Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan braco kazite sta da gledam kod sv-a kad ga kupujem 2001-02 model . Trebalo bi da vam se uskoro pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Raptor? Prede, ceka lepse vreme i malo VREMENA!!! Kad se vozamo druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan braco kazite sta da gledam kod sv-a kad ga kupujem 2001-02 model . Trebalo bi da vam se uskoro pridruzim Kad nabasas na nesto postavi LINK prvo da ovde pogledamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovog gledam zvao lika, http://www.polovniautomobili.com/oglas2996917/suzuki_sv_650/ kazite sta mislice, za 15ak dana bi trebalo da idem tamo daj boze da se ne proda samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Mart 3, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je dobar, nema sta, bar na oko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ODLICNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan na oko svaka nalepnica na svommestu, svaki deo, sam mi kaze brate nov ako dodjes pogledas ti ces i da ga uzmes... ako ne ostavljam ga za sebe, a mene je... sto mi skoro 400km ako ne ode za 2 nedelje onda sam vas xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi koji sam video da je bolji ili u klasi mog SV-a kad sam ga kupovao ( A i sad ). Sve na svom mestu!!!! Menjan je vizir i stavljen taj deflektorski, koji bolje radi protiv vretra, ali meni licno izgleda lepse sa std. vizirom. Ima cak i warranty nalepnicu ne levoj plastici, nema na rez i na desnoj plastici, ali zaista izgleda perfektno! Ko ga kupi, uzivace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan na oko svaka nalepnica na svommestu, svaki deo, sam mi kaze brate nov ako dodjes pogledas ti ces i da ga uzmes... ako ne ostavljam ga za sebe, a mene je... sto mi skoro 400km ako ne ode za 2 nedelje onda sam vas xD Duze stavio sam link par postova iznad.Ja mogu da ti garantujem za taj motor, drug ga prodaje jer hoce da uzme neki R,glupira se Vlasnik je vise od 4 godine i presao jedva 20000 za to vreme,a tezak je triper da se bude cakum pakum,itd.Idi pogledaj,neces da se pokajes,mislim da ima lufta za cenu.Pozovi se na mene slobodno.POzdrav Edit>http://www.polovniautomobili.com/oglas2830577/suzuki_sv650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Mart 3, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Što već luft , to BOLJEEEE :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan hahaha . Nije ni los ovaj od tvog druga mozda mi se vise isplati cak i njegov, nego ovaj sivi mada mi siv ne izlazi iz glave, ali kad racunam probne tablice gorivo i sve 200e + . Videcu koji ostane za 2 nedelje na netu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha . Nije ni los ovaj od tvog druga mozda mi se vise isplati cak i njegov, nego ovaj sivi mada mi siv ne izlazi iz glave, ali kad racunam probne tablice gorivo i sve 200e + . Videcu koji ostane za 2 nedelje na netu Najbolje ti je da odes i pogledas oba,probas i vidis koji ti odgovara,u svakom smislu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 4, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ih lakse reci nego uraditi, sivi 380 km od mene, ovaj oko 250, u medjuvremenu mi brat javio da ima nesto interesantno, u nisu, ali verovatno prvo do tvog druga . Inace Marko zvao sam tvog druga, cena fixna :S, vadi ga samo sto mi blize, kofer,ralica,slajderi, domace tablice... . Nije los, dobra mi je on opcija sad Promenio Mart 4, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Neko uklanjao PAIR? Treba neke promene u smesi uraditi???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi citao ovo: http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=47846 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narode http://www.moto-berz...-s-oglas-69916/ Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko visak magnetni deo iz pinjona? moze i slomljen. za 2003> http://static.flickr.com/6208/6054478629_d8d660ba92.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko visak magnetni deo iz pinjona? moze i slomljen. za 2003> http://static.flickr..._d8d660ba92.jpg ja prošle godine skarabudžio, i radi još; http://forum.bjbiker...50#entry1341750 ,ako te ne smara da se zezaš, probaj. nemaš šta da zajebeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko visak magnetni deo iz pinjona? moze i slomljen. za 2003> http://static.flickr..._d8d660ba92.jpg ja prošle godine skarabudžio, i radi još; http://forum.bjbiker...50#entry1341750 ,ako te ne smara da se zezaš, probaj. nemaš šta da zajebeš. i ja karabudzio na 2 fazera,al na ovom nemam ceo deo gledao sam odlicna ti ideja,ja sam radio krake sa epoxi lepkom i sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas da pogledam onaj plavi sv 2007 iz oglasa. Motor uglavnom malcice ofucano izgleda, far mi se samo ne svidja kako je skarabudzen... Inace neke kolege sto pricale da su mu krive vile nek idu da pogledaju motor uzivo... Vile su prave, motor ne vuce, odlicno radi i povlaci, samo zamerka su mu te neke kozmeticke sitnice, tipa par zardjalih srafova, i na hladnjaku stine ulubljenja od kamencica i zunzara . Inace mislim da za ove pare je dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Stavi link da opet pogledamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bese ovaj... moze lako i da bude da nije njegov trougao donji, sa drugacijim ofsetom... pa je dole ravan, u trouglu stapovi ravni ... a ukupno kriv jer se ne gadjaju trouglovi... vidjao sam vec takve.... ili je trnovan donji trougao pa nije dobro uradjen, ili lose ispravljene viljuske... kako bilo meni ISTO izgleda kriv kao i kolegama, a i OPSTE stanje ukazuje da je imao BOOOM od napred.... P.S. ali UZIVO je UZIVO, mozda i gresim, ali SAMO mozda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan bio uzivo video svaki deo sam opipao na motoru! Gledao sam ga vise nego sto sedeo na njemu . Brata provozao decko , osteno da krive vile nebi ga nabio 200 i kusur da rizikuje sebe i drugog, ja malo probao ne vuce lepo polazi, na slici ne znam zato deluje krivo , uzivo druga prica. Motor za te pare extra kozmeticki sto se tice ulaganja jos malo i guma prednja . Razmisljam da oborim cenu i uzmem u toku nedelje, kad pregleda majstor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ni diskovi ni kociona klesta nisu od sv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, planiram da stavim Crash Pad-ove na moju suzu. Gledajuci po netu slike zbunilo me sledece: Neki montiraju te Pad-ove na mesto gde prolazi ona dugacka sipka sa navojom (koja nosi motor), a neki opet dalje napred uz pomocu malo duzih srafova. Sada me zanima gde je pravo mesto Crash Pad-ovima na SV-u 650 naked ???????? Evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...