Marek1987 800 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniacOdlično! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 26, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao u vezi žica, skidanje blokade 2 i 3 brzine.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dobija time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kolimo se sećam, dobije se duža 2 i 3 brzina tj ide brže.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram, kako duze brzine, sta moze da udje u maksimalni obrtaj? Ili samo bolje ubrzava kad se one eliminisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 27, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Potraži malo po forumu, već je pisano o tome.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod skidanja blokade moze da bude 2 stvari: da pomeri predpaljenje pa da bude manja snaga ali da vrti do limitera (ista max brzina u tom stepenu prenosa i sa i bez blokade) ili da blokada bude na nizem broju obrtaja u tim stepenima prenosa. (onda bi motor bio sporiju u 2. I 3., ali mi nema logike da se tako "limitira") Koliko ja znam, na SV u je prvi slucaj. Manje snage daje u 2. I u 3. E sad, posto je kod mene skinuta, ne garantujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ja tu ne bi diro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Avgust 28, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod mn nije skinuta, sve je fabricki, i nmm nameru da nista diram, zadovoljan sam kako vuce 2 i 3,tako da ne cackam nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja inace nesto nisam ljubitelj nikakvog dodatnog tuninga ni budzenja. Posto se ne razumem dovoljno da bih znao kako to radi i zasto radi onda se drzim one "valjda u Suzukiju znaju zasto to tako treba". Medjutim ovde mi djavo bas nije dao mira jer mi je izuzetno smetala tako kratka druga i treca brzina, u smislu da vec na otprilike 40 moram da saltam u trecu a na preko 50 i u cetvrtu (otprilike) i ubih se bre saltajuci kada vozim kroz malo gusci saobracaj u rezimu kreni stani. Onda kada sam bas nedavno listao ovu nasu stranicu nadjoh tu temu, bio je prilozen i link sa svriders.com gde je neko pominjao da mu je cak i lokalni diler sugerisao da moze da skine tu blokadu. Kao razlog zasto ju je Suzuki inace fabricki postavio bilo je navedeno, ako sam dobro razumeo, da bi mogao da prodje neki evropski standard dozvoljene jacine zvuka, tako nesto. Bilo kako bilo ja resim da otkacim te dve zice i zaista dobijem udobniju voznju sa manje saltanja. Ne treba ocekivati dramaticnu promenu ali meni taman dovoljno kolko fali. Nije kao da sam ga ikada u drugoj i trecoj terao do crvenog ali mogu duze da ih razvucem (po potrebi) a narocito kada se nadjem u situaciji gde iz druge ili trece hocu da jurnem u preticanje. Sa blokadom recimo kada hocu da izvedem istu radnju, iz druge brzine jaaako brzo moram u trecu a iz trece jako brzo u cetvrtu. Samo da bih pretekao jedan sleper i malo jurnuo na 100m ja moram da dodjem do cetvrte.. Iritantno. Moj je prva generacija i ne znam za ostale. Cini mi se da mi je od tada potrosnja nesto neznatno veca, za oko 0,3 - 0,5 sto me i ne cudi jer ga sada nekad fino zavrnem u drugoj i trecoj. Ako neko ima konkretan razlog zasto ovo skidanje blokade moze stetiti motoru voleo bih da cujem. U tom slucaju, nerado, ali verovatno bih vratio bloladu. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hm, pola litre a benzin skup Odličan tekst i objasnjenje. Cekamo nekog da objasni dal je stetno po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da štetno, će iskoče ventili zato što ide brže.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve štetnosti po motor, bez brige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta mislite o ovom topu za SV-a? Zanima me da li je neko nekada cuo kako se motor cuje sa njim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe baš pre nekoliko dana i ja sam našao taj isti na oglaisma, bi mi zanimljiv i pitao sam se istu stvar. Uzeh ipak neki Robertov za sada ali ovo što bi lepo čučnulo na SV-a.. Verovatno se fino dernja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pa planiram ovaj da narucim, cekam samo da mi covek posalje dimenzije da vidim da li ce dohvatiti selna auspuh posto mi deluje da je kratak nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sa Robertovim auspuhom nema greške. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sve kako treba, verovatno ce ovaj moj termignon top biti na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga budeš stavljao javljaj utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 770 Napisano Avgust 29, 2019 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga poznanik iz Elemira na GSX-R 600 K5 i bez db killera spada kamenac sa zuba koliko je bucan... Na leru i nizim obrtajima je podnosljiv i ima prilicno dubok zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Thaedass said: Ima ga poznanik iz Elemira na GSX-R 600 K5 i bez db killera spada kamenac sa zuba koliko je bucan... Na leru i nizim obrtajima je podnosljiv i ima prilicno dubok zvuk Uz ovaj mislim da ni necu dobiti db killer A videcu sutra kada mi stigne da napravim snimak poredjenja ovog mog termignoni topa i ovog sc-a pa cu okaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kratki su ti topovi, ali može se to sve srediti. Ja sam ih čuo na FZX i ono... Ako mu okreneš leđa može i kičmu da ti namesti. Na svom SV imam Mivv GP carbon, koristim ga bez DB i počeo sam nositi čepove za uši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kako se cuje auspuh, po meni lepse i izgleda od onog proslog a i bolje se cuje, a cuje se mnoogo dobro, mada da, sto kaze @zagadjenje, moracu i ja da pocnem da nosim cepove izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno igledaju ti silni nastavci, lepse bi bilo da je samo cev izjedna. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...