TomoB 1618 Napisano Jun 19, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da je ovo motiv za majicu? Volim piktograme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 20, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @Panda Jel dozvoljen ribolov na jezerima koje posecujemo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dvonoge su valjda dozvoljene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko jeli još vredi dogovor,da mi obezbediš spavanje u petak nagdje blizu tebe pa da zajedno posle krenemo na put? Ako je OK onda mi šalji adresu,da je stavim u GPS jer dolazim u petak oko 20 sati naveče.Trebam za dve osobe spavanje naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Panda Jel dozvoljen ribolov na jezerima koje posecujemo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 22, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Exelente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 22, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko jeli još vredi dogovor,da mi obezbediš spavanje u petak nagdje blizu tebe pa da zajedno posle krenemo na put? Ako je OK onda mi šalji adresu,da je stavim u GPS jer dolazim u petak oko 20 sati naveče.Trebam za dve osobe spavanje naravno. Raspitao se, nasao smestaj, poslao pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18031 Napisano Jun 22, 2011 Integrisan, 8414 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekla moja skolska drugarica malo ranije: Blagis se vama;)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 22, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan @Panda Jel dozvoljen ribolov na jezerima koje posecujemo ? kako sam shvatio neće biti samo meso na roštilju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Jun 23, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan kako sam shvatio neće biti samo meso na roštilju? Sve što na'vatamo po šumi i u vodi - bacamo u tanjir. Ako nemamo sreće, tu su supermarketi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari trenutno stoje cini se da cu se i ja pojaviti na onoj benzinskoj pumpi na polasku. Naravno sa satorom vrecom i ostalim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko dodatnih informacija za prva dva dana puta je ubaceno u prvu poruku teme, ali evo sazetka ovde. 02. jul Ocekuju nas u subotu uvece u Kampu Madona. GPS koordinate: N43° 37' 35.5'' E22° 41' 26.7'' http://www.hanmadona.com/ Cena - 5 evra po šatoru ili 20 leva (10 Evra) po čoveku u hotelu. 03. jul Restoran za ručak se zove Balač pre ulaska u mesto Buchin GPS koordinate:42"58'54.25" N 23"07'44.87"E Sat vremena ranije cemo im se javiti da pripreme klopu. Rekli su da će rezervisati stolove za 15-tak ljudi. Inace, tamo ima i bazen ali ne znam kakvi su uslovi za koriscenje. http://complexbalach.blogspot.com/ Noćenje 03. jul Malo posle Rilskog manastira je kamp Zodiak. Nas dolazak je najavljen. Tamo ima bungalova (15 leva po čoveku) i mesta za šatore (5 leva po čoveku) http://www.camping-zodiac.com/ Inace, 1eur je priblizno 2 leva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije kasno za jedan predlog. Sedmog dana, dakle u povratku, mogli bi svi ili bar oni koji ce povratak podeliti u dva dana ici sledecim pravcem. Od mesta Samokov da se krene ka zapadu ka Dupnici i Kjustendilu i da se u Srbiju udje na prelazu Ribarci a onda nastavi do Bosilegrada i jos 30-tak km do Vlasinskog jezera gde bi se prenocilo. Ovim putem od Samokova do Vlasinskog jezera ima oko 150km. Mislim da je ovo lepa prilika da se vidi Vlasinsko jezero i ovaj deo istocne Srbije koji je moramo priznati uvek nekako "s puta" Od Vlasinskog jezera ka severu ( Nis, Beograd...) moze se kako god pa i auto putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Buco, dogovoricemo se tamo, na jezeru, uz neko picence Ja sam bio na Vlasini ali mogao bih opet, a put "na gore" preko Pirota i Knazevca obozavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na Google Earth ovaj kamp kod Rilskog manastira... Nalazi se u sumi, u blizini je neka recica, a okolo vrhovi od oko 2700 metara Bice veselo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posto zbog obaveza nemogu poci u subotu ja bi se prikljucio u nedelju i to kod Rilskog manastira ili kod kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbog posla kojim se bavim, trebace mi pristup netu u ponedeljak ujutru. Da li ima u Zodiak kampu mozda net? ili da krenem ja ranije pa u Rili ili Blagoevgradu da nadjem negde? Da li neko zna kakva je varijanta sa njihovom gprs mrezom? Mozda mi je najlakse da uzmem karticu. Sad vidim da je rucak u Banskom, mozda je tamo jos najbolje? Hvala Svidja mi se Bucin predlog za Vlasinu, a svakako se ne bi vracao autoputem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na Google Earth ovaj kamp kod Rilskog manastira... Nalazi se u sumi, u blizini je neka recica, a okolo vrhovi od oko 2700 metara Bice veselo! Mene je fascinisisala divlja lepota. Noću nije bilo šanse da zaspim kod otvorenog prozora, toliko ispod trešti reka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog posla kojim se bavim, trebace mi pristup netu u ponedeljak ujutru. Da li ima u Zodiak kampu mozda net? ili da krenem ja ranije pa u Rili ili Blagoevgradu da nadjem negde? Da li neko zna kakva je varijanta sa njihovom gprs mrezom? Mozda mi je najlakse da uzmem karticu. Sad vidim da je rucak u Banskom, mozda je tamo jos najbolje? Hvala Ja cu imati dva USB modema za 3G mrezu. Ako imas komp, lako cemo da ga vezemo. Ako ne, ja cu imati laptop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra! Meni treba na 15min da proverim neke baze podataka, sve sitan protok Nosicu i lap zbog slika i klipova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Brojka učesnika se zaustavila na broju 12. Zar niko neče.da bude trinajsto prase? Šalu na stranu,kako idu pripreme ja sam gotovo več spakovan spavanje u petak ja u GPS u, sad odbrojavam polako sate do polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...