VeNoM 35 Napisano Decembar 31, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan pre skoro godinu dana uzeo sam ovaj skut.nov.razlog veoma prost polovnjake koje sam gledao non-china su bili u užasnim stanjima tako da mi je bilo jeftinije da kupim ovo nego da prepravlam popravljam i tome slično.e sada možda nisam išao kod pravih ljudi ali sada nema veze.i relativnosam zadovoljan datim skutom.na početku je bio užas jer su amortizeri bili užasno kruti tako da su mi bubrezi bili obično blizu srca ali sada su se spistili malo ispod pluća skoro tamo gde pripadaju.šalu na stranu nije loš skut za te pare zadovoljavajući.sa obzirom da imam još jedan skut malo stariji od 50cc.e sada gas na maxxu mi ide npr pola od kretanja istog na 50cc.da li je možda to normalno ili je pak to neka "blokada"? unapred hvala. odavno me nije bilo na ovom forumu ali planiram da se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Januar 2, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazes da ide do pola jel' mislis to po okretanju rucke ili ti se cini po zvuku motora da bi mogao jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan oktretanje ručke.vozio sam još dosta 125cc ali ova ima baš mali "okret" ručice.inače vozio sam ga oko 93 možda može još.blokade nisu skidane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Januar 2, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda to nema veze. To sve zavisi od motora do motora. Meni je runner imao dosta kraci hod nego leonardo. Kod leonarda mi i smetalo sto se mnogo okrece rucka. Ako opet mislis da bi trebalo jos onda probaj nekako da pridjes do karburatora, zavrni jednom rukom gas, a drugom probaj onu klackalicu koliko jos ima hoda. A ko ima dosta lufta onda da s trazi sta je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan probću da vidim kako stoje stvari sa time.za sada mi to ne smeta nego mi je samo malo čudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan napokon nadjoh nekog ko ima isti skuter kao i ja. ja sam moj kupio krajem avgusta i presao sam nekih 700 km. meni je ovo prvi motor tako da ti ne mogu nesto puno pomoci oko dileme sa rucicom za gas. vozio sam drugarov peugeot jednom i nisam primetio znacajno vecu razliku u okretanju rucice. nego, htedoh te pitati da li si u servisu pitao sta ima od blokada? rolnice pretpostavljam da se mogu zameniti, e sad dal ima jos nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 3, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hod rucice moze da varira od motora do motora, zavisi od prenosnog mehanizma na karburatoru i ako ga uopste ima. Nekom sajla ulazi direkt u siber, a neko ima prenosni mehanizam poluga za pokretanje leptira (gasa) sa strane. Ako skuter 125 fura 93 na sat, srecan put i pazi na radare, samo da je taj skuter moj, nebih ga naterivao jos neko vreme tom brzinom. Blokade sigurno nema kad postize tu brzinu, one se ugradjuju na klasu mopeda koji imaju zakonsko ogranicenje 45 na sat. Zasto bi brljao neke sklopove koji su postavljeni u fabrici da bi dugo funkcionisali? Kad se potrose ko zna kad, stavi nove rolnice, remen ili sta vec. Ako pocnes da brljas, tome nema kraja. Uzivaj, dobro si izabrao za svoju lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti velim... ja znam sta sam kupio i ne planiram da od njega pravim R-a kao sto kanda neki sa skuterima pokusavaju da izvedu. uloze u njega vise para nego sto bi ih kostao neki veci motor. ja samo zelim da vidim da li postoji neki nacin da mu olaksam da dostigne tih, za mene sasvim dovoljnih, 80 - 90 km/h ako je ikako tehnicki moguce... eto to sam samo 'teo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovu brzinu probao posle predjenih 1600m i to samo na kratkom pravcu.možda je mogao još tj polako je ubrzavao ali nisam hteo da ga mučim.moja prosečna brzina je oko 50-60km na sat ništa više. e pitanje za elektrometlu da li je to verzija iz 2009 ili 2010?čuo sam da oni iz 2009 imaju bolje amoritizere ali zato manje točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene u saobracajnoj stoji godina proizvodnje 2010. e sad, mislim da su mi tockovi trinaestice, ne secam se tacno a motor mi nije tu da pogledam... koliko tebi trosi? meni je oko 4,5 litre, al jos ga pustam do servisa na 1000km, rekose u servisu da se do tada masina razradjuje i moze malo vise da trosi... mada, ni ja nemam bas laku ruku, teram ga ja bas onako dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde terate motore na servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moj terao u mastehnik, firmu koja ih uvozi u srbiju... i teracu dok ne prodje garancija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan potrošnja kod mene je bila do posupljenja 110km za 400din.ali nisam mučio motor tu do 60 po gradu možda koji više ali kada predje tih 80 mislim da suče. e sada pitanje:pošto bi trebala garancija uskoro da istekne a ni sam ne znam koje ulje sipaju tamo hteo bi malo ja time da se pozabavim,pitanje je sledeće koje ulje da sipam tj koje mu najviše prija.čitao sam ovde da neki preporučuju modriču ili već šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 23, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan 125ccm nema blokade, to su price ako vam kazu da ima. 95km/h je sasvim dovoljno za taj skuter, uz malo prepravki moglo bi 100-110 sto sam ja dobio na fvisionu. Dosta njih sam raskupusao i naradio se na kinezima i nemaju blokade bar ovi preko 50ccm. Cak neki od 50ccm nemaju na cdi blokadu, skidao sam sa 50 i stavljao na 125 i ide sasvim normalno bez limita na obrtajima. Uglavnom su im cake na karbu i variju, i mozda na nekim limitiran cdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan sunce nije meni do uštede jer sam picaner po pitanju održavanja i tih stvari samo me interesuje šta bi bilo dobro da se sipa.navodno meni sipaju mobile ali ja nikada to nisam video tako da... damir mislim da nema blokadu i ako se dobro sećam jetforce kada je izašao imao neku blokadu na 70 ili već šta a bez nje je išao nekih 90km/h.imao sam priliku da sednem na xciting 250 i njegov hod ručice je isti kao i moj tako da...dodje mu da je to sasvim normalno za jače motore.i još jedno pitanje za tebe ako znaš.imam problem sa zadnjom suspenzijom koja je mnogoooooo tvrda ali kao polako popušta i biva udobniji.naravno nema stepenovanja iste već oni najobičniji.da li da ih menjam ili da mi dupe i bubrezi trnu još neko vreme dok to ne opusti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...