Joseph B. 142 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Najzad! Ispunio sam svoju zelju i kupio Transalpa... Prvi utisci? Iznenadjen sam cinjenicom da motor pruza mnogo vise od toga sto sam ja ocekivao. Tezi je od bivseg cb400 ali je mnogo laksi za manevrisanje. U krivini se ponasa izuzetno stabilno, snage ima dovoljno ( zasad ) , udoban je za 10-ku, kocnice su mu izuzetne, ubrzanje odlicno za moj ukus... Toliko. Malo o motoru: -Godiste:1987 -Uvoz iz nemacke u februaru ove godine, prekljuce prva registracija na nase table. -Na plastikama nema ni ogrebotine ( ja bih rekao da nikad nije padano sa njim) , naizgled je u izuzetno ocuvanom stanju , a realno cu da vidim tek za nekoliko hiljada km. -Na km satu pise 31635, ja zelim da verujem da je realna kilometraza, naravno moguce je da je i 131635 , ali ako je toliko, onda je stvarno mazen i pazen... -Plocice napred sa dovoljno "mesa" -Lanac , lancanici u odlicnom stanju, istegnuti za mozda 1/4. Planirani radovi za vikend: -Zamena ulja, pravljanje nosaca za bocne kofere Planirani radovi posle Eurobiker 2007: -Rol barovi -Antek moze da razmislja o zadnjoj gumi ... ( to cu morati da zamenim, valjda ce da izdrzi ovih 3000km) Slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke i puno bezbednih kilometara! PS. dobro je, nije afrika :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST !!!! DA SE NAVOZAS U SRECI I VESELJU!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, zelim ti puuuuuuuuuno predjenih kilometara :pivo: :partyman: :jos_piva: :redflag: :redflag: :partyman: :partyman: :jos_piva: :jos_piva: :jos_piva: :jos_piva: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :partyman: :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Fascinatno je kako te V makine sikæu. Sa takvim motorom shvatiš da su performanse potpuno nebitne jer Transalp od svakog vozaèa napravi pitomo maèe koje sa osmehom na licu uživa u svakom kilometru. Sit da se navozaš! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke da ga lepo potrosis pa onda zna se KONTINENT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom te sluzio ! Pravi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uclani se i ti u endurce,svaka cast,neka je sa srecom.Kako si se samo odlucio na takav prelaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan V je od Victory......cestitam i mnogo sigurnih i lepih kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke! Znam da ce se taj motor fino navozati s'tobom a i to sa njim! Koja je cifra ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Zelim ti puno sigurnih kilometara. 1. Na slikama ti nedostaje zastita ispod motora!? 2. Imam mnogo tehnicke dokumentacije za Transalp/Africa (Microfiches sa fabrickim brojevima, svi moguci Service Manual-i, skice, uputstva za odrzavanje i ostalo), odprilike za jedan CD, mogu da ti snimim i posaljem kuci. Ovo vazi i za sve ostale Transalpovce i Afrikance - ako vam ovo treba posaljite mi adresu na PM - saljem postom - besplatno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan NE! V je od Wwaaoooo! :kul: Svi koji me i malo znaju,nek kazzu shta mislim o dotichnom bike-u! Nek te lepo posluzzi a lepo ti i stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgledas odlicno Puno srece i kilometara ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam,lep motor,neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje te sluzio !! Predivan je! Dal da ti kazem da su nam motori identicni Gledamo se na drumu kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast puno predjenih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno kolega, uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Na kraj sveta s osmehom na licu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju te sluzio i mnogo kilometara presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Maj 19, 2007 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru, vidi se da je ocuvan. Samo ima jednu manu, video sam da volis da umasnis ruke, sa Transalp-om neces imati to zadovoljstvo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je motor, lutkica!!! Nek ti je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja motor, lijep provod vam zelim :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...