abarth_maniac 6012 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @toomuchsauce video ti motor juce u Avivu, setao sa klincem tuda. Vrzmao se malo oko motora, reko mozda skontas pa dodjes da se upoznamo, ali mrka kapa. A nisam uspeo pogledom da nadjem gde si. A to na prozorcetu nije bas normalno, mada zna da se desi da bude zamuceno i prljavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac pa ja sam bio tu u Ultri pio kafu ali okrenut ledjima motoru jbg, trebao si mi pustiti sms ili poruku ovde A i eto video si sada kako bi mu legao poklopac zadnjeg sedista hahahha A ovo za ulje ne znam sta je, da li je sad od stajanja preko zime, mada treba da mu menjam ulje i filtere, mozda ce se onda ocistiti Sent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Februar 18, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свеовцима!Треба ми мала помоћ рикнуо ми цди па ми је потребан,свака инфо добро дошла.На Кп сам гледао нема.0691690333 можете ми и овде јевити.Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, toomuchsauce je napisao: @abarth_maniac pa ja sam bio tu u Ultri pio kafu ali okrenut ledjima motoru jbg, trebao si mi pustiti sms ili poruku ovde A i eto video si sada kako bi mu legao poklopac zadnjeg sedista hahahha A ovo za ulje ne znam sta je, da li je sad od stajanja preko zime, mada treba da mu menjam ulje i filtere, mozda ce se onda ocistiti Sent from my LM-G710 using Tapatalk Nisam mogao sa klincem previse da se fokusiram da te nadjem, ali sam krajickom oka gledao da li ces da naidjes. Elem, za to u prozorcetu mogu da ti se javim panda se vidimo i da pogledam. Ulje ima par nusprodukata prilikom zagrevanja/otparavanja i sagorevanja. Jedan od njih su uljni lakovi. To je onaj tanak zuti do braon sloj (zavisi od temprlerature) koji je ulepljen. Ovde mi deluje kao da je neko sipao neki cistac (cleaner) za ispiranje pa su se lakovi delimicno razgradili. A znaju i sami da se odlepe nakon zamene vrste ulja koja se sipa (razliciti aditivi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao sa klincem previse da se fokusiram da te nadjem, ali sam krajickom oka gledao da li ces da naidjes. Elem, za to u prozorcetu mogu da ti se javim panda se vidimo i da pogledam. Ulje ima par nusprodukata prilikom zagrevanja/otparavanja i sagorevanja. Jedan od njih su uljni lakovi. To je onaj tanak zuti do braon sloj (zavisi od temprlerature) koji je ulepljen. Ovde mi deluje kao da je neko sipao neki cistac (cleaner) za ispiranje pa su se lakovi delimicno razgradili. A znaju i sami da se odlepe nakon zamene vrste ulja koja se sipa (razliciti aditivi) Nije problem, ja sam od cetvrtka pa na dalje slobodan pa se mozemo cuti ako si u prolazu da pogledas to...a primetio sam bas taj dan kada sam bio u Avivu, da dok vozim i kada malo zavrnem gas, iz prednjeg dela kao da se cuje neko zveketanje nekog metala,pa onda jos i ovo ulje kada sam skontao presekao sam se da nesto nije uredu sa motoromSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama sa dobrim primercima sv650n. Ja mesecima ne mogu da nađem nijedan u top stanju na oglasima. Vidim da će ovo biti baš teška misija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @Overpressure Mislim da će ti se ubrzo javiti neko od kolega ovde.. I ja sam primetio pošto katkad bacim oko na oglase, od sv-a (bar ovih starijih) sve lešine. I to teške lešine. I to na oko se već vidi.. Ali lovi lovi, pa ćeš uloviti sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan @Overpressure moj je bio zimus na oglasima, a mozda ce biti opet ako se nadje nesto fino sada na sajmu Sent from my LM-G710 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da stavim moj na oglas, zapao mi za oko jedan hard enduro, a opet ne bi se odvajao od ovog, a trenutno ne mogu da priustim oba, nisam pametan sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, JankelA said: a se razmisljam da stavim moj na oglas, zapao mi za oko jedan hard enduro, a opet ne bi se odvajao od ovog, a trenutno ne mogu da priustim oba, nisam pametan sta da radim I ja se vrtim u istom začaranom krugu. SV-a NE DAM. A pored njega, čas bih voleo nešto masivnije sa 4 cilindra kao što je GSXF750, čas bih neki skuter 125cc za po lokalu, čas bih i ja enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da stavim moj na oglas, zapao mi za oko jedan hard enduro, a opet ne bi se odvajao od ovog, a trenutno ne mogu da priustim oba, nisam pametan sta da radim Ja sam bacio oko na novog V-Stroma ili tako nesto potreban mi je ipak veci za dvoje jbg Sent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, toomuchsauce je napisao: @Overpressure moj je bio zimus na oglasima, a mozda ce biti opet ako se nadje nesto fino sada na sajmu Sent from my LM-G710 using Tapatalk Sećam se, ali sam gledao da kupim noviju generaciju i još uvek je nisam našao nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svog bio stavio na oglase, ali još dok je bio tamo predomislim se i nisam ni obnavljao oglas. Vrh je ovaj SV, prava igraka. Voleo bih probati i nekog drugog, takođe generacija 2. Čisto da uporedm sa mojim. Imam Mivv GP i zvuk je prebrutalan. MAda mi nedostaje zvuk 4 cilindra. Imao sam ranije Horneta za Mivv Xcone.... ono uopšte nije bilo zdravo kako se čulo Viđao sam jednog plavog u BG sa istim auspuhom, ali sve mi nešto deluje kao da se moj čuo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio sv650 prve generacije u auto školi, baš mi se svidelo da kakvom lakoćom se vozi taj motor. Druga generacija može samo bolja biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je komplikovano skinuti agregat i sve ostale delove da ostane samo go ram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da je baš jednostavno nije, ali sve se može ako imaš volje alata i znanja. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JankelA je napisao: Koliko je komplikovano skinuti agregat i sve ostale delove da ostane samo go ram? nije nesto preterano komplikovano, ali je obimno. nabavi neko uputstvo, cisto da znas sta te ocekuje i sta da ocekujes, da se ne iznenadis nekim delom za koji i ne znas odakle je ispao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da se na kraju sezone upustim u neko sredjivanje, a to bi ukljucivalo i farbanje rama pa me zanimalo koliko je komplikovano to izvesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Skini servisno uputstvo.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.2.2020. at 22:59, JankelA je napisao: Koliko je komplikovano skinuti agregat i sve ostale delove da ostane samo go ram? Skinuti je laganica. Ali posle vratiti da valja, moze da bude problem. Agregat nije lako upakovati u ram da bude na pravom mestu. Nego, pitanje: Iz kog razloga zelis da farbas ram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog estetike, padaju mi neke ideje na pamet da ofarbam sve komplet, ali dok dodje vreme za realizaciju mozda i odustanem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, ali ja kad vidim farban Alu ram na motociklu, okrenem glavu. Istog trena. Il je bio razlupan pa farban ili je toliko dovljano motorom da je pukao. A ram od SVa prve generacije mi je tako jako lep, da ga ne bih pipao nikad. Samonga drzim opranog da se sija uvek. Ako si bas jako zapeo, znaj da ako se ne uradi bas ozbiljno, za pola godine ce izgledati ofucano. A pri tom, sve sto postoji mora da se demontira. Ozbiljan je posao, prostora za gresku ima mnogo. Kad se radi restauracija, opravdano je. Ovako iz hira i estetike... Razmisli. Nadam se da je samo PMS u pitanju. Ali ako zatreba pomoc, javi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li preporucujete gusce ulje u vilama od standardnog ? Koliko se ta promena primeti u voznji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Mart 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj sta fabrika kaze i nema frke, osim ako zelis da izbijes kamen iz bubrega, jer guscim uljem ces dobiti tvrdju viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja stavljo 15w elfovo, znači tvrdo bilo, sačuvaj bože., onda sam stavio neko motulovo 10W, i ispostavilo se odlčno, onda sam negde pročito, da ono i nije baš 10, nego nešto između, kako ne znam, al radi odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...