Jump to content

Moto Zajednica

Imate li motor do 35kW (46 ks) snage?

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 548 postova
  • Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500

Pa zasto minus boga mu njegovog?!?!!?!?

jos pitas zasto minus....ajde nadji mi jedan motor koji je 50ccm a da ima preko 35kw...to ne postoji, normalno je da 50ccm spada u ovu grupu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

GPZ500s u saobracajnoj pise 25kw. Najverovatnije je uvezen od preko sa blokadom, koja je kasnije skinuta.

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kawasaki KLE 500

Godina 1996.

Snaga iz saob. 19.9kw

Zapremina 499cc

Tezina iz saob. 200kg

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Imao sam CBR600RR sa 25kw/34PS,Swiss model,za sat vremena joj skinuo blokadu i vozio je celu sezonu sa njenih 116 PS.Ostala su mi lepa secanja i blokada od istog pa ako nekog zanima tu sam.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Podatci iz saobraćajne:

Cagiva Canyon 500 2001.,29kw-476ccm i 165kg

Yamaha TT600e 2003.,30kw-595ccm i 250kg

Najteži TT,IKADA! :neznam:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Nije mi jasno odakle su vadili te čudne kilaže prilikom prve registracije?!?! Kontam da se to kasnije samo prepisuje iz godine u godinu, ali AMAN...

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Nije mi jasno odakle su vadili te čudne kilaže prilikom prve registracije?!?! Kontam da se to kasnije samo prepisuje iz godine u godinu, ali AMAN...

Kao i u svakoj banana teritoriji, pocece tacno da se upisuje tezina vozila, samo ako samoupravljaci teritorijom odluce da uvedu porez na tezinu, i to ne odmah, nego posle nekog protesta... Kad sam kupio kineza od 115 kg, na tehnickom nisu uopste upisali tezinu, koja je naravno pisala u carinskoj deklaraciji, u Ljermontovljevoj nisu hteli da upisu napamet(i ako je mogla da perpise iz deklaracije, al` nije smela, jer nije pisalo u registracionom listu), a kod sledece registracije, koju sam zavrsio preko agencije, kad sam dosao po saobracajnu, vidim pise tezina praznog vozila, 220kg... Ne znam ni ko, ni kako je dosao do te cifre, ali nekako se pojavila u saob. dozvoli...

• Kurblao Trijes Minuta, 212 postova
  • Motocikl: Cowasaki KLE

Kao i u svakoj banana teritoriji, pocece tacno da se upisuje tezina vozila, samo ako samoupravljaci teritorijom odluce da uvedu porez na tezinu, i to ne odmah, nego posle nekog protesta... Kad sam kupio kineza od 115 kg, na tehnickom nisu uopste upisali tezinu, koja je naravno pisala u carinskoj deklaraciji, u Ljermontovljevoj nisu hteli da upisu napamet(i ako je mogla da perpise iz deklaracije, al` nije smela, jer nije pisalo u registracionom listu), a kod sledece registracije, koju sam zavrsio preko agencije, kad sam dosao po saobracajnu, vidim pise tezina praznog vozila, 220kg... Ne znam ni ko, ni kako je dosao do te cifre, ali nekako se pojavila u saob. dozvoli...

Šta ja da kažem... meni su lupili snagu, pa napisali 65kW.

Ako budu počeli da naplaćuju registraciju po snazi ja sam se sjebao :neznam:

Da ne pominjem odnos snage i težine po kom moj motor ima faktor 0.62 ko GSXR1000.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

ovo je najbolje: broj putničkih mesta za sedenje : 5 :lud: za stajanje nema nijedno jebi ga... :lol:

Hahahahahhaah!!!!!!!!!!!!!!!!! KAKVI KRALJEVI!!!

Eeeeee, sad, da sam na tvom mestu, nekako bih natovario nas petoricu na Pegasa i vozao se po gradu. Kada te zaustave, samo ponosno izvadiš saobraćajnu.... :D :D :D

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

nemoj da offujemo temu :zvizduk: ali mog moćnog krilatog konja možemo da upregnemo sa tvojom i jagerovom afrikom i to će da vučeeee :moto3::lol: (još samo da upali, ostalo ćemo lako... :jee: )

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja