Jump to content

Moto Zajednica

Sramota me je sto sam motociklista

Recommended Posts

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Neka Vam smetaju samo komentari ljudi koji se ljudima mogu nazvati.

Nemojte se opterecivati i skakati kao kuce na kosku.

1003 foruma je nastalo od ljudi koji su napustili bjb i svi su forum u pokusaju.

Od mene ce imati svi pomoc, ako im bude potrebna... bez obzira da li su clanovi BJB ili ne.

Cak i vi sa menjacima ;)

Svako zna ko je i sta je, drugi se mogu zavarati, ali sebe niko nikada nije mogao. Kada se pogledas u ogledalo... Znas ko si i sta si, tu lazi nema.

Ukoliko ima istine u tome sto se prica da ljudi prisvajaju novac iz toga sto se ljudima pomaze... Greh na njihovu dusu.

Ja sam svojih 2261 postova postavio u temema sa dobrodoslicu ljudi, pitanjima za stvari koje nisam znao, kao i objasnjavajuci nesto sto znam. Nisam ja pisao to Pablu ( saznadoh da su jos 2ica osnivaci ) ili nekom adminu... Pisao sam svima Vama koji ste ovde ili koji ste bili ovde pa ste sada otisli i pljujete.

Nema mnogo price... Sve se belezi, svi mi dobijamo pluseve i minuse, samo ne na forumu...

• Podržavam 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Licno zameram Pablu na njegovom stavu da saradnje za sada ne moze biti. Kratko sam na ovom forumu i ne znam pozadinu sukoba izmedju "nas" i "njih", ali koji god da je razlog, ne sme se odrazavati na humanitarne akcije, osim ako se iste odrzavaju samo radi licne promocije, sto se iskreno nadam da nije slucaj.

Diktatore, pogleda li ti odgovor na ovu istu poruku koju si postavio na prehodnoj strani, a koji ti je dao Kochamatori? Ne verujem da si ovo napisao ponovo, a da si odgovor video.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Žao mi je ako će neko opet biti ''teško pogođen'' ali upravo je na TV Studio B u udarnom terminu Jutarnjeg programa završeno gostovanje Pabla. Komentatori će sve više imati posla.

:Mina:

• Podržavam 1

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Žao mi je ako će neko opet biti ''teško pogođen'' ali upravo je na TV Studio B u udarnom terminu Jutarnjeg programa završeno gostovanje Pabla. Komentatori će sve više imati posla.

Može snimak? Ako neko ima.

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

jedan mali covek( kako je za sebe uvek govorio ) je cesto tihim ali prodornim glasom pricao i ponavljao : BUDIMO LJUDI A NE NELJUDI!

Taj mali covek nije imao ego kao sto ga ima vecina nas ovde da se popne na njega kao na neku stolicu... taj covek nije morao da prica lose o drugima da bi se njegov glas cuo.... vec je pricao dobro o svom narodu ali i o drugima jer je znao da je djavo uvek tu u prikrajku i ceka da nas uzme... on nikada ne bi rekao nekome ko pre svega zeli da pomogne na svoj nacin, na svom slucaju, iz svoje perspektive, da je patriota iz kalifornije koji lupa... postovao bi njegovu pre svega zelju da nekome pomogne a tek onda ono sto je napisao, sta god to bilo... dobro ili lose...

zaboravljamo svi da je taj mali covek pricao da trebamo prvo da pocnemo od sebe, da se suocimo sa svojim djavolom, da njega pobedimo ako smo bas toliko jaki... ali ne... svog djavola cuvamo i hranimo... on nam za uzvrat dize ego i stvara osecaj da smo veci...a ni sami ne shvatamo koliko smo mali... ustvari ... nismo ni mali... nema nas!

na kraju... sve vreme pricam u mnozini... nas... zaboravio sam da ovde pomenem onog ko me najvise ustvari nervira i ko mozda nema problem sa egom... ali ima sa sobom... to sam ustvari JA!

voleo bih da imam malo te volje,zelje i nade patriote iz kalifornije koji je preleteo pola sveta i isao za Kosovsku Mitrovicu da bar malo pruzi nade onom napacenom narodu ( igrom slucaja mislim da sam ga i video ( studirao sam u Mitrovici ) ali sam isuvise svojim pijanstvom iskazivao patriotizam pa zato samo mislim da sam ga video )...

voleo bih da imam malo vise te snage i hrabrosti el.inzinjera iz blokova koji se svakodnevno bori sa vetrenjacama kako bi i mi nesto naucili, da bi preziveli jos koji dan da vozimo... ali sam isuvise zavrtanjem gasa ogluveo pa ga ne cujem...

voleo bih da imam malo vise te solidarnosti i humanosti kao svi oni "matorani" sto mrznu svoje kosti ispod deda mrazovog odela, noseci bombone deci u mojoj Sremcici ... ali sam isuvise slab da kazem svojoj devojci da tog dana mora sama da se snadje i organizuje sebi dan jer ja moram da pomognem mojim sugranjanima iz moje Sremcice...

sramota me je od onog malog coveka... iako znam da ce on sve da mi oprosti... pitanje je da li cu moci sam sebi da oprostim ?

ps. jos uvek mozemo da se promenimo... kliknucu na onaj potpis sto sam video kod patriote iz kalifornije, videti gde su ta deda mrazova odela i kupiti sebi jedno...stavicu i ja takav potpis mozda i neko od mene vidi... mozda i ja nekome pomognem.... hocu da budem covek... a ne necovek!

• Podržavam 8

• Svrati ponekad, 215 postova
  • Motocikl: Harley Davidson FXD

Ovde niko nije pominjao ni jedan konkretan forum, vec sajt Blica. Ili ti znas nesto vise o poreklu poruka na Blicovom sajtu?

Pošto i sam znaš da me ima i na jednom i na drugom forumu i da poštujem i cenim i jedann i drugi forum smatrao sam za shodno napisati ovako nešro kako tamo tako i ovde , pri tom trudeći se da ne vredjam i ne omalovažim nikoga , jer kao što rekoh svi su bajkeri isti jer ih spaja jedna velika stvar , to je vožnja motora, sve ostalo, ali sve ostalo su marginalne sitnice koje svakoga čine zasebnom jedinkom i koja ga odvaja od bilo kojeg drugog čovena , ne samo bajkera.

Ne mora se ništa tačno naglasiti dovoljne su i insinuacije da se prepozna misao, u ostalom i diktator je ranije (kao što je i sam rekao) spominjao drugi forum.

Identičan texst sam napisao i na drugom forumu ali ne želim da postujem link da ne bih bio banovan, što mi nije cilj.

Nisu džabe rekli pametni ljudi : ,, ne daj bože da se Srbi slože'', daj ljudi prestanite sebe veličati kao ne znam kakve dobričine i bajkere a posle pljujete po drugima i vredjate ih nazivate ih pogrdnim nazivima. po čemu ste vi onda bolji, po čemu ste drugačiji. Tipa znaš on psuje po meni pa onda i ja mogu po njemu ali nema veze moja psovka i uvreda je bolja i dobronamerna je eto ja sam je izgovorio(napisao).

Da više ne dužim i ne smaram, zapitajte se svi ali svi, i na ovom i na svim ostalim forumima, ko ste i šta ste, zašto ste u opšte došli na ovaj ili onaj forum, da bi upoznali ljude, vozili motore i saznali nešto novo, naučili ili da bi ste jedva dočekali priliku nekoga popljuvati i sebe pokušali istači kao nekog dobrog i finog.

Spajaju nas dva dočka, tastatura nas razdvaja, ne dozvolite sebi da tastatura kroji vaš život

• Podržavam 3

• Ne silazi, 6619 postova
  • Motocikl: đački pešački

Eto na primer sad, treba komentarisati i ovaj članak

http://www.24sata.rs...ti.php?id=85387

:neznam:

Joooj, pa ako samo jednom rečju, SJAJNO, bude nas 15 k komentarisalo, pa puću će server. Lepo iznenađenje zaista. Svaka čast ne samo za izloženo nego za mukotrpan put da se dođe do mogućnosti da se čuje naš glas javno.

• Podržavam 1

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pošto i sam znaš da me ima i na jednom i na drugom forumu i da poštujem i cenim i jedann i drugi forum smatrao sam za shodno napisati ovako nešro kako tamo tako i ovde , pri tom trudeći se da ne vredjam i ne omalovažim nikoga , jer kao što rekoh svi su bajkeri isti jer ih spaja jedna velika stvar , to je vožnja motora, sve ostalo, ali sve ostalo su marginalne sitnice koje svakoga čine zasebnom jedinkom i koja ga odvaja od bilo kojeg drugog čovena , ne samo bajkera.

Daleko je od istine da su svi bajkeri isti, mnoooogo daleko. Po tebi, u ratovima (*) su uvek obe strane iste jer koriste oruzje? Sto jedna strana brani pozitivne stvari a druga ih napada potpuno je sve jedno? Ti vrlo dobro znas cime se bavi ovaj forum, kakve akcije sprovodi, a vrlo dobro znas i sta se o tome prica bas na tom forumu koji ti pomninjes (diktator je pominjao jedan drugi forum). I pored svih tih akcija, stavljas nas u kos sa ljudima koji bas nista nisu uradili korisno i kojima je jedina smernica anti-BJB? Daleko je od istine da nas sa takvim ljudima povezuje bilo sta.

Kako ti kazes, misli o tome.

(*) - ovaj sukob ne smatram ratom, samo iznosim primer

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Drago mi je što je ovo izašlo na videlo. Sada je svima pred očima kakve "ljude" banujemo sa Foruma.

Jedva čekam da opet neko opali po Uredništvu kada sledeći put trajno izbacimo nekog "starog zaslužnog člana" kojem uskraćujemo "slobodu govora". ::)

P.S. Veliki pozdrav za naše verne gledaoce sa lažnim nalozima: Gremline, prepoznao sam tvoje pisanje u ovim komentarima na Blicu – pozdrav! I tebi Zlajo isto. Ernesto, ti si mu uvek na srcu – jako lepo pišeš i dalje, ali se i dalje jako loše kriješ. Pozdrav i za troglavu upravu UMS-a koja je opet u akciji, kao i uredništvo foruma moto-manijaci koji ljude poziva da učestvuju u ovome. Vaš doprinos motociklizmu u Srbiji je nezamenljiv. :bljak:

...

Da više ne dužim i ne smaram, zapitajte se svi ali svi, i na ovom i na svim ostalim forumima, ko ste i šta ste,...

Ko smo i šta smo *mi* pokazuju naše akcije.

A ko su i šta su ti drugi o kojima pričaš, vidi se iz njihovih komentara u Blicu.

• BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

I gostovanje na studio B i članak u 24 sata su konkretni primeri kako da se poboljša slika

o motorašima u Srbiji. Tako treba - svaka čast !!! :takoje:

• Podržavam 1

Daleko je od istine da su svi bajkeri isti, mnoooogo daleko. Po tebi, u ratovima (*) su uvek obe strane iste jer koriste oruzje? Sto jedna strana brani pozitivne stvari a druga ih napada potpuno je sve jedno? Ti vrlo dobro znas cime se bavi ovaj forum, kakve akcije sprovodi, a vrlo dobro znas i sta se o tome prica bas na tom forumu koji ti pomninjes (diktator je pominjao jedan drugi forum). I pored svih tih akcija, stavljas nas u kos sa ljudima koji bas nista nisu uradili korisno i kojima je jedina smernica anti-BJB? Daleko je od istine da nas sa takvim ljudima povezuje bilo sta.

Kako ti kazes, misli o tome.

(*) - ovaj sukob ne smatram ratom, samo iznosim primer

Mislim da poredjenje nije na mestu, ako vaše nesuglasice, govorim o moderatorima i adminima rešavate po principu rata onda ne želim da bidem ni na ovom ni na onom forumu. Drugo , da li očekujete od foruma koji je tek formiran da u startu napravineku akciju , lično smatram da je to nerealno.

Svaka čast svakome ko je uradio bilo šta dobro da se svest i pogled na bajkere u Srbiji popravi ali otkud znatze da i neko drugi sem vas ti neće uraditi, možda nije ali možda hoće. Možda ga i ne interesuju takve aktivnosti ali opet to je njegova stvar i njemu na čast.

Svoje mišljenje iznosim javno i trudim se da svojim mišljenjem nikoga ne uvredim (ako sam nekoga uvredio nije namerno) ali je moje i ako mi neko zbog njega zamera mislim da je licemeran i sve što mu se ne svidja karakteriše kao pogrešno .

A to ko je u pravu je diskutabilno, pogotovo u navedenom primeru, svako ko je u ratu smatra da je u pravu i opravdava svoje ciljeve kakvi god bili. I Hitler je smatrao da je u pravu (ne insinuiram ni na šta ).

Motoholic@

Pozvao sam sve sa ovog i svih ostalih foruma na razumevanje i toleranciju, nisam prozvao samo ljude sa BJB-a ili posebno nekog foruma.

E sad ako će mo oko toga ko smo mi oli oni, ja sami i tamo i ovde , i tamo i ovde se zalažem za iste stvari. Za bajkerski suživot i toleranciju, ali da budem iskren tamo nisam dobio ovakve odgovore kao ovde.

Drugo, tamo ima oko 500 članova velika većina je i dalje aktivna i ovde kada govorite o onima i ovima nemojte da globalizujete , bar ne zbog 20-30 komentara na Blicu. Drugo da li je svih 14.000 ljudi ovde učestvovalo u organizovanju akcija, ja mislim da nije a jesu li oni gori ljudi od ostalih , ne nisu i onisu ljubitelji motora a imaju lične razloge zašto nisu učestvovali ( svaka čast onima koji jesu).

• Podržavam 2

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Divan primer kako neki urednički post u kome se koriste neki primeri iz života (rat) uz vidnu napomenu da se samo radi o stilskoj figuri odmah koriste kao oružje u manipulaciji, zameni teza, izvrtanju rečenog i degradaciji i namernom pogrešnom tumačenju celog posta.

Već viđeno, dr Pop-e, koristiš se potpuno istim sredstvima u svrhu samopromocije i reklamerstva drugih foruma...čuj ..." ovo nisam video na drugim forumima..." je totalna laž i vrlo dobro znaš kakvih je tu postova bilo sa najgorim pljuvanjem, lažima, fizičkim pretnjama...je l' to treba da služi na čast i predstavlja srž delovanja?

Samo ukrupnjavanjem moto scene Srbije postići ćemo nešto, čuće se glas motociklista sa više strana i verujem u poboljšanje našeg položaja...a zna se ko je tu najveći i najjači - MAS i AMS - BJB.

Mislite o tome ;)

Divan primer kako neki urednički post u kome se koriste neki primeri iz života (rat) uz vidnu napomenu da se samo radi o stilskoj figuri odmah koriste kao oružje u manipulaciji, zameni teza, izvrtanju rečenog i degradaciji i namernom pogrešnom tumačenju celog posta.

Već viđeno, dr Pop-e, koristiš se potpuno istim sredstvima u svrhu samopromocije i reklamerstva drugih foruma...čuj ..." ovo nisam video na drugim forumima..." je totalna laž i vrlo dobro znaš kakvih je tu postova bilo sa najgorim pljuvanjem, lažima, fizičkim pretnjama...je l' to treba da služi na čast i predstavlja srž delovanja?

Samo ukrupnjavanjem moto scene Srbije postići ćemo nešto, čuće se glas motociklista sa više strana i verujem u poboljšanje našeg položaja...a zna se ko je tu najveći i najjači - MAS i AMS - BJB.

Mislite o tome ;)

Izvini ali ne koristim ničije reči u ne služim se ničijim izjavama, govorim samo i samo u svoje ime, molim te ali iskreno da kada citiraš i stavljaš pod navodnike našpišeš identično kao ja , ja sam napisao a citiraću sam sebe ,, ali da budem iskren tamo nisam dobio ovakve odgovore kao ovde '', Identičan post sam stavio i tamo i ovde , a na pp ću ti pošaljem link da se i sam uveriš. ne pretstavljam ni jedan forum, kao što sam rekao i tamo sam i ovde ....

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Licno zameram Pablu na njegovom stavu da saradnje za sada ne moze biti. Kratko sam na ovom forumu i ne znam pozadinu sukoba izmedju "nas" i "njih", ali koji god da je razlog, ne sme se odrazavati na humanitarne akcije, osim ako se iste odrzavaju samo radi licne promocije, sto se iskreno nadam da nije slucaj.

Diktatore, pogleda li ti odgovor na ovu istu poruku koju si postavio na prehodnoj strani, a koji ti je dao Kochamatori? Ne verujem da si ovo napisao ponovo, a da si odgovor video.

Video sam, ali posto sam ja moj post bio obrisao, ponovo sam ga napisao jer ipak mislim da treba ljudi da ga vide.

Uzgred, to sto se neko fotografisao sa nekim, ne znaci nista. Voleo bih, ali ne mogu da shvatim da neko dozvoljava da zbog nekih nesuglasica, kakve god da su, trpe humanitarne akcije!

Kazete da na drugim forumima pljuju BJB, a ako se potrudis da budes malo objektivniji, primetices da se i ovde urednici tako ponasaju prema drugim moto forumima. A veliki broj clanova ovog je uclanjen i na tim drugim, ozloglasenim moto forumima. Znaci li to da dok su ovde, ti ljudi valjaju, a kada se uloguju na svoje naloge na tim drugim forumima onda ne valjaju? Ispada da su forumasi nesto poput dr.Dzekil i mister Hajd-a!!!

Clanovi moto foruma su ljudi koji voze ili samo vole motore, a takvi se nece zadrzati na samo jednom forumu, vec ce gledati i sta ima kod drugih tragajuci za onim sto ih zanima. To sto se ovde zabranjuje pominjanje drugih domacih moto foruma je najblaze receno jadno i bedno. Ako je ovaj forum toliko dobar i kvalitetan, zasto se bojite konkurencije?

Ovo sam napisao iz najbolje namere jer sve dok je situacija ovakva kakva je i dok nema medjusobne saradnje, nista krupno ne moze da se postigne. Emisije o motociklistima i po koji clanak na kraju sezone ce slabu korist doneti.To treba maksimalno forsirati uoci sezone i tokom iste, a pre toga se treba udruziti sa drugim asocijacijama i zajednicki delovati za dobrobit svih nas.

Motoholic@

Pozvao sam sve sa ovog i svih ostalih foruma na razumevanje i toleranciju, nisam prozvao samo ljude sa BJB-a ili posebno nekog foruma.

E sad ako će mo oko toga ko smo mi oli oni, ja sami i tamo i ovde , i tamo i ovde se zalažem za iste stvari. Za bajkerski suživot i toleranciju, ali da budem iskren tamo nisam dobio ovakve odgovore kao ovde.

Drugo, tamo ima oko 500 članova velika većina je i dalje aktivna i ovde kada govorite o onima i ovima nemojte da globalizujete , bar ne zbog 20-30 komentara na Blicu. Drugo da li je svih 14.000 ljudi ovde učestvovalo u organizovanju akcija, ja mislim da nije a jesu li oni gori ljudi od ostalih , ne nisu i onisu ljubitelji motora a imaju lične razloge zašto nisu učestvovali ( svaka čast onima koji jesu).

Treba li sta dodati na ovo?

Mislite o tome ;)

Jedino mogu da se slozim da ovoga ima i po drugim forumima.

Mozes li da mi objasnis po cemu su to MAS i AMS-BJB najveci i najjaci?

Verovatno raspolazes nekim statistikama, tabelama, istrazivanjima i sl. cim tako tvrdis.

Ugledaj se malo na Motoholic-a pa iznesi argumente kojima ces potkrepiti svoje tvrdnje.

Sto se tice samopromocije, tu rukovodstvo/urednistvo kako ovog, tako i drugih foruma, ima potpuni monopol!!!

Znam da ce sad mnogi da me ispljuju zbog ovog posta, ali stojim iza svega sto sam napisao.

• Podržavam 5

• Drug član, 1260 postova

Izvini ali ne koristim ničije reči u ne služim se ničijim izjavama, govorim samo i samo u svoje ime, molim te ali iskreno da kada citiraš i stavljaš pod navodnike našpišeš identično kao ja , ja sam napisao a citiraću sam sebe ,, ali da budem iskren tamo nisam dobio ovakve odgovore kao ovde '', Identičan post sam stavio i tamo i ovde , a na pp ću ti pošaljem link da se i sam uveriš. ne pretstavljam ni jedan forum, kao što sam rekao i tamo sam i ovde ....

Ne mislim da je Dr.POP koristio "ista sredstva itd." vec da je iskren covjek koji pise u svoje ime kao sto je i rekao, i da sve sto je napisao pise u najboljoj namjeri

Mislim da bi malo trebale da se smire strasti.

Oni koji se prepoznaju u BJB - AMS prici ne mogu da budu razuvjereni argumentima koji se koriste protiv toga, kao sto oni ne razumiju suprotne stavove.

• Podržavam 4

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

... Drugo, da li očekujete od foruma koji je tek formiran da u startu napravi neku akciju , lično smatram da je to nerealno.

Svaka čast svakome ko je uradio bilo šta dobro da se svest i pogled na bajkere u Srbiji popravi ali otkud znatze da i neko drugi sem vas ti neće uraditi, možda nije ali možda hoće. Možda ga i ne interesuju takve aktivnosti ali opet to je njegova stvar i njemu na čast.

Motoholic@

Evo, ja kao obican (drug) clan da ti odgovorim na neke stvari.

Niko nista od drugih foruma ne ocekuje, jedino ocekivanje svodi se na neki kulturan odnos, ali to je vec individualna stvar. Nije za ocekivati da forum ciji se clanovi kite kukastim krstovima, gde su normalne teme "ljubitelji alkohola", "kanabis, marihuana, hasis", gde clanove jedino to sto je urednica opstih tema zensko, ogranicava da stave eksplicitne scene sexa. Da se razumemo, nisam gadljiv, ali neka granica mora da postoji. Da ne pricam o odnosu pojedinih urednika, tog novoformiranog foruma, koji promovisu uvredljiv odnos kako prema urednistvu tako i prema sveukupnom clanstvu BJB-a, nazivajuci ih svakojakim imenima i sireci neistine (blago receno), a sve u cilju (samopromocije) podizanja brojnosti clanova foruma.

• Podržavam 6

Ne mislim da je Dr.POP koristio "ista sredstva itd." vec da je iskren covjek koji pise u svoje ime kao sto je i rekao, i da sve sto je napisao pise u najboljoj namjeri

Mislim da bi malo trebale da se smire strasti.

Oni koji se prepoznaju u BJB - AMS prici ne mogu da budu razuvjereni argumentima koji se koriste protiv toga, kao sto oni ne razumiju suprotne stavove.

Hvala

sve drugo što bih rekao bilo bi suvišno

... Drugo, da li očekujete od foruma koji je tek formiran da u startu napravi neku akciju , lično smatram da je to nerealno.

Motoholic@

Evo, ja kao obican (drug) clan da ti odgovorim na neke stvari.

Niko nista od drugih foruma ne ocekuje, jedino ocekivanje svodi se na neki kulturan odnos, ali to je vec individualna stvar. Nije za ocekivati da forum ciji se clanovi kite kukastim krstovima, gde su normalne teme "ljubitelji alkohola", "kanabis, marihuana, hasis", gde clanove jedino to sto je urednica opstih tema zensko, ogranicava da stave eksplicitne scene sexa. Da se razumemo, nisam gadljiv, ali neka granica mora da postoji. Da ne pricam o odnosu pojedinih urednika, tog novoformiranog foruma, koji promovisu uvredljiv odnos kako prema urednistvu tako i prema sveukupnom clanstvu BJB-a, nazivajuci ih svakojakim imenima i sireci neistine (blago receno), a sve u cilju (samopromocije) podizanja brojnosti clanova foruma.

Ne želim da opravdavam tudje namere, avatare i ko šta piše, pišem u svoje ime, ali na avataru nije bio kukasti krst, nego obrnuti kukasti krst, velika razlika ali nećemo oko toga.

zaista nisam siguran da li neko u opšte čita šta ja napišem ili čita ono što želi da vidi. mislim da baš ja pozivam na toleranciju .

Sve teme koje si naveo su teme iz normalnog života u čemu je problem pričati o nečemu što je realnost i čuti različita mišljenja , stvarno mi nije jasno, do duše ni jednu od njih nisam ja otvorio pa možda ne bi trebalo ja da pričam o njima.

kao što vidiš ako si pročitao temu od početka, ništa manje uvredljiv odnos nije na ovom forumu prema njima, to nikako ne opravdava njihovo ponašanje ali da li je rešenje raditi isto to, možda je namera baš da se pojedini ljudi isprovociraju kako bi na kraju izneli svoje pravo mišljenje, možda nije, zaista ne znam ja nisam niti urednik niti administrator ni jednog foruma niti bih to želeo. Ali upravo o tome pričam, ako nekoga kao pojedinca ne voliš OK to je u redu ,nemoj da mi se obraćaš kad ga sretneš i to je to, ali globalizovati ovaj ili onaj forum, je krajnje ne judski i ne korektno. U ostalom Mli Diktator je dovoljno objasnio...

• Drug član, 1260 postova

Mislim da bi svi trebali da shvate da je mnogo ljudi ulozilo sebe u akcije koje je pokrenuo BJB-AMS i da nipodostavanje tih akcija shvataju licno.

Zbog toga sto su umjesane jake emocije postoji velika mogucnost da se napisana rijec shvati na drugaciji nacin od onog sto je autor mislio i zato pozivam jos jednom na smirivanje strasti

• Podržavam 3

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Samo da se razumemo, ja tebe licno ne napadam i ne moras da se branis (od mene), samo komentarisem da se zla krv od pojedinih (novoformiranih) namerno stvara radi samopromocije.

• Podržavam 3

Samo da se razumemo, ja tebe licno ne napadam i ne moras da se branis (od mene), samo komentarisem da se zla krv od pojedinih (novoformiranih) namerno stvara radi samopromocije.

Ok razumeli smo se, ali mislim da zle krvi nema samo na jednoj strani i u tome i jeste problem....

kao što Tomerc kaže svi treba da smire strasti ako žele da se nešto promeni. Problem je što su ljudi tvrdoglavi i svako misli da je on baš taj koji je u pravu.

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Nemogu samo da shvatim dali humanitarne akcije treba da se organizuju # da bi popravili sliku o motociklistima # ili se humane akcije organizuju prosto, bez tog - da bi ...- cisto iz Humanosti !

Pa ja vjerujem da se organizuju cisto iz humanosti, bez tog "da bi..", ali istovremeno mislim da je ludost ne spojiti ugodno s korisnim, tj. nahraniti i vukove i koze, ako se moze.

(negativni) Stereotip o motociklistima je nepravda, bas kao i nemastina u domu za djecu. Zasto ih ne udariti jednim macem, ako je vec moguce?

• Podržavam 5

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja