soony 217 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav forumaši hteo bih napraviti nešto od aluminijuma što bi imalo oblik kao one ukrasne lajsne na pragovima automobila, znaci ne deblje parce alu od 2mm i koje bi trebalo da se gravira tj nešto da se ispiše na njemu. Trazio sam po netu i sve naletao na neke firme koje se bave izradom reklama ali nisu voljne da mi ovo naprave pa ako neko sa foruma zna gde bih ovo mogao uraditi ima pivu od mene. Normalno trebala bi dva komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobro, evo ima dva piva od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 11, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u gang landu postoje ukrasne lajsne za automobile, lično mislim da je to ciganija ali kako hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan haha ma znam da je ciganija ali sam napisao da mi treba nesto nalik njima i ne za avtova.... ako ovako nastavis nema nista od pive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj sa ovima(nekima) koji graviraju lazerom imena i razne druge stvari po rokovnicima i takvim stvarima. Ako se ne snadjes, javi (moze i na PP) pa cu da se iscimam da ti nadjem telefon od jednog (takvog). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 12, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan haha ma znam da je ciganija ali sam napisao da mi treba nesto nalik njima i ne za avtova.... ako ovako nastavis nema nista od pive Ne pišem ti ovo zbog pive ili zbog neke koristi već da ti pomognem ako ikako mogu btw ne alkoholišem se do NG, čuvam organizam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...