bmw 1750 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ovime se zvanicno prijavljujem za turu u Toscanu od 23.04 - 30.04.2011 1. Milan sa motorom BMW R1200GS P.S. Imam vec 8 izradjenih tura od 230 - 450 km po danu za podrucije Toscane na Garminu Zumo 550. Iste ce biti objavljene ovde uskoro ! Pa da ne budeš jedini "stranac".... 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Decembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo mi liči na BMW turu (Lalajko je postavljač teme ) Ako budem zdrav i platežno sposoban, što da ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo mi liči na BMW turu (Lalajko je postavljač teme ) Ako budem zdrav i platežno sposoban, što da ne... koliko se meni čini, ovo če biti više tura "opušteno"....vrhunac hedonizma.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo mi liči na BMW turu (Lalajko je postavljač teme ) Ako budem zdrav i platežno sposoban, što da ne... koliko se meni čini, ovo če biti više tura "opušteno"....vrhunac hedonizma.... Jel vodis Tanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sa Ovog linka mozete skinuti gdb fajl sa 9 lepih ruta kroz Toskanu. 2. Sa ovog sajta mozete skinuti Route Convertetr program kojim mozete pregledati pojedinacno svih 9 ruta opisanih u prethodnom gdb linku. Uzivajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo mi liči na BMW turu (Lalajko je postavljač teme ) Ako budem zdrav i platežno sposoban, što da ne... Možda bi im par Hondi razbilo monotoniju. Samo te proklete finansije??? Kažu na TV da izlazimo iz krize, a do proleća me možda i ubede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 7, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko kralju!!! Kakva tura!!! Ukoliko do tada promenim bajk, najverovatnije vam se pridruzujem. Pomno pratim temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan tema obecava!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Ovime se zvanicno prijavljujem za turu u Toscanu od 23.04 - 30.04.2011 1. Milan sa motorom BMW R1200GS P.S. Imam vec 8 izradjenih tura od 230 - 450 km po danu za podrucije Toscane na Garminu Zumo 550. Iste ce biti objavljene ovde uskoro ! Pa da ne budeš jedini "stranac".... 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS Pa da ne budeš jedini "stranac".... 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS 3. Milan sa motorom BMW K1200S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Decembar 7, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS 3. Milan sa motorom BMW K1200S Kol'ko ja vidim ovo će biti Toscana BMW week... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sa Ovog linka mozete skinuti gdb fajl sa 9 lepih ruta kroz Toskanu. 2. Sa ovog sajta mozete skinuti Route Convertetr program kojim mozete pregledati pojedinacno svih 9 ruta opisanih u prethodnom gdb linku. Uzivajte E pa ovo ce biti dovoljno da se prezivi zima. Ako Bog da i sreca junacka..Svaka cast na pedlogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 7, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze...mada mi je termin malko nepovoljan, ali...dobro! Destinacija je respektabilna i sto se tice kmtraze i lokacije. Aj da vidimo razvoj finansiske situacije, i vrlo lako mogu da se nadjem na spisku, da pojacam "S"-ove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se onda krenulo iz Ruhra? Da li treba biti tamo 23-eg ili je tada pokret, a nazad smo 30-og ili tad krecemo nazad? Idemo autoputem ili vatamo B500? Aj malo iskristalizirajte to sve, pa da osmislim strategiju. Poveo bih i zenu ovaj put, ali joj je malo frka (oba roditelja i rizik). Nije joj bezazlen argument, ali vidjet cemo. ps. I ovi Srbi(janci) obavezno da ponesu DIY destilata kako znaju i umiju. pps. A ti Lalajko ubaci koju papricicu (onu malu zelenu) prije nego sto zatvoris kofer. Zivot se sastoji od sitnica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Navedeni objekti stoje nam na raspolaganju od subote 15:00 h do subote 10:00 h Postoje tu nekoliko mogucnosti za severce: 1. Düsseldorf - Bolzano DB Reisezug / petak 22.04 uvece u 18:44 / stize u subotu 23.04 u 7:40 u Bolzano / + 400 km u subotu 2. Düsseldorf - Verona DB Reisezug / petak 22.04 uvece u 18:44 / stize u subotu 23.04 u 09:57 u Veronu / + 250 km u subotu 3. Petak 22.04 / 07:00 h start Düsseldorf do Milana 900 km / nocenje / + 320 km u subotu 4. Mini bus za 4 motora Sprinter 311 dugi + prikolica za 2 Motora + 1 auto Povratak po dogovoru, u subotu 30.04 moze i B500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 8, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji dolazimo s' Juga bi mozda mogli da krenemo dva dana radnije. Zgazimo autoput kroz Hrvatsku i Sloveniju. Prva noc u Sloveniji, pa sutradan laganeze do Toscane. A mozda mozemo i jos dan ranije pa nekako kroz Bosnu, pa malu turicu po Sloveniji - cisto da obidjemo malo alpski deo Dezele? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji dolazimo s' Juga bi mozda mogli da krenemo dva dana radnije. Zgazimo autoput kroz Hrvatsku i Sloveniju. Prva noc u Sloveniji, pa sutradan laganeze do Toscane. A mozda mozemo i jos dan ranije pa nekako kroz Bosnu, pa malu turicu po Sloveniji - cisto da obidjemo malo alpski deo Dezele? Priznaj da si dobio otkaz u firmi...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ne budeš jedini "stranac".... 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS 3. Milan sa motorom BMW K1200S 4. Tanja kao suvozac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan 1. Milan sa motorom BMW R1200GS 2. Bojan aka bmw sa motorom BMW R1200 GS 3. Milan sa motorom BMW K1200S 4. Tanja kao suvozac 5. Micko kao suvozac :jee: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 8, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt tek je poceo decembar, a vi vec na spisku, rezervacije spremne... znaci totalna integracija.. Meni nesto rano da se upisujem, ali kako sada stvari stoje i ja bi se trebao ukrcati u Dizeldorfu. ps. Ona slika s bazenom...neka navlakusa ili je i to vec zateftereno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jbt tek je poceo decembar, a vi vec na spisku, rezervacije spremne... znaci totalna integracija.. Meni nesto rano da se upisujem, ali kako sada stvari stoje i ja bi se trebao ukrcati u Dizeldorfu. ps. Ona slika s bazenom...neka navlakusa ili je i to vec zateftereno? Mozemo i tu ali je preko 8000 € za nedelju dana ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al da nas se skupi jedno 50-ak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Eto Mile pruza ti se prilika da probas onaj SS koji si vid'o na Googletu,a dace Bog da i ja jednog dana probam B500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto Mile pruza ti se prilika da probas onaj SS koji si vid'o na Googletu,a dace Bog da i ja jednog dana probam B500 Nadam se da cu je iskoristiti. Skup hobi mamilicu mu, a gori od horsa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Molim da se pozuri sa prijavom za Toskanu, kao sto se vidi na slici ima dosta prijavljenih. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude para, postoji mogucnost da se umesa i jedan TDM sa suvozacicom. A ako bude manje para, onda mi prve nedelje maja predstoji Umag+tura po Istri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...