jovan.v 149 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova tema prekinuta ili je samo pauza? Mene veoma privlači ovaj put. Neću valjda morati sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje zainteresovan. Interesuje me samo da li ce smestaj iskljucivo biti sator varijanta ili postoji mogucnost rentiranja nekog smestaja sa cvrstim krovom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 19, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla prekinuta, ja idem pa makar sam. Samo je sad januar a vozi se u julu Sto se mene tice, kompletna voznja je satoraska, meni bolje ne treba. Ko zeli cvrst krov nad glavom, neka pokusa na osnovu plana puta da izbunari neki smestaj. Jedva cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 19, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan E pa dečki još mi niste odgovorili ima li makadama na ovom putu i ako sam dobrodošao jer stvarno planiram da se vama pridružim na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa cuj.. gde su satori.. tu mora da ima i makadama A kad Lale kaze malo makadama to znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 22, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E pa dečki još mi niste odgovorili ima li makadama na ovom putu i ako sam dobrodošao jer stvarno planiram da se vama pridružim na tom putu. A dobrodosao si-naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Nego, mene zanima nešto drugo, dali ima u Bugarskoj još drumskih pirata, razbojnika i ostalih prevaranta??... Prosle godine prosao sam jedan deo bugarske na motoru. Policiju nisam ni video, sem u Sofiji i okolini. Niko ne obraca paznju, ljudi su zauzeti nekim drugim stvarima. Pored puteva sada ima samo "prijateljica noci" i to u sred bela dana! Ah da, pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan znači ko kreće sam, obavezno dve kacige da ponese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo i ne mnogo skupo... pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo i ne mnogo skupo... pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Ove price o reketu i otimanju su proslost,stvari su se promenile.Nije da nema kriminala,ali kao i svuda.Cesto idem u Bugarsku,cene su pristupacne,ideja je odlicna zelim dobar put. Do tada ima vremena mozda se i ja priklucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku, da li ce nam trebati vize?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7348 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima nov biometrijski pasoš, ne treba mu viza za Bugarsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Februar 20, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavimo moja lepsa polovina i ja, sa interesovanjem pratimo i rado bi se pridruzili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da skijam godinama u Bugarskoj tj Banskom, nije lose napraviti turu do tamo, planina je leti fenomenalna. A i znam par odlicnih restorana, nisu skupi, a mesto gde mozemo prenociti. Tako da sto rece zool prijavljujem se i ja sa svojom lepsom polovinom... Pa .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ovaj djir jaaaaaaaaaaaaako zainteresiran...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zvuci skroz zanimljivo! Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 23, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, odlican kraj, imam iskustva sa tim delom Bugarske oko Rile, mada sam bio u zimskom periodu, vise puta i naravno povod je bio skijanje. Ruta kojom sam u najvise slucajeva isao je bila kroz sledeca mesta .... Sofija, Radomir, Kostendil, Blagoevgrad, Razlog, Bansko (odlicne mehane), ponovo Razlog, Jakoruda, Kostenec, Samokov, jezero Iskar, Sofija. Asfalt je kvalitetan (odrzavaju ga zbog zimskih centara u blizini), a priroda je fantasticna. Veliki plus za ideju, i bilo bi mi zadovoljstvo da se pridruzim ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ču prekršiti pravilo da ču ove godine voziti samo po Srbiji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, bilo bi mi drago da ucestvujes! Secas li se dogovora za maj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, bilo bi mi drago da ucestvujes! Secas li se dogovora za maj? naravno da se sečam dogovora....več gledam National Geographic i Animal Planet te učim medveđi jezik....u glavnom Maj je rezervisan....a koliko se meni čini i Jul...samo se još malko nećkam....a teško žabu u vodu naterat,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Rila, noćenje: hotel Carev Vrah citat: In the summer garden next to the hotel our guests can enjoy delicious barbecue meals, traditionally served next to hundred year old trees. :ooo: Dobro se je smestio ovaj Janez Rilski... Sličice: http://sofiabulgaria.virtualave.net/rila-monastery.html 1 BGN = 0,51 € Eeee sad, neka road captain predloži termin... ja smatram, leto je prikladno zbog nadmosrkih visina i uopšte planinskih uslova. Priključio bih se u Rilski manastir uz još jedno (Vlasinsko) jezero na sledeći način: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 27, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ako se svraća po predloženom planu preko mesta Samokov, preporučio bih da se obiđe i poznati ski centar Borovec, koji je skoro usput i meni jedna od prošlih destinacija. Borovec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 27, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja, bio sam u Borovecu, jako lepo.... doduse zimi. Odlican Irish pub, ustvari ne pub, koliko je siroka ponuda piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...