mixa 1035 Napisano Maj 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znam' date=' 'fala. Otklonjeno [/quote'] Dane@ guru off-roada i Joomle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cu stvarno ali stvaaarno jednog dana bit ponosan na ovakva 2 (bivsa) prijatelja... nemam rijeci. btw, imam 2 samsonite-a, ako se ne snadjete za kofere dacu vam ih za 120 eura po komadu, sa sve robom unutra i spremljenim stapicima da jedete u Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 31, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Sretno i zelim vam da uhvatite vretenastu ribu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Zaj..li ste Ewana i Charlija , svaka cast ! Uzgred ekipa LWD je trenutno u Sudanu http://www.bbc.co.uk/longwaydown/index.shtml Cekamo vesti sa vase AVANTURE (prave!)... A da skoknemo do Tunisa dogodine ?! I opet SRECNO, SRECNO !!! (trebace vam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D kakav je ovo gay tormo?? Sta je ovo crni Dane?? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D kakav je ovo gay tormo?? Sta je ovo crni Dane?? :o ljakse ovo je pravi buduci off road motor ;D inace Dane nije smeo da okaci njegov jer se iskreno vidi da je dizajn iz 86. pa kada ga moderno izlepe lici na karikaturu prevoznog sredstva na 2 tocka ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D Da li ovo sarenilo znaci da se obavilo neko potpisivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D Da li ovo sarenilo znaci da se obavilo neko potpisivanje? Tako izgleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan slika govori vise od 1000 reci ;D Da li ovo sarenilo znaci da se obavilo neko potpisivanje? Tako izgleda ;D E pa nek je sa srecom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto krecem 15 jula za St.Peterburg sa starim i dobrim bmw r65 pa ako se negde vidimo placam pivo prijatelj, posto sam vec imao priliku da se vozim u tom pravcu cuvaj te se jako loseg puta i murije UKRAJINSKE.........SRETNO... VILI MC OTPISANI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Posto krecem 15 jula za St.Peterburg sa starim i dobrim bmw r65 pa ako se negde vidimo placam pivo prijatelj, posto sam vec imao priliku da se vozim u tom pravcu cuvaj te se jako loseg puta i murije UKRAJINSKE.........SRETNO... VILI MC OTPISANI Mi idemo preko Odese i Samare! U povratku smo u Moskvi, pa ako se zadrzis u St.Peterburgu do septembra pijemo pivo. Ako ne, onda ovde ;D Cisto da napomenem tacnu rutu kojom idemo i ovde. Posle Samare idemo za Yekaterinburg, pa Novosibirsk i Tomsk. Odatle, preko Altajskih planina ulazimo u Mongoliju. Planiramo da ce nam za obilazak Mongolije trebati 14 dana. onda se preko Ulan Batora vracamo na Bajkalsko jezero, do Irkutska. Odatle Ulan Ude, Chita, Habarovsk i Vladivostok. Tu trajektom prelazimo u Japan. Ostajemo najverovatnije 7 dana pa nazad. U vladivostoku stavljamo motore na voz, pa do Moskve. I odatle idemo za Kiev pa kuci. Pripreme idu svojim tokom, posla ima preko glave, ali sam siguran da ce to sve biti nagradjeno ;D U jutarnjem programu TV ENTERa cucete nase phono izvestaje koji ce icu uzivo u program. Pored redovnih izvestaja na nasem sajtu, bice te u mogucnosti da vidite gde se nalazimo u svakom trenutku. Motori su nam opremljeni uredjajima za satelitko pracenje, i u realnom vremenu mozete da gledate kako napredujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Posto krecem 15 jula za St.Peterburg sa starim i dobrim bmw r65 pa ako se negde vidimo placam pivo prijatelj, posto sam vec imao priliku da se vozim u tom pravcu cuvaj te se jako loseg puta i murije UKRAJINSKE.........SRETNO... VILI MC OTPISANI Pozdravi drugara koji vozi F650, mislim da ste prošli put išli zajedno u Moskvu ili tamo negdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan MA POLA SATA SE PATIM DA SE PRIJAVIM.......KOMPJUTERI.......A VI GA JOS I U MOTORU IMATE....SALIM SE, POZDRAVI CU GA U SVAKOM SLUCAJU SRETAN PUT A VIDICEMO SE NEGDE PA TO LEPO ZALITI.....IMAJU RUSI DOBRO PIVO....ZATO I IDEM PONOVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan MA POLA SATA SE PATIM DA SE PRIJAVIM.......KOMPJUTERI.......A VI GA JOS I U MOTORU IMATE....SALIM SE, POZDRAVI CU GA U SVAKOM SLUCAJU SRETAN PUT A VIDICEMO SE NEGDE PA TO LEPO ZALITI.....IMAJU RUSI DOBRO PIVO....ZATO I IDEM PONOVO Za alkohol ne birniem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Jun 22, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan POSTO SAM PROLAZIO KROZ MADJARSKU 2005 NEZNAM JEL MORAM DA IMAM ONAJ VRISTECI PRSLUK..........POMAZI DANE....NEMAM MESTA NI ZA UPALJAC...... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 24, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam susretu u Kievu .. ali otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan .....IMAJU RUSI DOBRO PIVO....ZATO I IDEM PONOVO I jos bolju votku :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, samo da vas obavestim da smo izvadili Carnet de Passages en Douane Da, da dobro ste culi ima to i kod nas, devojka koja radi na tome je izuzetno ljubazna i profesionalna! E sad, tamna strana je sto mora da se ostavi depozit, nas dvoica cirka 8 000 EUR!!! Sam karnet je 1 800 din! Bilo je pitanja o ovom papircetu ranije, znam da su se neki interesovali pa reko da podelim sa vama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Za koju zemlju treba Carnet de Passages en Douane? Nije valjda za Rusiju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nama za Japan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 7, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ... Team you have 30 hours remaining ... Jel se znojite ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ... Team you have 30 hours remaining ... Jel se znojite ? ;D U majku ti vidi kad si usto! Jer si spavo uopste? Jos sitne pripreme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 7, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jos niste krenuli !?! pa poce ce zima u sibiru !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jul 7, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan SRETNO !!! Imacete deci, unucima i praunucima da pricate o svojim avanturama. Svaka cast ! A i ja cu da se hvalim kako sam vas poznajem ! S R E T N O ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...