gox 1864 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Znači opet SV sa karburatorima može zezanje tj bypass a ovi od 2004 NE. Kako je krenulo trebaće SV da se podeli na dve teme, karburatorsku i ovu drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 6, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si pogrešan SVПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 6, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Zato odsrafis mali prekidač i mrdnes da bude u poziciji kao da je povuceno kvacilo on ce ostati u tom polozaju i izolujes ga sa strane da nebi spao sa konektora nema prespajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, -Viper- je napisao: Kupio si pogrešan SV Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Ništa ne diram, hoćete da mi upropastite motor. Ti si prvi krenuo, otkači žice, bezbedno po mašinu. I da sam te poslušao, nagrabusio bi. Fala Bogu da ima neta i gugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aleksuzuki 650sv je napisao: Zato odsrafis mali prekidač i mrdnes da bude u poziciji kao da je povuceno kvacilo on ce ostati u tom polozaju i izolujes ga sa strane da nebi spao sa konektora nema prespajanja. Kvačilo meni ne smeta pri paljenju. Kakve veze ima dal se pali samo na dugme ili dugme mora sa kvačilom ? Ali ispostavilo se da ni to ne treba dirati kod nekarburatora. Ona druga priča me više zanimala, skidanje tzv blokade no posle svega, ostavljam i to kako jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 6, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan E uplašio si se Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, samo sam uvek oprezan prema amaterskom i površnom pristupu stvarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta mi je sve visak sa mog sv-a, pa ako nekoga nesto zanima Lancanici su bili ok (nisam ih oribao) i rekli su mi da ne treba da se menjaju, ali reko kad stavljam nov lanac menjam i sve u paketu, tako da su ovi visak (15/45) 1500din Retrovizori 1500 Barakuda rucke (najverovatnije nisu original), vratio sam stare jer su deblje pa je i veci obim a to mi vise odgovara za moju saku 900din Top karbon TERMIGNONI (alu nalepnicu sam dodatno kupio jer je originalna bila bas u losem stanju verovatno zbog sunca i toplote, ko ce ga znati)...u auspuhu bi verovatno trebalo promeniti tu izolaciju, jer se cuje neko zveketanje kada se protrese auspuh DOGOVOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 9, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para retrovizori Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kad menjas lanac , promenis samo prednji zupcanik ( on se pre potroši). Na drugo menjanje lanca, menjas i prednji i zadnji zupcanik. Tako mene učili I ja sam ko ti menjao lanac pa promenio oba zupcanika. Zadnji bio OK al prednji kao tvoj- naoštrio se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Septembar 9, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, -Viper- said: Koliko para retrovizori Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Oko 4000 mislim da su bili placeni, a dajem ih za 1500 ako je previsoka cena, prvi ko se javi da ih uzima moze i za malo nize 3 minutes ago, gox said: Kad menjas lanac , promenis samo prednji zupcanik ( on se pre potroši). Na drugo menjanje lanca, menjas i prednji i zadnji zupcanik. Tako mene učili I ja sam ko ti menjao lanac pa promenio oba zupcanika. Zadnji bio OK al prednji kao tvoj- naoštrio se Ma da, nego reko ajde kad vec stavljam sve novo pa da ne mislim da li treba i kad treba da se menja...mada nije se ni taj prednji toliko nostrio, nego je tako ispalo jer sam slikao malo sa strane Ako je nekome bas frka sa lancanicima i poklonio bih ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, gox je napisao: Kad menjas lanac , promenis samo prednji zupcanik ( on se pre potroši). Na drugo menjanje lanca, menjas i prednji i zadnji zupcanik. Tako mene učili I ja sam ko ti menjao lanac pa promenio oba zupcanika. Zadnji bio OK al prednji kao tvoj- naoštrio se Zupcanik je u menjacu, ono sto goni lanac su lancanici. Bez uvrede, trudim se da ljudima predocim razliku kad god mogu. Drugo, zamena samo lanca je kao da si kupio nove patike i obuo ih na carape koje nosis par dana a noge neoprane. Moze, spolja sve OK, ali ne ide. Iz vise razloga, a ako treba obrazlozicu. Takodje, kad menjate ulje, menjajte i filter svaki put. Uvek. Kosta malo a znaci mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, napravio sam gresku, mislio na lancanik a kucao zupcanik. A za dinamiku menjanja prednjeg i zadnjeg kao i lanca i dalje imam isto misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac na kvacilu ima vise od sigurnosne funkcije (koja mu je na prvom mestu) Povecava minimalno broj okretaja da se ne bi gasio motor pri spustanju u nizu.... Kod gen1 karb pomera malo fazu paljenja, a kod druge sa ubrizgavanjem produzava impuls na dizne tj dodaje goriva.... tako da voznja sa prespojenim rezultira malo povecanom potrosnjom, i bogatijom smesom kod EFi varijante..... Mislim da sam davno vec pisao o tome. Jednom prilikom sam nesto gledao shemu instalacije, i video da prekidac kvacila sem sto NE dopusta verglanje ima i vezu sa CDI ili konkretno sa ECU u mom slucaju, pa malo istrazivao.... i nasao resnje zasto mi je CAGIVA RAPTOR stalno imala garav izduv a sve bilo podeseno tip top... Covek je to na videu objasnio i prikazao lepo.... Kod EFI verzije nema uticaja iznad 3000rpm..... Za karb verziju mislim da je pomereno paljenje celom krivom obrtaja, ali nisam siguran 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Mjerac brzine poceo zezati jucer u sred puta, izbacivao random brojeve. U povratku radio savrseno a danas opet poceo random. Ima li iko iskustva, sta da gledam, rotor, senzor, gdje? Je li nesto crklo ili se sprema da crkne? Stavio sam nove zmigavce neki dan, povezao isto kao sto su bili i stari, to je jedino sto je radjeno neposredno prije problema. Model je 2003, naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko mozda da prodaje zadnji blatobran za sv prve generacije? Znaci celu tu plastiku na kojoj je tablica i onaj deo sto ide ispod repa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod kolege havarisanog ima sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Ranko Drobnjak - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Malo se igrali vcrs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh dužan snimak auspuha. Danas na brzaka snimio ovo, malo je motor prljav od sinoćne kiše Prekluče taman stavio E-oiler i trakice na felne pa komplet to u videu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je semering prednje vile za SV, gledam po internetu i nasao sam 2 tipa sa oprugama i bez opruge, u cemu je razlika i koji uzeti? I s obizrom da je jedan los, da li zameniti na oba ili samo taj jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zameniti oba, jer ako je jedan propisao, i drugi ce. Na drugu stranu, kad se pere jedna vila i sipas novo ulje, uradi i drugu odmah komplet, pa si miran. Semering vile 41x53x8/9.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Montirao danas Hella sirene, duple, 400 i 500 Hz. Relej obavezno. Prezadovoljan sam. Lagane su, nisu velike, uklopio ih gde treba. Sviraju nemam reči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bi odgovaralo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, trebalo bi, mada ja nisam stavljao nikad drugu dimenziju od fabricke. Imas u motobikeshop da narucis pa da ti posalju postom, ako hoces fabricku dimenziju. Vidim da su napisali da pase na sve generacije SVa. U sustini, 8mm je visina do osiguraca, tako da bi trebalo da moze, ali ponavljam, nisam montirao nikad nista sem fabricke dimenzije ni na jedne vile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam da zamenim semeringe, skinuo stapove, naso po YT kako se rasturaju, levi sam rasturio bez problema ali desni nece, ne mogu da odvijem sraf sa donje strane, okrece se u prazno, da li zna neko na koji nacin bih mogao da odvijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...