drmandic 8 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan svaka sreca neka vas prati i da se zdravo i zadovoljni vratite srecan put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan P.S. A sto drze Anakee, eh, danas je Afrikica strugala fuzasterom po Karpatima Zozon, ovaj P.S. je odgovor na tvoje pitanje ;D A taman sam poceo da sumnjam u Antekovo misljenje ;D , verovatno cemo Petar i ja sledece nedelje u Osijek po nas komplet Anakee guma! Za ispracaj ... sta reci...bilo mi je zadovoljstvo voziti s vama... i sa Majom kao suvozacem ;D PS Jeste li koristili "oktan booster"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..kad zaladni Koma nek ubaci stomak u tank bag ;D ..ustvari, kad bolje razmislim, ako ostanete bez konzervi u pustinji, uvek mozes Komu da POJEDESH ;D Pitanje je samo kako da ga savladash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa, jedino ako dugo nista ne jedu, pa Koma smrsa. Medjutim to bi se odrazilo i na Danetovu kilazu, tako da su mu sanse za savladjivanje svedene na minimum. Jedino kada padne noc, a Dane spava sa jednim okom otvorenim. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Brate cast nam je sto smo se vozili sa VAMA.Palite dalje, ne okreci se sine.Ocekujte nas ako Bog da opet na granici u Kladovu kad se budete vracali, da vas i dopratimo kako dolikuje Pa zar se ne vracaju vozom za Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dane, ako treba, sjednem ja na motor da ti donesem kesicu... samo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dane, ako treba, sjednem ja na motor da ti donesem kesicu... samo reci I to na SMR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar se ne vracaju vozom za Srbiju? Vozom do Moskve, tamo malo relax pa onda gas do kuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Ne drzi nas u neizvesnosti, sta je bilo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucenje! Dragi obozavatelji lika i dela Kome i Daneta , zvezde cemo ukljuciti fono sutra izmedju 17 i 17.30 na Enteru, te cete im moci cuti i utiske i glasice... Hvala svima koji nam pisu na redakciju. Pozdrav Ovo obaveštenje stoji na www.xross-siberia2007.com! Znači sutra (13.07) popodne na televiziji ENTER! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 12, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto to neko ne snimi, pa postavi recimo na youtube da i mi koji nemamo Tv Enter mozemo da budemo u toku sta se desava sa momcima. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Ne drzi nas u neizvesnosti, sta je bilo???? Naljepnica s natpisom se odlijepila kao da je od sapuna napravljena! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Ne drzi nas u neizvesnosti, sta je bilo???? Naljepnica s natpisom se odlijepila kao da je od sapuna napravljena! :'( Nadam se da nisi oprao svih pet ;D ...ja sam odlucio da moje ne perem sve dok me bliznji ne izbace iz kuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Ne drzi nas u neizvesnosti, sta je bilo???? Naljepnica s natpisom se odlijepila kao da je od sapuna napravljena! :'( Nadam se da nisi oprao svih pet ;D ...ja sam odlucio da moje ne perem sve dok me bliznji ne izbace iz kuce ;D Dobro je da nisu gace u pitanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jel tko oprao majicu sa žurke??? ??? :o :-\ :'( Ne drzi nas u neizvesnosti, sta je bilo???? Naljepnica s natpisom se odlijepila kao da je od sapuna napravljena! :'( Nadam se da nisi oprao svih pet ;D ...ja sam odlucio da moje ne perem sve dok me bliznji ne izbace iz kuce ;D Dobro je da nisu gace u pitanju ;D A...njih inace ne perem, lakse se orijentisem... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, jes zaboravio sam vrecicu. Ali i tako je kaciga stalno na glavi. Ta vrecica je za sminkere ;D ali uzecu je kad se vratim. Od tada sam i ja sminker ;D Majce se raspadaju, tj, slika se odlepljuje. Zesci blam. Odosmo mi sad da utolimo tugu sa pivom, na plazi u Odessi. Inace Moldavke i Ukrajnike su bas gadne. Bljak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Citam vase putopise na sajtu http://www.xross-siberia2007.com/cms/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1&Itemid=9 i ne verujem...harac do haraca!!! Gledao sam na (cini mi se) Explorer-u gde onaj lik sto vodi emisiju ide po tako nekim zemljama za koje niko nije cuo. Tada sam prvi put cuo za Transnistriju. Sa nestrpljenjem ocekujem vase sledece izvestaje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, jes zaboravio sam vrecicu. Ali i tako je kaciga stalno na glavi. Ta vrecica je za sminkere ;D ali uzecu je kad se vratim. Od tada sam i ja sminker ;D Majce se raspadaju, tj, slika se odlepljuje. Zesci blam. Odosmo mi sad da utolimo tugu sa pivom, na plazi u Odessi. Inace Moldavke i Ukrajnike su bas gadne. Bljak ;D E kakvi ste vi seljaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gledam junake na TV URAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, skroz sam zaboravio da je danas ukljucenje...ima li ko snimakmda ga okaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dajte link snimke za nas smrtnike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 16, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan vala bash ajd odma jedan upload na youtube, valjda ce da dane copyright za tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kratko samo. Evo nas u Saratovu, kod Alexandera Bogatkina. Ala nas je ugostio. SVAKA CAST!!! Popdne nas vodi u Samaru, tamo cemo biti koji dan Ajde vozdra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 17, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kratko samo. Evo nas u Saratovu, kod Alexandera Bogatkina. Ala nas je ugostio. SVAKA CAST!!! Popdne nas vodi u Samaru, tamo cemo biti koji dan Ajde vozdra!!! Samo opushteno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...