fat boyOS 11 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Ako tko ima na prodaju,molio bi da mi se javi,zanima me iskljucivo ovaj model http://cdn.bjbikers.com/images/imported/He/JFDBT_slikanozdzepnisarfamipa.jpg&t=1 proizvodi(ili proizvodila) ga IMPA ZEMUN ili PRIZREN neznam tocno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Decembar 16, 2010 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Famipa Prizren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7579 Napisano Decembar 16, 2010 MotoDJIR.com, 1425 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Famipa Prizren...imao ga davno...odlican noz... Odlican celik i odlicna plastika... Iskren da budem ne znam sta se desilo sa istim. Pogledacu kod oca kuca,ako ga nadjem tvoj je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan S`obzirom da sam manijak za takve vrste celika imam, pored ostalih, i taj model. Medjutim na veliku zalost nije na prodaju posto imam samo jedan u kolekciji. Noz je odlican izbor jer je retko kvalitetan kao i svi modeli Famipe iz Prizrena. Medjutim moj favorit je ipak Omladinski noz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam celi komplet sportskih i lovackih nozeva Famipe. Prema nekim informacijama Famipa i dalje radi i proizvodi i ovakve peroreze, ali meni je to nedostupno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 16, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti takav, uvek je u tank torbi, ali na zalost nije na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Decembar 16, 2010 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan posudio covjeku isti davne 1996 na odsluzenju vojske i nikad mi ga vratio nije!! E..ga! dobar noz!!bio bi tvoj da ga je mazgov vratio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Famipa Prizren, imam i njega i omladinski, ali ne bi ih nikad prodavao. Srecno sa potragom. Al si potrazio na limundo? Borko, slicno nije sto i isto. Treba da vidis kako ovaj fino lezi u ruci, a lagan i celik odlican. Zna li iko dal Famipa uopste jos uvek postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju fat, ti iz HR, pa ce ti ovo odgovarati> nasao sam da se kod vas prodaju Famipa nozevi, evo ti link http://www.pazmany.hr/html%5Cfamipa.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan kolega moj ima takodje jedan primjerak u kolekciji,imao sam ga prilike drzati u ruci,pogledati ga....i jednostavno... ZALJUBIO SAM SE lijepo lezi u ruci,kvalitetna ostrica,nije debela gornja stjenka....odlicna zavrsna obrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Famipa Prizren...imao ga davno...odlican noz... Odlican celik i odlicna plastika... Iskren da budem ne znam sta se desilo sa istim. Pogledacu kod oca kuca,ako ga nadjem tvoj je... nadji ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 19, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko dal Famipa uopste jos uvek postoji? Postoji i radi (doduse neki drugi radnici). Imam informacije da se pored kuhinjski i sportsko/lovackih nozeva proizvode i ove (crne) britve kao i neki crveni obicni i multifunkcionalni perorezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa1992 0 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Debeli jesam ti rekao da dobijas moj prvom prilikom kad dodjes u L0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam jednu takvu novu britvu za 500din na pijaci u Beloj Planci, u maju ove godine. Idem tako pijacom i 'perifernim vidom' skontam poznatu drsku medju gomilom kineskih nozeva na jednoj tezgi. Famipa original, nikada ostrena, drska jos uvek blago hrapava. A taman mi se pojela od koriscenja stara, kupljena 98-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2792 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj link za fotografiju ne radi, a bas sam se zainteresovao kakav je to noz ,jer se cesto muvam po buvljacima. A ovo si verovatno i ti nasao: http://www.kupujemprodajem.com/FAMIPA-lovacki-i-sportski-nozevi-1220035-oglas.htm http://www.oglasibal..._ribolovce.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 17, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li ovo koga zanima,slucajno sam naleteo trazeci pribor za pecanje http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Oprema-za-pecanje/Prateci-pribor/NOZIC-FAMIPA-TREPCA-PRIZREN/5804599 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan nadjeno i reseno,ceka me u Loznici nego ,vidim ima nas "sportista" dosta... kacite slike kolekcija...da vidimo ko sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Avgust 22, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan 1345650357[/url]' post='1356914']nadjeno i reseno,ceka me u Loznici nego ,vidim ima nas "sportista" dosta... kacite slike kolekcija...da vidimo ko sta ima Ima li jos tih nozeva tamo gde si nabavio ili je bio jedan samo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan 1345650357[/url]' post='1356914']nadjeno i reseno,ceka me u Loznici nego ,vidim ima nas "sportista" dosta... kacite slike kolekcija...da vidimo ko sta ima Ima li jos tih nozeva tamo gde si nabavio ili je bio jedan samo? slucajno se pojavila 2 komada na pijaci, brat odmah kupio sebi i meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Cesto ih vidjam na niskom buvljaku, a mislim da ih ima (ili je bar do pre nedelju dana bilo) u radnji kod autobuske stanice.I sam sam upropastio jedan takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...