doktor-sapex 4 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu i pedantnosti, motor je prelep u ovoj kombinaci boja, ako nije tajna, ko je radio airbrush?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 25, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nisam video bolje uradjen motor. Za stil cista 10 tka..... :takoje: SVAKA CAST! Ja se petljam sa grafikom i ubo si ga za medalju.....bela...uhh kako cucnula je vr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam neleteo na ovaj projekat, i uživao sam polako skrolujući, kao pokeraš kada gleda karte, pa gvirne malo po malo. Stvarno je rezultat fantastičan, a možda je i bolje što je rezervoar ofarban, nego da je niklovan.(ako smem da kažem sve je po mom ukusu samo bi one deklije ostavio jednobojne, bez zastave i geiše ispod trešnje ) Hvala ti što si ovo podelio sa nama, i samo napred, u nove projekte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican unikat. Svaka cast na ideji, trudu i radu. To je sve sto cu reci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jul 12, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da zahvalim svima na lepim recima i moram reci da veoma prijaju pohvale za moj trud i rad. Veoma mi je drago da Vam se svidja! Prvestveno ovo sve radim za svoju dusu ali pohvale...pija Nije me bilo neko vreme ali i nije da se nije radilo. Medjutim jos nije sve gotovo evo i sta se radilo Nekad bilo ovako A sad je ovako i veoma mi se svidja kako zvuci A i sediste je skoknulo do Bobana na blagi facelifting :-) Pre Sad Sve ukupno sad je ovako ali nije jos gotovo... Inace airbrus je radio Igor iz Panceva, decko super radi, radio je i kolegi Daki njegovog TDM-a Klik-TDM. Sve pohvale na racun Igora, ima sitnica kojima nisam zadovoljan ali kada se sve sabere ipak sam zadovoljan i moracu da okacim jos koju fotku airbrush-a sa detaljima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas na ulozenom vremenu,trudu,znanju i jos dosta toga sto se ne vidi Motor je sad prelijep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 21, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično, oduševljen sam, jedan od najlepših na forumu, značiiiiiiiiiiii, ma vr'! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atke 8 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, jednostavno prelepo Cisto da dodam prateci komentar koji sam primetio i kod sebe od nedavno, a i ovde na forumu Dosta nas, ne izdvajam pojedince, ali primecujem kako neki, ukljucujem i sebe u tu grupu, i uprkos osnovnog samo mozda i nekog amaterskog poznavanja mehanike, koje su stekli indirektno (tv internet posmatranje) se bez problema i razmishljanja upustaju u vratolomije i poduhvate epskih razmera, i to sve zbog ljubavi prema motorima, motoru i vodjeni su emocijama, i granice njihove mogucnosti se pomeraju da priznam sebi, imao sam do sad jednog APNa, pre 10 god, mesec dana sam vlasnik honde, ja sam bez problema i bez oklevanja pre koji dan rastavio hondicu do kostura, i motora, razbucao karburator na proste cinioce, podesio dotoke vazduha goriva, namestio filter vazduha, struju kompletnu zamenio, i sastavio sve nazad, kako je bilo i bolje, nisam ni znao da to mogu i znam "skidam kapu", "salutiram" za ovaj projekat, jednostavno savrseno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Golube sve pohvale za projekat i trud, ne znam dali je prilicno da napises ovde ali ne vidim razlog zasto ne bi , a pitanje je koliko te je kostalo sve kada stavis na papir? Jos jednom svaka cast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.....ja nisam ljubitelj motora ovakvog tipa ali ovo bih vozio...nesto sto se ne vidja svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam pisao u ovoj temi pa izvini ako se dupliram.. ovo je jedan od najukusnjije sređenih motora koje sam video. treba da bude exponat negde! pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si ga "muski" odradio. Svaka cast!!! Nego, sta si uradio sa zupcanikom uljne pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan e tako se to radi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 15, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ajd da odgovorim sto se tice plastifikacije i cene znaci peskarenje, farbanje i plastifikacija po tocku je 18€ @El Muerte uslikacu sutra... Hvala svima na podrsci... A jel može da se izbegne onakva "sitnozrnasta" struktura farbe na točkovima Ja bih želeo da mi točkovi budu "glatko crni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican SEST!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh temu... Bravo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore imas mnogo volje i vredan si, sve ovo na terasi cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Оцена од мене: Слике су одличне, велике и оштре. Било је и детаља које ниси сликао (кочнице нпр.) а није било лоше да се документује не због тебе већ због публике... Шта рећи на крају? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 13, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa ste podigli ovu pricu, verovatno je nikada ne bih ni procitao. Ovo treba da bude sticky tema, ovako se to radi. Za ovo treba i vremena, i para, i rada, i znanja, i volje, ali pogledaj samo krajnji efekat! Neko pita je l' na prodaju; ovaj motor nema cenu, sine. Ovaj covek nije sredjivao motor, nego napravio nov, restauriran kao u najboljim specijalizovanim radionicama. Steta samo sto je sediste otislo gore, ali motor jeste mali, pretpostavljam da je moralo. Sve ostalo me je ostavilo bez reci, svaka cast i na fotografijama, i na prici, i na podeljenim informacijama. Za vas ne znam, ali ja istrosih celu kvotu pluseva na Goluba danas Bravo, majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Extra, respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 2, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog ovogodisnjeg update-a teme a i motora Prvo opet svima da se zahvalim na kometarima. Prosle sezone sam se solidno i lepo navozao sa motorom, riknula mi je jedna gumica na spoju glave i cil. pa je slinavio ulje, ima sam problema sa alnaserom i bilo jos sitnica ali sve i svemu predjeno je oko 7500-8000km. Pocetkom ove godine sam rasturio ponovo masinu da zamenim onaj zupcanik uljne pumpe i predihtujem motor. Zupcanik sam uradio nov u Poliplast-u u Bdg-u rade zupcanike i racunam bolje nov nego opet polovan star 25-30god a cene skoro iste i evo ga E kada sam vec opet otvorio masinu, ajd da odnesem cil na proveru, bio je na malo manje od 1/2 specijale i blago ovalan, pa sam uradio novu hilznu i vratio ga na standard ili ti 70mm evo i nje: I naravno onda trebaju nove karike i one stigose Ali sa karikama stigose i novi problemi, koja je ovde 1 tj. kompresiona? Ja mislim da je ova koja nema na sebi niklovani kraj tj. da je kompresiona ova crna? Neki savet? I ova crna ima ovaj zarez sa unutrasnje strane, na koju stranu ide zarez? Predpostavljam ka celu klipa? I eto tako sad se moze reci da je motor obnovljen skoro 100% Pozdrav Svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Компресиона карика је баш та са хромираним крајом и свеједно је како је стављаш, а црна је бришућа карика и стављаш је баш тако како стоји на слици то јест унутрашњи зарез ка челу клипа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem, tek toliko da cujes i "dugo misljenje". Kompresiona je ona presvucena sa hromom, ako na njoj nema oznake "TOP" (obicno stoji blizu proreza ugravirana sa jedne strane), svejedno je kako je obrces. Strugac monitirs sa zljebom nagore, kao na slici. Usput, motor je sjajno odradjen, lepo je videti ovako nesto. Sve pohvale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedna od naj lepših restauracija na BJB. Pa čisto da ne padne u zaborav, nešto kao obavezna lektira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno odrađeno, naročito mi se sviđa airbrush. Takođe mi se sviđa i novi izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...