DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 30, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Doslo je vreme da se proda YBR. 2008 godiste (ima EFI) ali je kupljen u maju 2009 u rodicu. Presao je 8500km. Redovno je servisiran i to na 100-200km pre preporucenog. To znaci da je imao 2 servisa do sada. Lanac mu cistim ili na 500km ili posle prasine ili kise po potrebi. Zimu mi provodi u spavacoj sobi, bilo je slika na forumu Vozim ga prilicno lagano, nikad preko 8000 a 95% vremena je na 6000 obrtaja. Crveno mu je na 10000. Najveci deo kilometara je na otvorenom putu jer ne zivim u gradu. Nikada se nista nije kvarilo osim semeringa viljuske koji je zamenjen pre 1000km. Imao jednu voznju po kisi, ostalo sve po lepom vremenu. Masina je razradjena po uputstvu i bez gresaka. Registracija do jula. E sad, Imao je pad u mestu. Komsija ga je nezno gurnuo kolima i on je pao na korman. Sam udarac kolima nije ostavio nikakvog traga jer je u sustini to bilo lagano guranje po gumi dok je komsija isao u rikverc. Motor je bio u Rodicevom servisu gde mu je promenjen korman, rucica kvacila i ispravljena leva vila koja je bila kriva ali ne toliko da se vidi bez merenja. Sada se to nista ne oseca u voznji, ali kada pustim ruke lagano vuce u desno, mada se moze iskontrolisati. Nema tresenja prilikom voznje ni na kojoj brzini, sa ili bez ruku. Da li je vukao pre pada ne znam jer nisam pustao ruke. Par ljudi ga je probalo i takodje tvrde da se nista ne oseca. U svakom slucaju, padao je. Mogao bih da ga "uvalim" ali ne zelim. Koliko bih mogao realno maksimalno da trazim za ovo kad dodje vreme da se proda, a to je verovatno za 2-3 meseca? Nisam stavio pitanje pod oglase jer motor jos uvek nije na prodaju. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ti pomognem za cenu, ali ovoliku iskrenost nisam video. I jos nesto, na kraju si napisao 'padao je', sto izgleda nije istina, jer samo jednom ti je pao u mestu. U svakom slucaju, nadam se da ces, kada ga budesprodavao, uspeti da postignes cenu koja ti odgovara. Mada... tesko ces se odvojiti od ovako mazenog i pazenog motora, koji ti gleda preko ramena dok sedis za radnimstolom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 30, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces se odvojiti od ovako mazenog i pazenog motora, koji ti gleda preko ramena dok sedis za radnimstolom Procitao si me Razmisljao sam da ga ne prodajem uopste, ali nije bas ekonomski isplativo, posto verovatno ne bi bio preterano koriscen 'padao je' da, samo jednom, lose sam se izrazio Oko 1700 evra Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god budeš tražio daj ga onom ko bude hteo da ga kupi. Taj motor je jako teško prceniti zato što ima puno kineza u klasi i on nema vrednost na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan baš si neki poštenjačina... neka neka, i treba, i srećno sa prodajom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne verujem da ces dobiti vise od 1200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Decembar 1, 2010 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da se viljuska iskrivila od pada u mestu Nedavaj ga ispod 1500 jevreja ,i nemoj zuriti sa prodajom i davati ga u bescenje, sacekaj malo, naici ce kupac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Decembar 1, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da se viljuska iskrivila od pada u mestu Neprimetno za oko ali na merenju je pokazala zakrivlenje. To vise nije problem svakako. A iskrivila se jer je bio zakljucan, pa je kad je pao udario je rucicom kvacila, te se masa oslonila na vilu. Mislio sam da ga prodam na prolece, kad ne bude morao da se racuna "zimski popust" Ako ne moze da ode za bar 1500 mislim da mi je pametnije da ga ostavim za vozanje po gradu, s obzirom da prakticno ne trosi nista. ispod 2.5 u kombinovanoj voznji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Cene su sad toliko niske da, ako ti nije frka za lovu, ne isplati se prodavati ga. A sto se vrednosti tice, svaka roba vredi ni vise ni manje nego onoliko koliko je neko spreman da plati za nju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...