac ploce za ZZR 600. Pa....ko zna, mozda i izleti neka povoljna ponuda!

U svakom slucaju, momci hvala za linkove, savete...

• Svrati ponekad, 144 postova

Za moj kofer je devinitivno potrebna monolock ploca. Inace litraza kofera nema nikakve veze sa sistemom kacenja ali ima veze sa velicinom ploce t.j. treba voditi racuna da li brava kofera naleze na bravicu koja se nalazi na ploci. Kako koferima raste litraza tako je bravica udaljenija. Zato i spominjem litrazu 42L-46L.

Vec sam video na forumu ploce koje se nude. Ploca koju mi preporucuje Svetac mi deluje sasvim OK ali kako je cena priblizna ceni u prodavnici (gde ce ih uvek biti u izobilju) odlucio sam da postavim oglas u kojem kupujem plocu i nosac ploce za ZZR 600. Pa....ko zna, mozda i izleti neka povoljna ponuda!

Otkud ima veze litraza sa velicinom ploce? Ja imam MONOLOCK plocu i pase valjda na sve kofere koji imaju taj sistem kacenja. Trenutno koristim GIVI 35 lit, a planiram da predjem na Givi ili Kappa oko 45 lit. A imam bas onu lepu Kappa MONOLOCK plocu pa mi zao da posle ne mogu da je koristim. Dal je moguce da je tako???

Otkud ima veze litraza sa velicinom ploce? Ja imam MONOLOCK plocu i pase valjda na sve kofere koji imaju taj sistem kacenja. Trenutno koristim GIVI 35 lit, a planiram da predjem na Givi ili Kappa oko 45 lit. A imam bas onu lepu Kappa MONOLOCK plocu pa mi zao da posle ne mogu da je koristim. Dal je moguce da je tako???

Kako god hoćeš ali ja ti savetujem da pre kupovine proveriš da li se lepo uklapaju. Ja da nisam pred kupovinu isprobao....sada bi imao 3 ploče od kojih bi mogao da koristim samo ovu poslednju.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja