philipsu93 11 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz jako lepo radis, svaka cast. Ja isto volim da restauriram motore, ali ne mogu da budem toliko pedantan i temenjan, ja jedva cekam da se vozam. Valjda to prodje sa godinama Kakve su performanse tog motora? nisam se susreto sa njim jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ide oko 120kmh to je jedino sto znam i lepo chekica Trosi strasno malo i vozi se ko bicikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nista vie nije ni potrebno, meni je to odgovarajuca brzina, samo nek ima snage. Svidja mi se jako motor, samo fali mu disk napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 12, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Buraz jako lepo radis, svaka cast. Ja isto volim da restauriram motore, ali ne mogu da budem toliko pedantan i temenjan, ja jedva cekam da se vozam. Valjda to prodje sa godinama Kakve su performanse tog motora? nisam se susreto sa njim jos Nema veze sa godinama i ja se nadam da ce da prodje nestrpljenje ali nikako, verujem kada bih imao vozni park bilo bi bolje. Iskreno zadovoljan sam kako sam uradio, ovo mi je prvi put da ne radim klasicnu restauraciju nego ce biti i castomizacija ali blaga, necu da otkrivam sta sam naumio videcete. Mogao sam neke sitnice bolje, ali sitnice najvise i kostaju sto novca sto i nestrpljenja i zivaca...sledeci ce biti bolji A snage i brzine nikad dovoljno sto se mene tice, samo da se ima dobrih puteva i za corbu...mada sve ima svoje cari, pa i 50cc... Ima Kawe iz tog razoblja sa diskom napred, i ja bi mu stavio tocak sa diskom ali trenutno finasije ne dozvoljavaju.... Motor sam vozio 20-tak dana kada sam ga uzeo, generalno sam zadovoljan, sto kaze bigbad86 ko bicikla, fino povlaci, mada planiram da stavim prednji lancanik sa 2 zuba vise, kratke su mi brzine. Za grad i opustene ture rekao bih idealan . Jedino sto je meni malo mali... Inace, stigli dihtunzi, pocinje najzad pakovanje mashine, i nadam se da ce uskoro rezervoar i bocne plastike na farbanje....uskoro jos slika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast! E tako se to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se svidja sve. Kad zavrsim skolu i pocmem da zaradjujem svoj dinar, definitivno ce mi hobi biti restauracija motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan A kaži mi kako si mu skinuo boju sa rezervoara,..peskarenje ili,...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 13, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sa rezervoarom je greska, trebao je da bude samo peskaren i da ide na cinkovanje. Medjutim lik mi izpeskario i plastificirao tako da nista od cikovanja, pa je sad osmirglan, pa ce na pripremu za farbanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 18, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo ovako necu puno da pricam, stigli dihtunzi, evo dokaza: Pa stigli tj. kupljeni kao i dihtunzi prohromski imbus srafovi, opet evo dokaza: I evo rezultata :jee: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ga sredio svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 22, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Napredujemo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim temu,jako lepo ti to radis,samo napred ...Sta bi li tek od moje yamahe uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan A tek sto ce biti customizacija... ) Motor si odradio NEVEROVATNO PEDANTNO i sa ljubavlju,to se odmah vidi! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jun 17, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 8) :D 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili ostao sam bez komentara,....sad kad je urađeno deluje fenomenalno, ali moram priznati da ja lično ne bih imao OO da planram nešto slično!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6236 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čist haiku... Trešnjin cvet... Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 17, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ovo ima neku emocionalnu tezinu. Malo je reci svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Druze svaka ti cast, ideja je originalna i odlicno se uklapa u kompletan dozivljaj, da je vise "likova" kao ti kompletna "custom" scena bi bila na mnogo visem nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Jun 18, 2011 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija Nego, sredi li paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan wooooow........ Bravo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 18, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posto prodas??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 18, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao,originalna ideja.Svaka cast na pedantnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Jun 18, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Sve je na svom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan čestitke na strpljenju i trudu uloženom u motor.nadam se da će i on tebe zadovoljiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...