Overpressure 608 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da moze, ali prepravljena je grana da može fabrički da se vrati za dva minuta u te svrhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 23, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim fabricki da kupim, ali ovaj sad sto imam ima neku homologaciju ne znam da li ce da prodje to..Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 28, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo ulje i filter.. Filter vazduha je ok pa sam za sada preskocio ali planiram preko zime i njega zajedno sa svecicama.. Malo sam se vozio za vikend, zanimljivo da me ne bole ledja, cak i ruke nista, osecam malo vrat da me kao boli ali nista strasno, mada sam presao oko 200km u cugu, mozda i nema potrebe da se montira korman ali kopka me da probam pa cu i to preko zime.. potrosnja 5,6l, malo mnogo, doduse malo sam ga i testirao , predhodna voznja isto tako oko 200km potrosnja je bila 4,1l, ali lagana voznja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko SB je napisao: , osecam malo vrat da me kao boli ali nista strasno, mada sam presao oko 200km u cugu, mozda Vrat zna da boli ako se sakrivas pod vizir a ne gurnes dupe nazad. Ili kad kaciga pravi veliki otpor kretanju kroz vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 29, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to, nasao sam polozaj koji mi najvise odgovara, sedim skroz napred koliko moze, blize su mi rucice i ne bole me ledja, jos nisam imao prilike da probam 500km+ pa da vidim da li bi prizeveo hehehhe ali navikavam se nekako.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti da ne boli ništa čim se izadje iz gužve i spore vožnje. Ne treba ti korman. Ja sam kao i ti napred skroz, tako mi odgovara najviše. Mislio sam da injection troši manje, meni toliko troši sa karburatorima, doduše ja ga ne mazim nimalo, previše je zabavan za vožnju, pogotovo što mu je zvuk droga. Jel tvoj ima dve svećice po cilindru, ili jednu? Navodno ti sa dve svećice troše dosta manje, tako je bar na vstromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na sportacima su leđa rasterećena pošto je dobar deo težine na rukama, zato ruke ili šake znaju biti problem. Ja imam problematiku s leđima i zato i vozim sportake jer mi ne prija uspravan položaj sedenja, gde je sva težina tela na kičmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 29, 2020 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao do svecica jos pa ne znam hehehehTrebalo bi da je jedna po cilindru, i mene malo iznenadila potrosnja, punim do cepa uvek, nego malo sam jace vozio, bese u tih 200km i malo auto puta i cestobrodica, rtanj, a i hteo sam da ga istestiram malo u vece obrtaje da vidim jel sve ok, tako vise necu da ga vozim, bilo je za probu samo, i da, ide ovo cudo malo kao raketa, makar za mene ipak sam presao sa maksi skutera, cak i ne kapiram sta ce nekome jaci motor o ovog a i ovaj je prejak.. A vikend pre toga sam isao Nis- Knjazevac preko Tresibabe, prva voznja pa sam dosta mirnije vozio, potrosio tacno 4,1l na 100km..U sustini ne vozim agresivno, ako je masina makar i na pola meni ce da traje ko zna koliko, preko 8000 obrtaja ne vozim i to retko, uglavnom sam tu od 4 do 7000...Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Novembar 1, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав!Треба ми мала помоћ,око боје жице за неутрал ход,пошто немам стандардну таблу,а шеме што сам нашао на нету се не поклапају са бојама код мене,макар мислим тако.Унапред захвалан.Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Novembar 1, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri za cije trziste je motor i koje godine je proizveden, pa po tome shemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Novembar 2, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам која је ознака за одређено тржиште.Али контам еу је.Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas owners manual, imas u njemu i oznake. A na motoru procitas na ramu/kod plocice cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko koliko se odprilike krece zamena dihtunga na agregatu sa rukama majstora? Jutros udjem u garazu i vidim par kapljica ispod motora, pogledam i vidim da je cela donja strana i obe dekle vlazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 8, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Kapljice čega, ulja ili benzina? Jel ti stoji motor na stenderu ili copavoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ulja, popustio mi je bio dihtung sa desne strane pre 2-3 meseca, a sad vidim da je ceo agregat sa donje strane umazan od ulja U zadnje vreme mi stoji na copavoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 8, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto cureo na dekli kvacila, pa se slivalo ulje dok je na copavoj na levu stranu pa deluje da pušta ulje sa obe strane. Originalni oring ti nece rešiti problem, mora debljeg prečnika. Vidi da ti negde naprave ako znaš ko se tom bavi i neće više cureti. Unutrašnji prečnik oringa je 262mm, debljine 2.2mm. Napravi da bude debljine 3mm I resen problem. A postoji opcija sa diht masom u kombinaciji sa tim oringom što ti curi , pa ti sad vidi kako ces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Vrteo sam danas malo po internetu, vidim da rade samo sa diht masom jel pametno da se uradi tako samo sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ne...em ruzno emsto nije trajno resenje. Ja sam porucio Oring gumice malo veceg precnika, ali nema ih jos. Mozda bude sledece nedelje pa ako mozes da se strpis, poslacu ti jedan kad mi stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji neka mogucnost da se smanji/suzi Oring, skinuo sam jutros poklopac, izvadio Oring ocisto sve ali sad ne mogu da ga vratim kako treba kao da se rastego? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga secnes, zalepis i zalepljeni deo stavis gore. Ali pustice ulje sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari da se i ja zapljunem, kupljen motor od kolege aleksuzuki 650sv i to bukvalno bez probanja, samo na vidjeno stanje. U planu je zamena zadnje gume, zamena svih tecnosti i cekanje lepog vremena. Pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 23, 2020 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i neka te sluzi kao mene jer si je bar vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Probao nekih 10km Zima za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Probao nekih 10km Zima za voznjuDobra jakna sa zimskim uloškom, moto pantalone sa uloškom takodje, potkapa, kaciga, moto rukavice i touring čizme i nema zime još jedno 1000 evra za sve to al ti neće biti hladno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 24, 2020 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan A ja drage kolege da se pohvalim i u ovoj temi konacno je sredjena i uskoro registrovana,sada doduse u drugoj boji jer je plavusa sada kod kolege kele101.Dva sv a mi je bilo previse stoga jedan sam prodao ali ne napustam sv anarhiju! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...