Harry 179 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: http://www.youtube.com/watch?v=6fJhOjopbFk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i drugog dela.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi svaka cast! gledao sam neke klipove,koje god sam nasao i mnogo mi je tesko (bas,bas,bas) sto nisam bio... jos jednom SVAKA CAST! na stranu sada prepirke i nezadovoljstva,srce mi je puno sto sam clan BJB-a barem na netu... mnogo bih jos stvari napisao da vas nahvalim i ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 26, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan biche josh posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan evo i videa... Bravo Mojsilovicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa slikama??? Ocekujem jos slika od kolega sa profi foto aparatom.. npr Kolega Lancia88 i ostali sta cekate ? :-) Evo malo slika od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 26, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @Boris_Lion evo slika sa sajta Kurira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan STA RECI OSIM B R A V O !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan MOMCI ...SVAKA CAST!!!!! ups i DEVOJKE...SVAKA CAST!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Sta je sa slikama??? Ocekujem jos slika od kolega sa profi foto aparatom.. npr Kolega Lancia88 i ostali sta cekate ? :-) Evo malo slika od mene... mene stegla velika, velika guzva na privatnom planu...ako uspem nesto nocas da odradim, moglo bi za sutra i da se podigne nesto slika, ali uglavnom slobodno vreme objektivno ocekujem tek za prvojanuarsko budjenje Bice, bice svakako, bez brige, samo me bas malo gazi vreme trenutno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svi.najzli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 26, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan :jee: Ja presrecan, ima me na nekoliko slika, cak i mene i djunte na skuteru u kuriru. Ne mogu da opisem tu srecu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i malo slika od mene.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Sremčici je bilo dosta novih članova BJB foruma koji su prvi put izašli sa nama na neku vožnju. Deda Mraz, Kulina, Sremčica, dobrovoljno davanje krvi, reli... to znači biti član BJB moto zajednice i tako se učestvuje u našim akcijama. Svaka čast svim "novajlijama" koji su odabrali kišu i ladnoću da učestvuju prvi put u nekoj našoj akciji. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 26, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Sremčici je bilo dosta novih članova BJB foruma koji su prvi put izašli sa nama na neku vožnju. Deda Mraz, Kulina, Sremčica, dobrovoljno davanje krvi, reli... to znači biti član BJB moto zajednice i tako se učestvuje u našim akcijama. Svaka čast svim "novajlijama" koji su odabrali kišu i ladnoću da učestvuju prvi put u nekoj našoj akciji. Bravo! cini mi se da se pronalazim medju njima ... bilo je super, zaista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da skenira clanke iz novina ? Nemam skener ... A i izasao sam u Kuriru I gde su one profi slike od fotografa raznih ... Molim vas ... Ne budite sebicni Evo fotke iz kurira, morao sam da je uslikam posto su novine malo prevelike za skener.... Prva slika je za forum, da svi vide, a druga je za tebe, samo da ti kazem, morao sam link da stavim da ne bih bunio sajt, ima 4MB... - http://img266.images.../img0051cx.jpg/ Savremeni skuter leteći Deda Mrazovi, Đunta i Početnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Sremčici je bilo dosta novih članova BJB foruma koji su prvi put izašli sa nama na neku vožnju. Deda Mraz, Kulina, Sremčica, dobrovoljno davanje krvi, reli... to znači biti član BJB moto zajednice i tako se učestvuje u našim akcijama. Svaka čast svim "novajlijama" koji su odabrali kišu i ladnoću da učestvuju prvi put u nekoj našoj akciji. Bravo! Evo jedan novajlija da se zapljune Posebno mi je drago sto mi je ovo bila prva akcija sa vama, jer mi je toliko puno srce posle jucerasnjeg dana, da ukoliko mi vreme to dozvoli ne propustim nijednu slicnu akciju ubuduce..... I ceo dan pokusavam da objasnim ljudima oko sebe kakav je osecaj, ali jednostavno TREBA GA DOZIVETI. Ziveli i uzdravlje kolege i koleginice.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 26, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Savremeni skuter leteći Deda Mrazovi, Đunta i Početnik. Tako je Evo nas skroz gore levo Meni je ovo takodje prva akcija, ja sam presrecan/prezadovoljan, ne mogu opisati koliko. I naravno zeljno ocekujem sledecu akciju bilo koje vrste 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par sličica od Tetkascube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...