Overpressure 608 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, pilip88 je napisao: Nema ih uopšte, gledam i u inostranstvu, mnogo više ima s varijanti. Kod nas u oglasima vidjam samo ovaj https://www.polovniautomobili.com/motori/15450049/suzuki-sv-650-25-kw Znam, i ja tražim već duže vremena, ali slaba vajda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li pusta na dihtungu ili Oringu na poklopvu kvacila (ako se dobto secam 127mm x 3mm je Oring, ali mogu proveriti. Samo se sagni pa pogledaj da li krece masno od te manje dekle i od velike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio klingerit sa nekog oglasa sa kupujemprodajem, znam da mi je iz Nisa doslo i to za 600 dinara bas velika povrsina 0.5 debljine. Napravio sam dihtung i evo vec 2k kilometra ne pusta. Da ne bude zabune ja sam pravio za neki drugi motor za deklu kvacila. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Jun 4, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Je l zna neko kako se skida blokada sa sv-a 650 druge generacije? Okačio sam par postova iznad link ka jednom iz oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 12, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, Sećam se da su Lug i Abarth pravili onaj plastični deo za pinjon od čepova flaše onih od 5l, i čini mi se da je i bio neki nacrt toga ovde ali tražim tražim ne uspevam da nađem.. Da li neko ima možda nacrt, dimenzije, bilo šta? Da probam da napravim i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jun 12, 2020 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan ja stavio dva srafica i radi posao vec 7 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja namestio privremeno, i zaboravio da imam taj pinjon/krstaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam, nesto na taj fazon, od cepa. Pre jedno 6-7 god. Prvi je stradao posle nekih 3000 km, odmah napravio jos jedan i taj traje jos uvek. Ima sigurno 5-6 god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://photos.app.goo.gl/rmXaKC6maemwvRBG7 Bakuta i novorodjence. Drugar danas preuzeo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zadnja felna od Bandita 600 odgovara za SV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jun 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Može da se ubudži, ali nije isti šablon kraka, na Banditu su ukošena 3 kraka, a na SVu su ravni kraci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovu na oglasima, a posto mi je zadnja guma propala planiram da kupim nove ali ne bih dok ne vratim standardnu sirinu felne. Ova izgleda isto kao i moja koja je trenutno na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Jun 16, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može od Bandita pravljenog posle 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jun 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 2000 pa na dalje ima gumu 180ku, tj 5'50 jota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Jun 16, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Guglati...Suzuki part nr. 64111-08F11-019 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neki savet oko vraćanje sajle gasa? Ja sam konkretno samo gornu menjao za dužu, radna dužina ista (deo van bužira). Kontam da ima neki sled radnji koji očigledno ne pratim jer nema šanse da vratm sajlu ovako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam odustao, hocu da uzmem pravu fabricku sa SV-a da bude sve kako treba. Ako nekog interesuje zamena za ovu moju, lancanik kao nov, disk u dobrom stanju (vidi se malo ostecenje na srafovima diska jer kad sam kupio motor nije uopste imao distancere/caure nego se naslanjao na viljusku), guma losa, dajem jos jednu gumu 180 takodje losa ali moze da posluzi za prvu pomoc, imam distancere za montazu na SV, nema lufta kad se namesti tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da javim da sam danas ovo uspeo lagano. Prvo zakačio na ručici sajle, pre toga sve otkačio. Pa onda povratnu pvo zakačio pa gornju što otvara. A mučim se tri dana po malo, nisam hteo da raskačinjem povratnu da ne bih morao da ej štelujem. Danas sve raskačio i uspeo nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jun 23, 2020 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zna li neko koje sijalice idu u far kod s modela prve generacije far sa socivom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji antifriz ide u SV 2 gen_ Nešto se zeleni, to G11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17219 Napisano Jun 29, 2020 Integrisan, 5073 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide za aluminijumske hladnjake sto je 99% ponude na trzistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Znači može crveni, g12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17219 Napisano Jun 29, 2020 Integrisan, 5073 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Boja uopste nije bitna, svaki proizvodjac boji onako kako zeli... Mozes i G11 i G12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pregorela mi sijalica koja osvetljava broj obrtaja/obrtomer i danas resih da ga skinem, a dok sam to radio pade mi jedna ideja na pamet: imam neki stari far od dedinog kamiona pa reko da vidim kako mu stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose, cafe recer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...