Arakis 5948 Napisano Decembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mnogo vam hvala što smo zajedno izneli ovu akciju koja je premašila prošlogodišnju po broju učesnika, količini poklona, publicitetom u medijima... svake godine smo sve jači Hvala Jageru što je došao iz Subotice da bi bio deo ove priče, hvala Alexantu koji je došao iz Žablja da prvi put učestvuje u BJB manifestaciji i hvala svima vama koji ste pokazali da udruženi možemo mnogo da učinimo. Ponosan sam na sve vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 25, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svim, bilo je nezaboravno. Ponosan sam sto sam deo cele ove price !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, da ne trošim reči... bilo je extra, od "gore" smo tradicionalno opet dobili lepo vreme, doček u Sremčici je bio baš pravi i oda srca, videlo se koliko toj deci znači taj dolazak i pažnja a moram pohvaliti i organizaciju koja je odlično funkcionisala. da krenem sa slikama, imao sam problema sa mobilnim koji koristim kao fotoaparat i to ću pod hitno da rešim nabavkom novog ali evo par fotki koje sam napravio ... Tradicionalno mesto gde ja ostavljam svoje Deda Mraz odelo... Stenka Sve u svemu fenomenalna akcija ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 25, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Meni je takodje bilo jako draago da ucestvujem u akciji. Za Sremcu me vezuje sve najlepse, tamo sam se rodio i proveo celo detinjstvo ukljucujuci i osnovnu skolu. Podelio sam brdo balona decici ispred skupstine. Organizacija je odlicna, ja sam zadovoljan, upoznao sam jos ljudi, sve u svemu jako lepo druzenje. Zahvaljujem se i djunti na prevozu jos jednom. Pozdrav svima :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 25, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu rečima da opišem osećanja koja su u meni posle ove akcije. Koliko god sam brinula da li će sve biti u redu, svu moju brigu je izbrisao trenutak ulaska u Dom. Radost na licima dece, njihovo klicanje "bajkeri, bajkeri!!", izazvalo je u meni veliku radost!! Vozim se na motoru u povratku, kišne kapi se slivaju niz kacigu, a ja ne osećam ni hladnoću ni nelagodnost, lepo mi je jer su mi današnji dan ulepšala deca iz Sremčice svojim iskrenim dočekom. Koliko god je bilo teško organizovati sve ovo, vredelo je. Vredelo je zbog te dece, a i vredelo je videti koliko je veliko bajkersko srce. Akcija je uspela zbog svih Vas koji ste došli i nesebično pružili trenutke radosti deci. Hvala vam puno na podršci i hvala Vam što ste tako divni!!! Čast je voziti se rame uz rame sa ljudima poput Vas!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene malo slicica... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan krivo mi je što nisam bio jedan od deda mrazova i što nisam mogao da vidim sva ta radosna lica dece svim učesnicima sve pohvale za trud i dizanje pozitvne energije kad su bajkeri u pitanju...bravo za organizaciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudovi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 25, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi, stavljajte manje fotke, ovo je neupotrebljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko je momak koji je na Obrenovackom slikao iz gepeka Yuga? Mislim da ima nesto sto ja želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudiiii!!!! Izvinjavam se svima koje sam i ako sam omeo u koloni, ovo mi je bio prvi grupnjak i drago mi je da sam prisustvovao ovoj akciji!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko je momak koji je na Obrenovackom slikao iz gepeka Yuga? Mislim da ima nesto sto ja želim. .....a ja ti se izvinjavam i ovom prilikom sto te prodjoh onako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 25, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svim učesnicima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 25, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko je momak koji je na Obrenovackom slikao iz gepeka Yuga? Mislim da ima nesto sto ja želim. I mene interesuje !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam se razmišljao dal da krenem, kod mene u Obrenovcu kiša već počela. I mnogo sam srećan što sam ipak krenuo i učestvovao. Puno vam hvala što organizujete ovakve akcije! Nikad srećniji nisam sišao sa motora no danas kad sam se vratio kući. Samo mi je žao što nisam džepove napunio sitnim poklončićima. Ovako sam razdelio sve što se kod mene zateklo, dadoh jednom starijem i zipo. Al sledeći put ići ću bolje 'opremljen'. I vraćati se sa grupom! Krenem ranije (a poznat sam po tome što puteve ne pamtim) i navozam se preko Banovog brda da bi okrenuo ka Obrenovcu. Kad se ide za Kulinu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1619 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala od sveg srca onoj deci sto nas cine boljim i humanijim. Danas smo bili jedno , jedno veliko srce koje kuca za njih do naseg ponovnog susreta. Hvala svim bajkerima na dostojanstvenosti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan inače ovde se može pogledati prilog iz Žikine šarenice (na samom početku posle priče o božiću su motori) Žikina šarenica ps. obratiti pažnju na voditeljku koja se toliko obradovala što će se voziti sa Pablom da nije uspela da sačeka da nekom doda mikrofon već ga je stavila na zemlju... Pablo, Pablo, džavolčiću :jee: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oko pravoslavne nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je sve pocelo... bajker na delu..objasnjava kako ne idu brzine kao kod golfa u H NAJ DEDAMOTOR Natasa lebdi.. Vidimo se u sledecoj akciji.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 25, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, ja sam izbrojao (oko) 140 motora u Sremcici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Decko koji je bio jugicem se zove Predrag Maljkovic, a pojma nemam koji mu je nik na forumu.... Elem- nadjite ga na Fejsbucima..... p.s. Znam, znam.... (%^@* vas Fejsbuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I moj mali doprinos Veoma dvosmisleno Ho Ho Hoooo moja malenkost moj šofer!!! koleginice... Svaka čast svima vama!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je divno kao i uvek !! Pozdrav svima ! Zna li neko ko je momak koji je na Obrenovackom slikao iz gepeka Yuga? Mislim da ima nesto sto ja želim. I mene interesuje !! I ja mislim da ima nesto sto ja zelim, vise komaTa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 25, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Decko koji je bio jugicem se zove Predrag Maljkovic, a pojma nemam koji mu je nik na forumu.... Elem- nadjite ga na Fejsbucima..... p.s. Znam, znam.... (%^@* vas Fejsbuk... Kad mooram samu sebe da citiram.... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...