Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Fazer & Diversion klub

392 članova je glasalo

1. 1. Koji model Fazera posedujete?

• FZ1 Gen2 2006-
      35
    • FZ1 Gen1 2001-2005
      32
    • FZ8
      19
    • FZ6 S2 2007-2009
      46
    • FZ6 S1 2007-2009 (78KS)
      8
    • FZ6 2004-2006
      69
    • Starije verzije FZ (FZS600, FZS1000, ...)
      76
    • XJ6 2009-
      11
    • XJ900
      27
    • XJ600
      69
  2. 2. Koju varijantu imate?

• Sa poluoklopom (ili dodatnim punim oklopom)
      278
    • Bez oklopa (naked)
      76
    • Sa punim oklopom (starije verzije)
      38
  3. 3. Da li bi bilo dobro da osnujemo klub vlasnika?

• Da
      351
    • Ne
      41

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8N

Gdee naci delove za fz6? Nema ih nigdeee...uvek postoji solucija da se porucuje od preko,ali pitam za ovde..

Brate mili da li zvao Plattner ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 71 postova

Gdee naci delove za fz6? Nema ih nigdeee...uvek postoji solucija da se porucuje od preko,ali pitam za ovde..

Prodajno servisni centar Beograd
Maksima Gorkog 153

Beograd

Radno vreme: radnim danom 9:00-17:00

subotom 10:00-13:00

Kontakt telefoni: 011-65-579-80

011-65-579-71

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: DL1000 L4

Toliko i ja znam... :) pricam o polovnim delovima,posto su mu iz Yamahe rekli da potrazim negde druge,jer je sve mnogo para,a ne izvlacim preko osiguranja.

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 600

Pozdrav

Pre par dana sam imao prilike da provozam jednog TDM850, sam i u dvoje. Ima malo vise mesta nego na Fejzeru ali mnogo je prirodniji polozaj, tako da je odluka pala Fejzer ide na prodaju. Sad da li cu se odluciti za 850 ili da skupim pare za 900 videcu.Ako nekog zanima evo linka

http://www.polovniautomobili.com/motori/6876836/yamaha-fzs-600-fazer

• Svrati ponekad, 198 postova

Pozdrav

Pre par dana sam imao prilike da provozam jednog TDM850, sam i u dvoje. Ima malo vise mesta nego na Fejzeru ali mnogo je prirodniji polozaj, tako da je odluka pala Fejzer ide na prodaju. Sad da li cu se odluciti za 850 ili da skupim pare za 900 videcu.Ako nekog zanima evo linka

Jel to kod tebe presao 26k km ili sve ukupno ? Ako vec prelazis "tako puno" ne znam zasto brines za udobnost

• U prolazu, 41 postova

26k na satu. Za ovih nekoliko godina koliko je kod mene, ja sam presao oko 10k. Zbog obaveza i jedno vreme sam se jako malo vozio. 90 posto vremena vozim se sa zenom u dvoje. Malo mi je i dosadio a TDM mi je bio opcija 2 i kad sam kupovao fejzera. Tako da jeotisao na oglas. 

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Pozdrav

jes ti seo nekad na iljadarku...

• U prolazu, 41 postova

Verujem ti. Klase pomenutih motora su sasvim razlicite. Ne znam koliko je kostao nov FZS1000, ali se secam davnih godina kada sam kupovao novog XJ600 kod Rodica da je bio oko 12000, Fejzer 600 oko 14000, TDM850 oko 18000 maraka. Vesanje, trapovi, masine sve je totalno razlicito. Sto kazu koliko para toliko muzike. Ne kazem da je FZS600 los, naprotiv, za taj novac i klasu jako dobar motor. Jedino sto meni nekako vise ne odgovara. . Hiljadarkinih 140konja je brutalno.  I u odnosu na FZS600 nema veze sa vezom. Videcu, sta cu jos. Najpre trebam da prodam moj motor ili eventualno odradim zamenu. Prodaja za kes poslednjih godina je prava nocna mora. 

Koje plocice preporucujete za zadnju kocnicu? Moje su dotrajale... Gde kupiti? 

Ja sam prednje kupio u MaxMomentu Galfer sinter . Koliko sam pratio na casu zadnje preporucuju organske , pozovi pa pitaj 

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: FZ6n `05

kapiram da je krajnje vreme da se i zvanicno zapljunem u grupu...  ;)  tu sam vec neko vreme, pratim i ucim, jbg. tek pocinjem, drugacije ne ide... 

evo i malo slika, od skoro moje MAMBE...

sve je cool sa njom do sad, samo cu morati uskoro gume da joj nakacim... mozda cu vas malo cimati za misljenje oko toga, kao sto rekoh, jbg tek pocinjem...  ;)

post-36759-0-49077300-1441099869.jpg

post-36759-0-16881400-1441099873.jpg

post-36759-0-87809800-1441099876.jpg

post-36759-0-14887900-1441099880.jpg

post-36759-0-27124000-1441099883.jpg

post-36759-0-15649000-1441099886.jpg

post-36759-0-23610100-1441099889.jpg

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL

Ćao,

želim samo da ti dam podršku u tvojoj odluci da prodaš Fazera i kupiš TDM. :takoje:

Fazer je odličan motor ali ipak hteli mi to da priznamo ili ne, nije za dalja putovanja u dvoje, Naročito kad žena počne da zvoca "a gde ja da spakujem svoje sandale"! :tras2:

Ja sam bio u istoj situaciji (imao Fazera 600). Žena se nakačila i ne zna sići. Ne možeš ni lanac podmazati a da ne dođe ko maca oko vruće kaše, obilazi mazno i pita kad ćeš više biti gotov.

Prodao sam ga ispod svake cene (kako to obično biva u majci Srbiji) te zasukao rukave (oči) i udri po oglasima.

Naleteo sam na odličan primerak 900-ke platio ga previše kako to opet obično biva (imao pare u tom trenutku). Pare sam prežalio i sad sam prezadovoljan. Mada moram ti priznati, gledao sam i obletao oko stromova 1000 i multistrade 1000 za koje mislim da su možda svaki na svoj način za nijansu ispred TDM ali u tom trenutku ovaj moj je bilo bestbay. Nisam se pokajao mada bih voleo probati i ove navedene na duže staze.

post-26031-0-12954800-1442399457.jpg

:confused0068: Prodao si Fazera zbog sandala za male pare i onda preplatio sledeći motor .... bolje da si ženu promenio i vozio dobar motor  :zvizduk:

Pravo da ti kažem ne shvatam poentu cele priče al' ajd  nek se piše nešto

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Ćao,

želim samo da ti dam podršku u tvojoj odluci da prodaš Fazera i kupiš TDM. :takoje:

Fazer je odličan motor ali ipak hteli mi to da priznamo ili ne, nije za dalja putovanja u dvoje, Naročito kad žena počne da zvoca "a gde ja da spakujem svoje sandale"! :tras2:

Ja sam bio u istoj situaciji (imao Fazera 600). Žena se nakačila i ne zna sići. Ne možeš ni lanac podmazati a da ne dođe ko maca oko vruće kaše, obilazi mazno i pita kad ćeš više biti gotov.

Prodao sam ga ispod svake cene (kako to obično biva u majci Srbiji) te zasukao rukave (oči) i udri po oglasima.

Naleteo sam na odličan primerak 900-ke platio ga previše kako to opet obično biva (imao pare u tom trenutku). Pare sam prežalio i sad sam prezadovoljan. Mada moram ti priznati, gledao sam i obletao oko stromova 1000 i multistrade 1000 za koje mislim da su možda svaki na svoj način za nijansu ispred TDM ali u tom trenutku ovaj moj je bilo bestbay. Nisam se pokajao mada bih voleo probati i ove navedene na duže staze.

Uživajte u motoru koji vam odgovara, na jednom mestu izgubiš možda malo novca, ali na drugom dobiješ u zadovoljstvu :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 99 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Iako sam motor davno čipovao dodatno sam instalirao i Power CommanderV da jos podesim mapu i izvučem jos snage.

Motor je osjetno zivahniji i agilniji.

068895c0017c90ff2195827d778d4234.jpg

bc2ea454d1a9ce81b46bf34f33aaacbd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Podržavam 1

• U prolazu, 71 postova

Postavio bih pitanje, dakle dešava mi se kad držim gas ili blago popustim u opsegu između 7000 - 9000 obrtaja blago vezano pucketanje, takođe kad spustim koleno odnosno prebacim težinu na stranu? Prva sumnja pada na filter za vazduh da li je za čišćenje ili je nešto drugo? :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja