balkanlover70 690 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze i SUR ili SZR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko za Toskanu,15 -og rezervisemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Kum od Milan-a (BMW K1200R), covek ima PUFF, dace covek pecat i memorandum pa mozemo da pogledamo i proizvodnju cuvenog "Pizza auto" Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao što ste možda videli iz naših postova Vasa maser i ja smo rešili da vam se pridružimo. Pošto smo zakasnili za gajbu u kojoj ćete svi biti, bacili smo se na traženje alternativnog smeštaja. Do danas smo čekali da vidimo da li će nam se još neko pridružiti, pošto je bilo interesenata, ali spade knjiga na dva slova. Nema veze, nas dvojica smo sigurni... E sad, treba nam mala pomoć nekog ko govori italijanski. Našli smo smeštaj, ali nikako da uspostavim kontakt preko maila, koristeći engleski, što mi se i pre dešavalo kada tako rezervišem nešto u Italiji. Može li neko od vas "Italijana" da nam pomogne, da pozove i rezerviše za period 23.4-30.4, za dve osobe i da uzme detalje oko uplate avansa, koji ćemo odmah platiti (do sada sam plaćao direktno, sa mog deviznog na njihov račun). Hotel koji nam je zapao za oko je http://www.albergoristorantebrogi.it/camere.php, prvenstveno zbog blizine "centralnoj bazi". Častim pivo u Italiji... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Probam ja... Video sam vec sajt,daj mi reci samo kako biste.Samo spavanje,dorucak,rucak,vecera,pecene seve itd... Ovde,PP sve jedno 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PP. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Probam ja... Video sam vec sajt,daj mi reci samo kako biste.Samo spavanje,dorucak,rucak,vecera,pecene seve itd... Ovde,PP sve jedno seve kao severina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Seve kao Шеве... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Seve kao Шеве... koliko ja mogu da ukapiram ovde se radi o nekoj sevi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan seva je sto nema mesta u hotelu ako ima neko neku ideju za hotel u blizini grupe nek predlozi hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kontaktirali ona dva hotela sto sam predlozio ? hotel borgo antico Via Cappucci, 2, 52011 Bibbiena Arezzo, Italien +39 0575 536445 Albergo Giardino Piazza Palagi, 2, 52011 Bibbiena Arezzo, Italien +39 0575 593194 Albergo Ristorante Brogi Di Garbuglia Mario Via Selvaggia Mazzoni, 3, 52011 Bibbiena Arezzo, Italien +39 0575 536222 Evo i nekih apartmana u Bibbieni 385 € za 2 osobe za nedelju dana http://www.relaisilfienile.it/de/urlaub-auf-dem-bauernhof-der-toskana-casentino-bibbiena U mestu Badia Prataglia ( oko 20 km od naseg smestaja ) imate sledece: Albergo Ristorante Bellavista ** Sup Via Nazionale, 34 - 52010 - Badia Prataglia – (AR) Tel: 0575/559011 - 559440 Fax: 0575/559440 Email: bellavista@badiaprataglia.com Visitate il sito Web Hotel Ristorante BoscoVerde *** Via Nazionale, 8/10 - 52010 - Badia Prataglia – (AR) Tel: 0575/559017 Fax: 0575/559430 Email: hotel.boscoverde@badiaprataglia.it Visitate il sito web Pensione La Torre Via Sassopiano, 41 - 52010 - Badia Prataglia – (AR) Tel: 0575/559005 Pensione Ristorante Giardino Via Nazionale, 15 - 52010 - Badia Prataglia – (AR) Tel: 0575/559016 Fax: 0575/559422 Visitate il sito Web Email: hotelgiardino@tin.it Pensione La Foresta Via Nazionale, 13 - 52010 - Badia Prataglia – (AR) Tel: 0575/559009 - 0575/560669 Fax: 0575/559364 Visitate il sito Web Email: laforesta@inwind.it Pensione Ristorante La Quercia Loc. Andria - 52010 - Badia Prataglia - (AR) Tel: 0575/559097 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jesmo onaj na 5 km nema mesta hvala na adresama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam upite na par strana, čekamo odgovore. Milane hvala, kontaktiraću sad i te. Ali što vole da ne odgovore na mail, to je čudo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne zezamo mi previše - rezervisali smo http://www.alberghicamaldoli.it/eng/, 23-30.4. To je oko 10-ak km od "baze", po google maps. Dakle, dodajte i Vasu i mene u sve planove... Inače, ima li neko iskustva sa booking.com sajtom - preko njih sam rezervisao, dao broj CC za confirmation, dobio potvrdu i sve je cool. Čak nema plaćanja dok ne dođemo tamo. To me malo buni, koliko je sigurna ta rezervacija, s obzirom da se ništa ne plaća dok ne dodjemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ima li neko iskustva sa booking.com sajtom Moje iskustvo je super kao i svih za koje znam da su koristili booking.com. Moj drugar i ja smo zainteresovani za čitavu priču ali smo kasno videli temu. Imam samo nekoliko pitanja. 1. Koliko vas na kraju ide u taj drugi smeštaj 2. Koliko košta taj drugi smeštaj 3. Hoće li obe ekipe biti zajedno sve vreme (put tamo, vozikanje po Toskani i put nazad)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio www.hrs.de provereno radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne zezamo mi previše - rezervisali smo http://www.alberghicamaldoli.it/eng/, 23-30.4. To je oko 10-ak km od "baze", po google maps. Dakle, dodajte i Vasu i mene u sve planove... Inače, ima li neko iskustva sa booking.com sajtom - preko njih sam rezervisao, dao broj CC za confirmation, dobio potvrdu i sve je cool. Čak nema plaćanja dok ne dođemo tamo. To me malo buni, koliko je sigurna ta rezervacija, s obzirom da se ništa ne plaća dok ne dodjemo? Booking.com je odlican ! Ja skoro uvek knjizim preko njih i nikada nisam imao ikakvih problema. Ima jos jedna platforma na internetu koja obuhvata skoro sve online-booking portale i izbaci najpovoljniju agenciju za bukiranje smestaja. To je ova: http://www.trivago.de/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 16, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ima li neko iskustva sa booking.com sajtom Moje iskustvo je super kao i svih za koje znam da su koristili booking.com. Moj drugar i ja smo zainteresovani za čitavu priču ali smo kasno videli temu. Imam samo nekoliko pitanja. 1. Koliko vas na kraju ide u taj drugi smeštaj 2. Koliko košta taj drugi smeštaj 3. Hoće li obe ekipe biti zajedno sve vreme (put tamo, vozikanje po Toskani i put nazad)? Svi koji spavaju u drugom objektu naravno da mogu da se prikljuce glavnoj grupi. Vreme starta dnevnih ruta po Toskani bice dogovoreno na licu mesta. Posto je veoma velika grupa, tacnost pojedinca je veoma vazna ! Uglavnom ce biti svakodnevni start izmedju 08:00 i 08.30 u zavisnosti od duzine ture. Ima i jedna tura od oko 230 km. Tu mozemo da krenemo i u 10:00. Posto ucesnici ture "Toskana 2011" dolaze iz razlicitih delova Evrope, pojedinci mogu da se dogovore i prikljuce svojoj startnoj grupi. Do sada vidim 3 startne grupe 1. Beograd 2. Ljubljana 3. Düsseldorf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Super, znači booking.com i izgleda lepo i radi... 2 Direktor: 1. Idemo samo Vasa i ja, čekali smo par dana da se još neko javi i ništa. 2. Cena je 440e, 23.4-30.4, doručak uračunat. 3. Rute su isplanirane, vidi prethodne postove. Naravno, sve je dobrovoljno, tako da ko hoće - ide sa grupom, a ko hoće da odmori - nek odmara. Ja planiram 4 ili 5 grupnih vožnji da izvozim. Polazak iz Bg-a i odlazak do Toscane je još u fazi razrade, dogovaramo se. Inače naš smeštaj je desetak min od "baze", tako da smo manje-više sve vreme zajedno sa glavnom grupom... 4. Mi još imamo varijantu da otkažemo, pa da rezervišemo nešto drugo, svi zajedno. Ako ste 100% sigurni, javi se (063/445-599, Nikola - ja), pa da sednemo da se dogovorimo...problem je što su i njima praznici, pa je malo frka za smeštaj koji je blizu kuće gde je glavna grupa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Direktor: Ako bi išli četvorica: - http://www.booking.com/hotel/it/luxury-resort-i-tre-baroni-superior.html?aid=333368;label=bookings-name-3q3ArbNlTaajjXFqcUtN8AS5957786509;sid=9942dcfee8bdeb2593ab6ce4433ca0e2;checkin=2011-04-23;checkout=2011-04-30;srfid=4acceaeec621caa8d7110637f267c86bX2 Ali moramo da se dogovaramo brzo, da ne rizikujemo da ostanemo bez smeštaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam i u bibbieni smestaj ako je zainteresovan neko jos danas je moguc dogovor za 4-ro krevetnu sobu koja iznosi 72 eura po danu ako ne sutra cao zdravo uplaceno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo, motor servisiran i u garaži kod kuče . Sada trebam dobiti još samo malo kondicije - sa treninzima startam ovaj vikend . SUPER ! M. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je booking.com najjači i najveći sajt te vrste, tako da nema mesta za brigu. Imaju čak i aplikacije za smart telefone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, motor servisiran i u garaži kod kuče . Sada trebam dobiti još samo malo kondicije - sa treninzima startam ovaj vikend . SUPER ! M. Bravo,a ja jos nista nisam uradio,ima vremena A tebe sam zezao da delove vozis u gepeku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ja samo da vam se izvinim i da vas obavestim da sam odustao. Želim vam lep provod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...