Svaler 1990 Napisano Maj 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Drugo što me zanima, da li neko ima ideju zašto mi glas malo kasni na navigaciji multimedije u autu? Da li je i to do mapa? Npr. već sam došao na raskrsnicu i tek onda mi govori gde da skrenem, iako sam na mapi već video.[/size][/font][/color] Брзо возиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Može biti. Treba mi neka brža navigacija onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5789 Napisano Maj 22, 2016 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Spora ti je navigacija Bobane, spor procesor a još kada isti mora da pušta muziku onda kasni i po nekoliko sekundi... Ipak, probaj da zameniš mape, nekada su i one problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imas da podesis koliko pre raskrsnice da te upozori Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nisam to primetio. Potražiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 22, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa. moze li neki link da ne preturam i istrazujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa. moze li neki link da ne preturam i istrazujem? može i PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може и мени на ПП Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Davaj ovde, ko ce svima slati pp. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5789 Napisano Jun 22, 2016 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 22, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 'Oš utoku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5789 Napisano Jun 22, 2016 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jok, imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan imam problem zna li neko resenje? Imama samsung s5 jutros se azurirao sa A5.x na A6.01, ali posle toga ne radi IGo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 22, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao taj problem na LG G4... na kraju sam instalirao IGO nextgen...koji je vizuelno katastrofa. Ako nadjes varijantu da instaliras iGO primo na android 6.0 ti javljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao taj problem na LG G4... na kraju sam instalirao IGO nextgen...koji je vizuelno katastrofa. Ako nadjes varijantu da instaliras iGO primo na android 6.0 ti javljaj... evo resenja! deinstaliraj i opet instaliraj i radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa. Daj i meni PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Jun 22, 2016 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa.Daj i meni PP.+1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Izasle nove here mape za iGO . 2016.q1. Inace mnogo su bolje here od tomtom mapa.Moze link za mape na PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 23, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li čitava Evropa? Ako nije problem i ja bih bio srećan sa linkom do karti? Osim toga... ako neko ima kartu Južnoafričke republike, ne bi škodila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ko dobio PP neka prosledi, pošto ja nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 23, 2016 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Takođe može PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kat.cr ima sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Jel vama nalazi brojeve kuca sa tim HERE mapama. Ja to nista ne kapiram pa ako bi mi neko objasnio. Imam iGO navigaciju u kolima i ima i brojeve i jednostavno se nalazi adresa. Na telefonu kao isto iGO al te glupave HERE mape nemaju brojeve kuca. Jel ja to ne umem da koristim ili je normalno da je tako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...